Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysztof1988

Oświadczyny ON 24lat ONA 21lat

Polecane posty

Gość Krzysztof1988

Witam, Niedługo chcę się oświadczyć dziewczynie. Ma ona 21lat ja zaś 24Lata. Znamy się ponad rok (14miesięcy). Pytanie jest takie czy nie za szybko się namyśliłem. Chodzi mi o wiek mój i jej jak i długość chodzenia. Choć jeśli chodzi o długość chodzenia to mój ojciec chodził z mamą 7 miesięcy jak się oświadczył a 13 jak brał ślub więc jestem bardziej spokojny choć nie do końca. Ale czy wiek mój i jej nie za mały. Moja mama uważa że żenić się to jak będę miał 30lat. Boję się reakcji rodziców i komentarzy że nie za szybko itd. Przede wszystkim jak im to powiedzieć. Tak prosto z mostu. Jestem osobą dosyć nieśmiałą więc oficjalne powiedzenie o tym mnie przerażają.

a czujesz że to ta? że to z nią właśnie chciałbyś spedzić całe życie? Bo jeśli nie jesteś pewien, to może lepiej jeszcze poczekać...po co sie tak śpieszyć ?

Gość a ja powiem tak,że
jeżeli nie jesteś na 100% pewien to się nie śpiesz:) ja mam 21 lat a mój chłopak 23 i jesteśmy zaręczeni

Gość dgryey54
Ja też uważam że za wcześnie, największy odsetek rozwodów jest właśnie wśród osób które brały ślub przed 30 r.ż. Takiemu dwudziestokilkulatkowi lubią się zmieniać plany i koncepcje na życie, miłości w tym wieku też są raczej nietrwałe. No ale jak uważasz że to ta jedyna to nikt nie powinien mieć nic do gadania, a już rodzice najmniej ( no chyba że Cię utrzymują i że będziecie u nich mieszkać ).

Gość Krzysztof1988
Pewien jestem że chcę spędzić z nią resztę życia. Nie wyobrażam sobie życia bez niej.

Gość Krzysztof1988
Moja dziewczyna uważa mnie za bardzo dojrzałego jak na swój wiek faceta. Nie spotkała się jeszcze z takim.