Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie nei nie...................

Jak pozbyc sie niesmialosci do kobiet bedac facetem po 30...........

Polecane posty

Gość nie nei nie...................

????

Gość . E.T.
skoro w ciagu 30lat nie dales rady to na co teraz liczysz? sam sobie nie poradzisz wiec psycholog zostaje bo widocznie masz jakeis kompleksy itp ewentualnie jestes taka niemota wiec to juz sie nie zmieni

Masz przejebane, tez jestem nieśmiały...no i co z tym zrobię? nic. Po prostu mam przejebane, bo i wyglądu nie mam. Gdybym miał wygląd to może by mnie jakas wyrwała , jak mojego kolegę, a tak to chuj, pozostaje użalanie sie nad sobą.

Gość . E.T.
na wyglad nie zwalajcie bo nawet brzydki moze miec zajebista laske, ale facet ma byc facetem a nie niemotą!!

Gość cgjmjjg
ja podobno jestem bardzo ładna a jestem totalną niemotą i myslisz ze dzieki wygladowi jest mi latwiej?

Gość BrzydkiPrawiczek30
Szans nie mamy żadnych kobiety wolą przystojnych i wygadanych,my musimy się pogodzić z naszym prawiczym losem.

BrzydkiPrawiczek30 No proste, dobrze że się nie spinasz. Niektórzy po prostu maja przejebane i są tacy jacy są, więc nie mają szans na związek. I tyle.

DO AUTORA Ale jak ci tak bardzo to przeszkadza, to możesz wybulić na psychoterapię. Albo wmawiać sobie, że jesteś pewny siebie. Wmawiaj to sobie tak długo, aż będzie to dla ciebie oczywistością :D.

Gość cgjmjjg
no to sie mylisz:o

cgjmjjg Tak oczywiście mylę się :D. Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Chyba oczywiste, jest to, że atrakcyjni ludzie mają łatwiej. Wiele się też w sumie rozchodzi o samoocenę,ale jak ktoś jest brzydki to po prostu ma gorzej i tyle. Ludzie wolą atrakcyjnych ludzi i nie ma w tym nic dziwnego.

Gość cgjmjjg
Glupio sobie tlumaczysz. Ja jestem dzika ze nawet czesc boje sie odpowiedziec,a jak ktos mnie o byle co zapyta to uciekam, daje ludziom odczuc ze ich nie lubie(a tak naprawde sie boje)gdzie bym nie byla to patrze spod byka, i co nadal sadzisz ze to ma znaczenie? nikt nie ma ochoty mnie poznawac gdy widzi juz na wstepie ze odtracam

Oczywiście, że ma! Co prawda Ty jesteś wybitnie psychiczna, ale gdybyś była do tego brzydka, to w ogóle byś miała przejebane. Nie ma w ogóle nad czym dyskutować, wystarczy trochę logiki... Np. dwie osoby mają te same wykształcenie to chyba wiadomo, ze wybiorą osobę o milszej aparycji?

Gość cgjmjjg
wybitnie psychiczna,? to juz sie nie dziwie ,ze nie masz znajomych :D:D

cgjmjjg A kto powiedział, że nie mam znajomych? Z czego to wywnioskowałaś? Z tego co napisałaś, to jesteś chora psychicznie i dobrze o tym wiesz, więc w czym problem?

Gość cgjmjjg
z czego? z tego ze jestes tepy , do tego niesmialy i brzydki a moze niesmialoscia probujesz zakryc brak inteligencji wiesz co to jest choroba psychiczna w ogole? moze ty juz masz jakies zaburzenia osobowosci od wieloletnich upokorzen??

Gość cgjmjjg
a jesli znajomymi nazywasz ludzi, którzy cie otaczaja w pracy,szkole czy gdziekolwiek :D:D to powodzenia

" z czego? z tego ze jestes tepy , do tego niesmialy i brzydki" Aha to wszytko jasne :D. Nie jestem bardziej tępy od wielu ludzi których znam, więc, az takiej tragedii nie ma :D Nawet ludzie tacy jak ja mają "znajomych" "a moze niesmialoscia probujesz zakryc brak inteligencji" Nieśmiałość to inna sprawa, a brak inteligencji inna :D. NIe ejstem nieśmiały w jakimś celu. "wiesz co to jest choroba psychiczna w ogole? moze ty juz masz jakies zaburzenia osobowosci od wieloletnich upokorzen??" Tak wiem co to choroba psychiczna i tak mam jakieś zaburzenia psychiczne, od upokorzeń też, choć był to niewielki czynnik. Chyba nie powiesz , że jesteś zdrowa psychicznie :) ? "a jesli znajomymi nazywasz ludzi, którzy cie otaczaja w pracy,szkole czy gdziekolwiek to powodzenia" To też są znajomi, wszyscy ludzi którym choc trochę gadam to znajomi. Mylisz pojęcia znajomi z koledzy\koleżanki i z przyjaciele. Inna sprawa, że jestem aspołeczny i często muszę się wykręcać jak do mnie koledzy piszą...

Gość cgjmjjg
buahahah skoro ja uciekam przed ludzmi ale mimo wszystko mam zaufanych przyjaciol a ty nie i z toba jest o wiele gorzej to kto w takim razie jest psychiczny? nie pograzaj sie, blagaaam

Gość cgjmjjg
najeżdżam na Inteligentnego tępaka, bo wstydzę się przyznać, że zawrócił mi w głowie 👄

cgjmjjg hehe Kto jest psychiczny? A nie dopuszczasz możliwości, że oboje jesteśmy, masz jakieś jedno torowe ograniczone myślenie :D Ale to prawda, że nie mam zaufanych przyjaciół, co prawda znaleźliby się i tacy, ale nie zamierzam się zadawać z patologią... Żebyś była brzydka to pewnie i przyjaciół byś nie miała szansy poznać tych co teraz. Możemy sobie mówić , że wygląd nie jest ważny ale taka już nasza natura, ze oceniamy po wyglądzie często. Z resztą wiadomo, że lepiej się rozmawia z ładną osobą.

Gość cgjmjjg
no akurat wyglad nie ma nic wspolnego bo ich znam od podstawówki i do tej pory pozostało, a sugestie ze to patologia mozesz sobie wsadzic :P aspoleczny nie rowna sie psychiczny!!!! Z resztą wiadomo, że lepiej się rozmawia z ładną osobą. - zajezdza mi tutaj brzydkim sebastianem 🖐️

"no akurat wyglad nie ma nic wspolnego bo ich znam od podstawówki i do tej pory pozostało," A to spoko, tak sobie strzelałem, jak to Ty też lubisz robić. "a sugestie ze to patologia mozesz sobie wsadzic" A co znasz moich znajomych? Chyba , że myślałaś, że piszę o twoich...to tylko potwierdzi twoje braki w logice. "aspoleczny nie rowna sie psychiczny!!!!" Właściwie to się równa. Jak ktoś boi się ludzi, to chyba wiadomo ,że ma problemy z psychiką. " Z resztą wiadomo, że lepiej się rozmawia z ładną osobą. - zajezdza mi tutaj brzydkim sebastianem" NIe znam jakiegoś brzydkiego sebastiana. Wiadomo ,że jak jesteś ładna to nie zrozumiesz brzydkich, tak jak zdrowy nie zrozumie chorego, a głupi mądrego.

Gość pandominium
chlopaki mialem dziewczyne fajnie sie dyma ale to nie dla mnie ja wybieram zycie typu carpe diem chlanie cpanie balowanie potem przerwa i treningi

Gość bongo...
Szukacie od razu dziewczyny a ja chciałbym mieć chociaż super kumpele, taką na prawdę super z którą mógłbym fajnie spędzać czas.

Gość bongo...
Niekoniecznie, zakochujesz się w każdej dziewczynie?