Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilou_moew

Apel do facetów.

Polecane posty

Gość HMS..PSVV...Petard
I chyba jedynie to....może cię walić

Gość sun and fun one
lilou...a wy nie patrzcie uczuciami, portfelem itp:P Facet powinien się kontrolować, to prawda(ja mam na to wyjechane, bo mnie cycek nie dziwny i inny niż mojej nie interesuje), ale czy odruch samczy, instynkt to coś złego w tym przypadku? Chyba tylko wtedy, gdy nie widzi się nic poza cyckami lub tyłkiem.Odruch jest zdrowy, łączy się z męską naturą i nie ma w nim nic złego, jeśli nie przekracza granic rozsądku.Gapić się każdy może o ile zgodne to z prawem.Równouprawnienie to fikcja niestety a krocze damskie jest zbyt nisko, wsunięte i wszystko.Tyle w temacie.:P

Kobiecy przywilej pokazywać, przywilej mężczyzny podziwiać. Gdyby kobiety nie chciały kusić ubierałyby się w hidżab :).

Gość rees
gapimy sie bo lubicie sie rozbierac.

Gość rees
jesli facet nie spoglada wam w biust to odbieracie to jako ignorancje

Gość Ale ty jesteś
tobie się wytrzeszcz robi gdy wypatrujesz u chłopaka akceptacji swej urody a on speszony spuszcza oczy

Prawdziwy dżentelmen wie co wypada a co nie i ile można a ile to już za dużo. Jak mawiają saperzy najważniejsze jest wyczucie :classic_cool:

Gość Pamiętajcie dziewczyny
facet sprzedaje siebie a jak to sprzedawca młodym dziewczynom patrzy prosto w oczy, laskom po 30 na usta a po 40 prosto w dekolt i każda to kupi

Gość buahahaha
szanowno autorko, jakbyście się tak nie dekoltowały to by faceci patrzyli Wam w oczy. Same tak się ubieraćie bo chcecie by na Was patrzono :p