Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda2586

Papier toaletowy

Polecane posty

Gość Magda2586

Jakiego papieru toaletowego używacie w swoich domach:)

Gość kukakaracza...:
z lidla , biały .

Gość Magda2586
Ja lubię delikatny i pachnący:)

Gość Magda2586
Tak racja ale jaki jest waszym zdaniem najlepszy:)

Gość Ja kupę
Czasu używalam papieru z biedronki.nie melodia.tylko ten drugi.Nie pamiętam jak się nazywa.Jest rumiankowy i jakiś tam drugi.Zadowolona byłam z niego.Ale już dobre parę miesięcy używam też z biedronki ale zwykły szary,cos ponad 2zł 8 rolek.Używam tego szarego ze względu na to iż u nas 8 rolek starycza na dwa trzy dni.Na papier byśmy nie zarobili a jesteśmy tylko we dwoje.

Gość ar
mysle ze jestes idiotka nastepnym razem jak sie zesrasz to zrob przysluge swiatu i spusc sie w muszli razem z papierem ! swiat na tym skorzysta!

Gość Ja kupę
No już tak mamy...jak się podcieramy to chyba z 5 razy owijamy sobie rękę papierem.Dopiero się wtedy podcieramy.No i zazwyczaj tak jeszcze razy przy siku.a przy grubszej sprawie to z trzy razy tyle.Partner jeszcze więcej potrzebuje papieru do tych spraw.Do tego np.wybieramy papierem jak cos się wyleje.Kurze wycieramy itp. Itd.Kiedyś byliśmy u znajomych na działce na parę dni to byli w szoku

Gość Magda2586
Ja kupowałam kiedyś szary ale gdy go używałam to podrażniał moje miejsca intymne

Gość a wiecie co
wiecie że jak kupujecie cienki nedzny papier to wiecej go zuzywacie przez to ze taki jest!! kupcie porzadny jest w rossmanie na litere A jest super dobry gruby i starcza na dlugo a nie jest drogi 8 zł chyba 8 rolek czy jakos tak

Gość aaa jaaa
kupuje na placu ;P bardzo fajny , 12zł 18rolek

Gość ewcia8j6
Velvet jest bardzo fajny i pachnący:)

Gość Ja kupę
No właśnie zależy...Bo my czy kupowaliśmy ten 'lepszy' czy kupujemy teraz szary to zużywaliśmy tyle samo papieru.Poprostu mamy takie a nie inne przyzwyczajenia:/ i tyle.Trochę to chore.Czasem się lapalam na tym że za dużo papieru'nakręcam sobie na rękę' ale następnym razem jak szłam do wc robiłam to samo.Tak już mamy

Gość najbardziej lubię mola
zielony - ale zrobił się taki wyblakły ostatnio. Niedawno w Lidlu odkryłam fajny pomarańczowy - oba kolory pasują mi do łazienki. :-)