Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybieram sie w podroz

czy jechać w nocy pociągiem czy to strach?

Polecane posty

chodzi o ociąg bez sypialnianych miejsc. zwykły tlk z przedziałami jak myslicie? jest bezpiecznie? prosz e o powazne opinie

Gość sasASASsdsdsd
sadzę ,że dzisiaj jest wszędzie niebezpiecznie ,ale każdy ma swojego anioła stróża który nad nim czuwa

ja przez pare lat jezdilem pkp raz, dwa razy albo i 4 razy w meisiacu...na tracie wroclaw warszawa albo warszwa poznan i mialem tylko dwie niebezpieczne sytuacje: 1. jak koles pijany w przedziale ludzi zaczepial, pokazywal przepustke z wiezienia czy tam zwolnienie, wlasnie wyszedl, wracal do domu do zony i dzieci (biedna kobieta i dziecki:() i jak sie wkurwil o cos to wyciągnąl nóż i grozil ludziom, zostal wyjebany wspolnymi siłami z przedzialu a za chwile policja juz czekala na stacji, uciekal ale go zlapali. 2. grupka cyganow z 10 w wieku 16-18 lat lazilo po pociagu....gdzie byli wtedy narodowcy sie pytam kurwa???? pewnie bili wietnamczyka 1,5 m w kapeuszu w 20tu...:O a tak to luz ale kobiety bym nie puscil samej

Gość n jetnfcetfvct r
Kwalifikacja wojskowa w 2012 roku Od 6 lutego do 30 kwietnia br. odbędzie się kwalifikacja wojskowa. Potrwa 60 dni roboczych i obejmie około 290 tysięcy osób. Kwalifikację przeprowadzą wojewodowie przy współudziale szefów wojewódzkich sztabów wojskowych oraz starostów, wójtów i burmistrzów (prezydentów miast). Informacje o szczegółowych terminach i miejscach kwalifikacji wojskowej w poszczególnych województwach i powiatach podawane są do publicznej wiadomości w formie obwieszczeń. Dodatkowo każda osoba podlegająca obowiązkowi kwalifikacji wojskowej otrzymuje od wójta lub burmistrza (prezydenta miasta) imienne wezwanie. W wezwaniu podany jest dokładny termin i miejsce, w którym trzeba się stawić oraz dokumenty, jakie należy ze sobą zabrać. Osoby, które po raz pierwszy zostały wezwane do kwalifikacji wojskowej, powinny zabrać ze sobą:

Gość juz nie przesadzajcie
ze w pociagach jest niebezpiecznie. Wiele jezdziłem i jeszcze nie spotkalem sie z niczym strasznym. Co najwyzej czasami bywa nieprzyjemnie jak sie trafi jakis pijaczek czy jakas hołota co piwo pije. Wtedy potrafia mordy wydzierac. Zadna przyjemnosc. Ale takie sytuacje trafiaja sie w pociagach typowo wakacyjnych gdzie takie zorganizowane grupki jada w gromadzie.

Gość sasASASsdsdsd
[zgłoś do usunięcia]Tym razem to znowu ja + ban x2 ja przez pare lat jezdilem pkp raz, dwa razy albo i 4 razy w meisiacu...na tracie wroclaw warszawa albo warszwa poznan i mialem tylko dwie niebezpieczne sytuacje: 1. jak koles pijany w przedziale ludzi zaczepial, pokazywal przepustke z wiezienia czy tam zwolnienie, wlasnie wyszedl, wracal do domu do zony i dzieci (biedna kobieta i dziecki ) i jak sie wk**wil o cos to wyciągnąl nóż i grozil ludziom, zostal wyj**any wspolnymi siłami z przedzialu a za chwile policja juz czekala na stacji, uciekal ale go zlapali. 2. grupka cyganow z 10 w wieku 16-18 lat lazilo po pociagu....gdzie byli wtedy narodowcy sie pytam k**wa???? pewnie bili wietnamczyka 1,5 m w kapeuszu w 20tu... a tak to luz ale kobiety bym nie puscil samej a jak kobieta musi sama jechać ? to co ma zrobić ?

To niech wsiada do przedzialu gdzie jest duzo ludzi. Co za problem:P

A ktory to pociag? na jakiej trasie???

w nocy malo ludzi jezdzi pewnie to jak mam wsiasc tam gdzie ich duzo... nie ma tak

Własnie duzo jezdzi w nocy. Moze mniej na tygodniu ale w weekendy bardzo duzo

Gość strach tak
chociazbys miala stac szukaj przedzialu pelnego .Dzieci staruszki ale tez w proporcjach rownych .Bo tez juz dzialaja na to :)Nigdy przedzial wygodny samotny z dziewczyna .Moze byc wystawiajaca .Wiem ze straszne jak z horrorow ale taka jest prawda .i tak najlepiej odpuscic i jechac rano .

Najbardziej mnie wkurwiają jak gadaja cała noc zamiast spac :classic_cool: Kiedyś od 21 do 3 rano musiałem słuchac 3 studentów medycyny, psychologii, teologii - o zyciu, o smierci :classic_cool: To było straszniejsze niż te pijaczki :D:D

Gość Emmett Fitz-Hume
Ja kiedyś jechałem z Poznania do Warszawy z kibicami Lecha Poznań i jeszcze browarem mnie poczęstowali :D

18:33 [zgłoś do usunięcia] juz nie przesadzajcie Najbardziej mnie wk**wiają jak gadaja cała noc zamiast spac Kiedyś od 21 do 3 rano musiałem słuchac 3 studentów medycyny, psychologii, teologii - o zyciu, o smierci To było straszniejsze niż te pijaczki heheh trzeba bylo sie napic z nimi:D to byś rozumieal o czym mowią

Gość w tym rzecz ze nic nie pili
Tylko gadali jakby w telewizji wystepowali haha :classic_cool: A nie raz byla okazja wypic piwo z roznymi dziwnymi osobami. Ale to raczej w wakacyjne miesiace.

Gość w tym rzecz ze nic nie pili
Kiedys padniety przespalem w nocnym pociagu trase Gdynia Lublin i nikt mnie nie obrobil :classic_cool: To trzeba miec pecha aby na zawodowego zlodzieja trafic