Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veverita612562

zastrzyk anty + tabletki

Polecane posty

Gość veverita612562

Witam :) mam 18 lat, 2 miesiace temu dostalam zastrzyk anty na 3 miesiace, po miesiacu pojawily sie krwawienia i sa do dzisiaj...ginekolog powiedzial ze krwawienia moga utrzymac sie do 6 miesiecy... sa jakies tabletki ktore to wyreguluja? asekurella? albo cos podobnego. Prosze o pomoc.

Gość qqqqqqqqqqwe
z zastrzykiem to tak jest. Zazwyczaj pojawiają się plamienia z tego co słyszałam i nie pozbędziesz się tego raczej. Po 3 miesiącach może minąć a moze nie, po 6 też i zastanów sie czy odpowiada ci taka forma antykoncepcji. Asekurella ponoc ma wpływ na libido i na wydalanie wody ale też nie u każdej.

Gość veverita612562
wlasnie taki sposob jest idealny:) tylko ze te krwawienia...troche meczace...gdyby dalo sie je jakos zlagodzic. Ale mowisz ze one zazwyczaj ustaja czy lepiej darowac sobie?

Gość qqqqqqqqqqwe
nie wiem czy ustaną. Z tego co czytałam to te krwawienia są dosyć częste i dosyc długo moga trwać ale wiadomo zalezy od organizmu. z zastrzykiem jest to ryzyko że jak bierzesz i coś cie dopadnie to masz 3 miesiące z głowy. Z tego co wiem to ginekolodzy nie polecają ich bo jak pacjentkę dopadnie jakiś niepożądany skutek uboczny to nie da się za bardzo nic z tym zrobić.