Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hopyij jewkrainskiej

Czy sa w londynie polacy ktorzy nie mieszkaja w najgorszych dzielnicah?

Polecane posty

ja mieszkam w 1 strefie na elefancie i jestem JEDYNYM polakiem w tej calej gminie. dziwi mnie ze kazdy polak tylko ciula ciula , robi zakupy w polskim sklepie, chodzi do kosciola i ciula ciula funciaczki a ja zyje jak krol.

i nie pierdolcie ze nie chcecie mieszkac w centrum bo wiadomo ze chcecie tylko luzery z was sa i was zwyczajnie nie stac. wolicie sie wloczyc po tyhc biednych dzielnicach i dzielic mieszkania z pakolam i czrnuchami. hahahahaahahahahahahahaha

i co ? zatkalo was kakao???? hahahaha. tak - jestescie plebsem i niczym wiecej. polactwo.......... oj polactwo.

Gość fhgfl;dkglfkd;jg
oj cos pitolisz bo na elefancie mieszkaja tez moi znajomi, i ich znajomi wiec nie jestes tam sam..zatkalo kako :D

Gość nuits blanches
The Elephant and Castle has a population of about 51,071: the White British population is around 24,071 and the Black Minority Ethnic (BME) population is 27,000, which at 53%, is higher than the average of Southwark Borough at 48%, and England at 13%. Over 100 languages are spoken in the Elephant and Castle. no moze Polakow nie macie tam duzo, ale za to czanych jak mrowkow, znaczy sie wiekszosc :D

Gość cafeteriaaaaa
Elephant and Castle: '' it's best known for it's ugly architecture and high crime rate'' "It's a crime-ridden sh*thole in the midst of urban decay, hopefully soon to be redeveloped beyond all recognition. Personally, I wouldn't walk through it day or night, much less live there'' '' Elephant and Castle - excellent place. There are flowers and bouquets in many of the streets (where the stabbings have been)''.

"ja mieszkam w 1 strefienaelefanciei jestem JEDYNYM polakiem w tej calej gminie. dziwi mnie ze kazdy polak tylko ciula ciula , robi zakupy w polskim sklepie, chodzi do kosciola i ciula ciula funciaczki a ja zyje jak krol " :) jeszcze raz...gdzie mieszkasz? Jeśli "na elefancie" jest w dresiarskim slangu Elephant and Castle to wspolczoje. Centrum? Tak. Ale tylu brzydkich budynków i ochydnych blokowisk które tam widziałam nie ma chyba w całym Londynie (Pomijając Hackney) masz się czym chwalić doprawdy :D

Gość PAN TEMATU
Caly czas sie ktos pode mni podszywa, niw mieszkam na zadnym 'elefancue' tylko na st. John's wood. Polakow widuje tutaj w kawiarniach - za lada

Ja 13 lat mieszkałam na Maida Vale , niedaleko Little Venice :) moja mama ma tam mieszkanie , teraz mieszkam w Hertfordshire :)