Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nancia

Śluz na początku ciąży

Polecane posty

Gość nancia

6 dni temu kochalam się z facetem, skończył we mnie. Za 8 dni powinnam dostać okres. Ale zaobserwowałam u siebie dziwny śluz. Nigdy takiego nie miałam. Jest wodnisty taki mleczny Oprócz tego mam straszne wachania nastroju co jest nie do wytrzymania i bardzo nabrzmiałe piersi(ale piersi przed okresem zawsze takie mam). Co o tym sądzicie? :-D

Gość nancia
up

Gość ciężarówaa
ja tak miałam jak zaszłam w ciążę, ale te same objawy mogą zupełnie nic nie znaczyć. Poczekaj do @ i jak nie dostaniesz to zrób test, nie ma co gdybać :)

Gość nancia
poczekam, jednak troche mnie to zdziwiło bo obserwuję śluz od kilku lat i nigdy taki się nie pojawił byc moze to objaw jakiejś choroby, ale zobaczymy:)

Gość agula8
ja miałam podobne objawy na początku ciąży: najpierw nabrzmiałe piersi, później biały wodnisty śluz, następnie ogólne zmęczenie. Tyle że wszytko zaczęło sie znacznie póżniej. Nie sądze że tyle objawów ciąży może wystapić juz na 6 dni po stosunku. Poczekaj do miesiączki i jak się nie pojawi to zrób test. A co do upławów to na poczatku z tej okazjii brałam profilaktycznie provag. Choc lekarz potwierdzał że takie upławy w ciaży sa prawidłowe fizjologicznie.