Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koralinkaaa

Moi rodzice w ogóle o mnie nie rozmawiają!!!

Polecane posty

Gość Koralinkaaa

Mam dość, każdy telefon wygląda tak samo! Moja matka opowiada godzinami co u niej, ja oczywiście słucham z zainteresowaniem, nawet jeśli to są opowieści o tym co kupiła na obiad, a jak ja coś chce opowiedzieć to albo mówi aha, albo szybko kończy itd. Jestem już dorosła, mam swoją rodzinę(męża) i rozumiem, że kontakty można w takiej sytuacji rozluźnić, ale jeśli próbuje to zrobić to dowiaduje się, że zapominam o rodzicach, nie dzwonię itd. Ona dzwoni kiedy chce, musi się przynajmniej dwa razy ze mną skontaktować w ciągu dnia, ale nie wiem po co dzwoni, skoro nie obchodzi jej co u minie.

Gość Koralinkaaa
Hallo? Jest tu ktoś? Co zrobić? Porozmawiać(obrażą sie pewnie), wyłączyć telefon(obrażą się na pewno)?

Gość Sanetta
Może powinnaś jej wygarnąć to wprost? Że było by "milej" gdyby się bardziej zainteresowała Tobą, Twoim życiem i Twoimi sprawami

Gość Koralinkaaa
Boje się że wtedy się obrazi, potem po kilku dniach zadzwoni z awanturą czemu do niej nie dzwonie i wszystko zaczenie się od początku.

Gość sun and fun one
skoro masz tak jak masz, to znaczy, że ty też sobie na to pozwoliłaś.Nic nie zmienisz, będzie to samo albo gorzej.Nie wiem po co ci kafe w tej sytuacji jeśli to oczywista oczywistość:P