Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xaxaxaxaxaxaxa

pilneeee....

Polecane posty

Gość xaxaxaxaxaxaxa

Witam Mam pewne pytanie, które mnie wręcz nurtuje. No więc... (Mieszkamy z chłopakiem ponad 300 km od siebie ) jakiś tydzień po wyjeździe chłopaka do domu przebudziłam się w nocy i zobaczyłam, że leży koło mnie, że się do mnie uśmiecha... i nagle uświadomiłam sobie, że przecież jego tutaj nie ma, że pojechał do siebie i nagle "zniknął" (jakkolwiek można to nazwać)... było to bardzo realistyczne... Rano opowiedziałam mu całą sytuację jaka miała miejsce i On powiedział, że miał tak samo tylko, że widział mnie... Mam nadzieję, że komuś będzie się chciało to przeczytać i uświadomi mnie dlaczego tak się stało... dalej nie mogę tego zrozumieć dla mnie jest to dziwne, że dwoje ludzi w tym samym czasie przeżywa to samo, a później uświadamia sobie, że tej osoby koło niego tak na prawdę nie było... Z góry dzięki za odp. ) Pzdr.

Gość stara leokadia
idź do wróżki albo do psychiatry to może się dowiesz. Czego się spodziewasz? Że ktoś Ci powie, że to znak niesamowitej miłości? UFO? Bóg?

Gość xaxaxaxaxaxaxa
może ktoś był w takiej samej sytuacji... ja chce się dowiedzieć dlaczego tak się stało... może jakieś przywidzenia czy coś... no ale tak samo w tym samym czasie o.0 nie rozumiem....

Gość yetjuykiu
moze mieliscie wspolny sen. Gdzies o tym czytalam ze czasem taie zjawiska wystepuja. Nie pamietam fachowej nazwy tego.

Gość yetjuykiu
zapytaj na takim forum w google wpisz bytzbiorowy