Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GORROMAA

WIDZIELIŚCIE REAKCJĘ OJCA MADZI NA WIEŚĆ O JEJ ŚMIERCI?

Polecane posty

Gość GORROMAA

Niech nikt już nie mówi, że on o niczym nie wiedział.... Jego całkowity brak reakcji świadczy o czymś zupełnie innym....

Gość żarówkaWtunelu
widziałam, nie byl zaskoczony. Włączcie TTV.

Gość Ganta
od początku było oczywiste, że bachor nie żyje, przygotował się. Nie jest babą, żeby płakać za jakimś małym pasożytem.

Gość na stówe ona go kryje
jest slaba psychicznie, calkowicie pod jego wplywem! Stad te wyrazy uczucia meza do zony ktora zabila/przyczynila sie do smierci dziecka a potem wywalila je jak stare mieso, odgrywa;i szopke, sama by tego nie wymislila.... masakra kobieta ktora zachodzi w ciaze od razu powinna byc kierowana na badania psychiatryczne, nie byloby tylu nieszczesc!

Gość żarówkaWtunelu
oglądacie TTV? Co ta pani profesor za bzdury opowiada??? Że kobiety nie mają darmowych miejsc gdzie nauczą ich, że dzieci płaczą!!! Myślałam że ta Gęs ją zaraz zje :D

Gość glupie proowo, naprawde...
ja nie widzialam a co, prrzed kamerami TV mu to powiedzieli i wyswietlili to w TV??????

Gość żarówkaWtunelu
pokazali w Uwaga! Po uwadze. Jak (chyba Rutkowski?) Mu o tym powiedział. "Magda przyznała się... dziecko... przykro mi" czy coś takiego. A on nic. Po chwili wstał i się przeszedł.

Gość s.o.s
ten wątek to żenada

Gość s.o.s
zabili dziecko i co..my mamy zrobić? jest sąd, prokurator, mohery, ja już nie pisze , bo mi nawtykali...a Madzi życia i tak nic nie wróci

cytuję "puszczam bąki bardzo chętnie" To nie jest żenada, prawda? Zresztą, skoro tak cię to zażenowało to się nie wypowiadaj i nie czytaj. Proste.. i wykonalne co najważniejsze.

ktos ma linka do filmu???

Gość GORROMAA
do sfjoiewfjsiew jasne a psychiatra opisujący reakcję ojca Madzi jest kretynem twierdząc, że zachowanie Bartka jest zaskakująco spokojne

s.o.s ale można dyskutować. od tego jest forum. Wiemy, że nic tym nie zdziałamy ale ludzie mają prawo do dyskusji więc daruj sobie.

Gość gugugugu
http://uwaga.tvn.pl/220,news,55474,wideo,333952,zycie_matki_magdy,zycie_matki_magdy,uwaga_po_uwadze,akcja_uwagi.html

Gość mamy prawo do dyskusji
a nawet do oburzenia w koncu za nasze pieniadze urzadzali te szopke

Dokładnie, psychiatra wypowiadał się, że facet który ciagle ma nadzieję i jest przekonany że dziecko które kochał zostało porwane, że żyje.. powinien jakoś zareagować. A on nic.. jakby wiedział.

Gość jewyyy
Tak kurwa bo wy lepiej wiecie jak ma rozpaczać ojciec po stracie dziecka. Żałośni jesteście ze swoimi osądami....

a weź przestań. Schylił głowę i nic. Nawet łezki nie uronił. Żadnych pytań, paniki, złości, nic!!! "Nie żyje? Aha, ok, wiedziałem przecież"

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Dziwne...tu jego matka mowi,,ze moze on jej w twarz napluc jak cos zlego zrobila dziecku ,a ten nagle mowi,ze jej wybacza...ze ja kocha nadal,jak gdyby nigdy nic..ehh

tak to wygląda. Chyba, że też jest zamieszany. To normalne, że powiedział, że ją kocha i jej wybacza. Albo jej wierzy albo też maczał w tym palce.

Gość No co TYY
jejku co za zimny z niego czlowiek... Uciekać od takich najdalej. Dowiaduje sie ze jedyna najukochansza coreczka nie żyje-i to prawdopodobnie przez mamę dziecka,zero reakcji;/ to jest niemożliwe;/;/;/ ale zastanowcie sie rutkowsku udzielal wywiadu do se i opowiadal o reakcji bartka,że rozpłakał się i przytulil jednego z pracownikow!!! czytalam to wczoraj. rutkowski klamie?

to nie jest normalne, owszem gdyby to tylko chodzilo o wypadek, ale nie zakopanie dziecka (nie wiadomo czy jeszcze wtedy nie zylo) w jakis gruzach w 20 stopniowym mrozie, tak sie nie zachowuje matka, zaden szok tego nie tlumaczy, zaden! A dla mnie mezulek trzasnal w nerwach dzieciaka, ukryl cialo a potem chcial isc na horror do kina bo ten jego prywatny mial w sobie za malo dreszczy!

Gość No co TYY
reakcja Bartłomieja Waśniewskiego (23 l.) wskazuje na to, że do końca wierzył w porwanie córeczki. Kiedy usłyszał prawdę rozpłakał się, ukrył twarz w dłoniach i pod dłużej chwili powiedział: "Straciłem dwie osoby, które kochałem"

Gość Adamo...
Wy i tak wszystko wiecie najlepiej mam prośbę do ludzi tutaj jak uważacie ze ktoś jeszcze jest winien śmierci dziecka to weźcie sprawy swoje ręce znajdźcie twarde dowody i wymierzcie sprawiedliwość złóżcie doniesienie do prokuratury na tego kogo uważacie ze jest winien śmierci a nie tutaj piejecie na forum a to chooj daje i zakończcie juz ten żałosny spektakl

adamo to po kiego tu wlazisz mnie jak nieinteresuje temat czy drażni to go ignoruje wiec żegnam!

no a co, mial histeryzowac jak kobieta??????????????????? widzialam film i uwazam ze PRZESADZACIE