Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Interesant

Zarobki w domowym zaciszu

Polecane posty

Gość Interesant

Witam wszystkie szanowne Panie a także i panów, chciałbym Was wszystkich zachęcić do zarejestrowania się na pewnym portalu na którym można zarobić niemałe pieniądze. Na portalu tym mamy za zadanie propagować stronę oraz rozprowadzać ich reklamy w Internecie. Na podanej niebawem przeze mnie stronie, należy zbierać punkty za które dostajemy realne pieniądze, poniżej postaram się Wam przedstawić za co i ile otrzymujemy punktów ;) Bonus za klik- jest to opcja która pozwala nam oglądać reklamy przez chwilę czasu, za co dostajemy punkty, 10pkt, 5pkt lub 2 pkt. Banner i linki- mamy możliwość wstawienia bannera na stronę internetową, za każde wyświetlenie się strony z zawartością banneru ze strony otrzymujemy 1 pkt, a za każde kliknięcie na banner ze strony, 10pkt. Mamy także możliwość wstawienia linku , tutaj podobnie jak w bannerze, każdy kto wejdzie w link, nabija 10pkt. Sprowadzenie nowego użytkownika- generalnie mówiąc, jest to opcja która pozwala najszybciej nabić punkty. Za każdego użytkownika, który z naszego polecenia zarejestruje się, (czyli np. kliknie na nasz banner bądź link) otrzymujemy 30pkt, a także, otrzymujemy 10 % z jego ogólnych zysków !! A teraz przejdźmy do rzeczy, krótko i na temat, każde 5000pkt to jest 50$ czyli na złotówki około 160 zł, pieniążki otrzymujemy poprzez paypal, ogólnodostępne dla wszystkich właścicieli konta bankowego w Polsce. Osobiście po pierwszym miesiącu zabawy, zdobyłem 23234 pkt, a ile to pieniędzy, sami policzcie ;) Dodam jeszcze że pierwszą wypłatę można odebrać po 30 dniach od zaczęcia zabawy. Istnieje także wiele innych ciekawych opcji nabijania punktów, wszystko na stronie jest niezwykle przejrzyście opisane, każda opcja ma swój opis więc nie ma obaw o zakłopotanie. Nie chciałbym Cię dalej zanudzać, jeżeli interesuje Cię taka forma zarobku pieniędzy, która pozwala bez wysiłku zarobić całkiem nie małe pieniądze, zarejestruj się, link podany został poniżej ;) http://pl.20dollars2surf.com/?ref=520176 Kolejną także bardzo ciekawą i prostą stroną, jest nowopowstała, pragnąca rozwoju strona, która proponuje nam 1$ za KAŻDEGO UŻYTKOWNIKA KTÓRY ZAREJESTRUJE SIĘ Z NASZEGO LINKU POLECAJĄCEGO. Osobiście traktuję tą stronę jako dodatek do 20$2surf, ale przy tym dodatku odebrałem już transfer na 68 $ po 1 miesiącu ;) Poniżej zostawiam Wam link na dzięki któremu możecie dołączyć do grupy. http://signup.wazzub.info/?lrRef=fa822cee Serdecznie zapraszam do rejestracji, jeżeli macie jakieś pytania, piszcie do mnie na maila .: playbook@vp.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować