Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vaniliasky15

ULEGLAM CHLOPAKOWI MOJEJ SIOSTRY

Polecane posty

Gość Vaniliasky15

witam z poczatku chce juz napisac, ze nie chce zadnych pustych rad, lub wyzywania od roznych. A wiec mam 15 lat i mieszkam za granica, moja starsza siostra (18lat)od roku chodzi z przystojnym 20-latkiem. On od dluzszego czasu taki dziwny jest do mnie , na poczatku tylko sie tak patrzyl, potem usmieszki, jakies sugestje, a po alkoholu nawet mnie klepnal w pupe. On caly czas stara sie o mnie otrzec,mnie dotknac itd. ja naturalnie nic bo to facet mojej siostry. Ale ona tydzien temu tak na mnie nakrzyczala ,ze niby ja sie do niego podwalam ,bo zauwazyla jak on ze mna flirtowal, w kazdym razie obrazilam sie na siostre ,bo ja w ogole nic nie zrobilam, tak wyszlo ze on sie nia wlasnie o to poklocil i byl smutny wiec poszlismy do kumpeli razem na impreze i stalo sie, za duzo wypilismy , najpierw sie z nim calowalam , potem on coraz to bardziej intensywnie mnie dotykal, wiec poszlismy do innego pokoju i tam uprawialismy seks. Okropnie sie teraz czuje i zaluje tego, jak mysliscie mam o wszystkim powiedziec siostrze, bo przeciez nie moze byc z kim takim razem.????

Gość chuyta
prowo

Gość Vaniliasky15
prosze o normalne rady a nie typu :prowo

Gość wannika1
ja na twoim miejscu bym nic nie powiedziala, szkoda mi twojej siostry, a ty to bez serca jestes

Gość jak mozna tak
wczasniej juz sypiac z facetami, a ten chlopak co za pedofil, chora jestes

Gość Vaniliasky15
prosze o normalne odp.

Gość ale jakie normalne
oczekujesz że cię ktoś pogłaszcze po główce o powie: "nic się nie stało, nie przejmuj się" aleś ty głupia. Jesteś puszczalska i tyle, co tu gadać

Gość Vaniliasky15
dlaczego niby jestem puszczalska, to moj drugi facet w zyciu, osoba ktora jest puszczalska ma przynajmnie z 20 , a nie dwoch wez sie odwal

Gość ghgjhhghj
tzn jakie normalne odpowiedzi? co tu niby można napisać? chłopak jest nic nie warty, ty nie jestes lepsza, ale powiedzmy, że tłumaczy cię szczenięcy wiek, ale nie wiem czym sie podniecasz, że jakis dłupek klepał cię po tyłku i strzelał do ciebie oczami, a potem przeleciał cie po pijaku, bo sytuacja jest żałosna

Gość Vaniliasky15
ja sie tym nie podniecam, a tak w ogle to ja bylam troche pijana on malo co pil, a nawet jak by nie pil to i tak by sie do mnie dobieral

Gość Vaniliasky15
bzykał mnie tak ostro że waliłam głowa o kaloryfer aż się miernik przekręcił, trzepotałam stopami w powietrzu jak podłaczona do prądu , tak mi dobrze było więc jednak warto

Gość Vaniliasky15
to podszyw

Gość normalna odpowiedź
dawaj mu czesto tylka miej w nosie siostre-ty jestes wazniejsza ja bedą na ciebvie mowic ze jestes dziwką to sie nie przejmuj tylko dawaj tylka kazdem,u bo oni cie kochają a ci co bedą cie wyzywac są zwyczajnie zazdrosni. nie uzywaj prezerwatyw bo HIV ciebie nie dotyczy powodzenia

Patologia jakaś. W wieku 15 lat alkohol,seks i zdrady:/ No szok normalnie Toż Ty dziecko jesteś jeszcze!Ten chłop to chyba pedofil!

Gość Vaniliasky15
zalosne , tak sie sklada ze ja sie zabezpieczam cwelu

Gość Vaniliasky15
może powiem siostrze że tak bardzo mi sie chciało seksu że mi pisda sama wciągnęla jego fajfusa myslicie że uwierzy ?

Gość Vaniliasky15
podszyw ja wygladam na 18lat, jestem bardzo dojrzala jak na swoj wiek :)

Gość Vaniliasky15
robiłam mu loda to myślał że mu odgryze i zjem , taka byłam napalona musiał mnie deską po głowie walić żebym przestała wciągać i ssać

Gość kitihelloooo
1/10 slabe prowo, choc pomysl z puszczalska maloata ciekwy

Gość Vaniliasky15
to nie jest prowokacja tepaku

Widać jaka dojrzała jesteś skoro zamiast się uczyć dobierasz się do chłopaka siostry - tak zachowują się tylko tępe dzidy.

Gość Vaniliasky15
juz napisalam , ze to on sie do mnie dobieral , anie odwrotnie

I Cię zgwałcił tak? Pisałaś że nie opierałaś się - zatem jesteś zwykła tępaczka - iść do łóżka z chłopakiem siostry Jesteś jeszcze za młoda na seks,alkohol.Dziecko opamiętaj się.

Gość Vaniliasky15
a co ty to niby kiedy zaczelas uprawiac seks?

Gość Vaniliasky15
dodam, że chłopak mojej siostry nazywa się Ryszard Peja :classic_cool:

Gość Vaniliasky15
podniecila sie???? a niby czym wez sie odwal facet

Gość g,, jk
haha nie moge :D zajebista jesteś dziewczyno ;) ale mloda i glupiutka.Nie mow nic siostrze bo ona bedzie miala do Ciebie zal przez wiele lat,bedzie sie mscila,baby sa okropne, a z nim zerwij kontakty.Wiesz dlaczego? Bo z nim nie bedziesz,a zadne zabezpieczenie nie daje gwarancji.Poza tym piszesz ze jest przystojny wiec czym predzej cie zostawi. Czarno to widze jezeli sprawy nie postawisz jasno(tj zerwanie kontaktow i cicho sza)