Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HNJNBGN BN B

a mi sie wydawało ze moja córka ma duzo ubran

Polecane posty

Gość tylkomyyyyy
Do wypowiedzi wyzej,słuchaj nikt z nas nie pisał ze to błąd ze matka drogo ubiera córke,przeciwnie wiekszosc pisała że fajne ciuszki,dziewczynka modnie ubrana itp Jednak 80% społeczenstwa nie ubiera tak swoich dzieci nie dlatego ze sa to brzydkie rzeczy tylko dlatego ze sa za drogie. Każda mama chciałaby zeby jej dziecko było fajnie i modnie ubrane,ale nikoniecznie wyznacznikiem mody jest spódniczka za 100 zł.To czy ma sie na kolekcje zary nie jest ŻADNYM wyznacznikiem miłosci.

Gość mi mała niezalogowana
'Każda mama chciałaby zeby jej dziecko było fajnie i modnie ubrane,' dla chcącego nic trudnego:) a że strój nie zdobi człowieka i nie jest wyznacznikiem miłości, to wiadomo. ale jeśli kogoś stać, a przy tym interesuje się modą, sprawia mu przyjemność dopasowywanie zestawów itd - to dlaczego nie?

wójcik wogóle mi nie podchodzi , zawiewa mi tandetą z bazaru . Reszta ciuszków fajna ( oprócz tej kurtki czerwonej... ) ale ceny jakie sobie ta osoba krzyczy za używki jest piorunująca. Ja córkę obkupiłamw zarze , h&m i reserved i bluzeczki były po 20-30 zł , jeansy po 40 zł , w h&m jeszcze taniej , średnio po 20 zł za sztukę , to samo w reserved . Wolę iść i kupić w sklepie niż za używane tyle kasy wyłożyć . Ludzie którzy licytują te aukcje jacys chyba nieogarnięci są . Do wójcika jak pisałam wczesniej wogóle nie wchodzę , bo ubranka mi się nie podobają.

Gość tylkomyyyyy
napisałas jesli kogos stac,a jesli nie?Jesli rodzice tak jak wiekszosc ludzi w naszym kraju ledwo wiąze koniec z końcem,splaca kredyt i reszta pensi idzie na zycie i opłaty?Co wtedy?Kazdy cche modnie ubierac ale nie kazdego stac,sa ludzie dla których bazarowe pstrokacizny to szczyt marzen ao Wójcku w zyciu nie słyszeli,wbrew pozorom takich ludzi jest bardzo duzo.Zaprowadzam córke do przedszkola i powm Ci ze nie ma wsrod jej grupy żadnego dziecka ubieraneg w same firmówki,a mimo to wsytkie są zadbane. Dzisiejsze czasy są jakie sa i nawet bogaci często skąpia i ubierają dzieci i siebie w lumpkach.

te matki to chyba nic nie robią tylko siedzą przebieraja dzieciaki , pstrykają foty i wystawiają aukcje i przeglądają neta jak tu zestawić jedno ubranie z drugim . przez przypadek natrafiłam na inna allgerowiczkę , na jednym ze zdjeć , jej córka jest identycznie ubrana - nawet chyba takie same rajstopy , jak dziewczynka z linka który podała autorka tego topiku . http://allegro.pl/next-bluzeczka-mink-falbanki-koroneczki-cudo-98-i2085087123.html Ta dziewczynka to ma dopiero zatrzęsienie w szafie - no ale ubranka naprawdę bardzo , bardzo ładne .

Gość to ja aaautorka tego topikuu
powiem wam ze obserwowałam pierwszy dzien zakonaczenia tych aukcji moni 2008 zgarneła 4400 ZŁ!!!!! za te ubrania podkreslam to nie była nawet połowa wystwionych aukcji

eee to moze wyprawkę na sezon kupić ... i nie musi po wyprzedażach chodzić , tylko najnowsze kolekcje wybierać .

Gość do tenneryffaa
Ten link co wkleiłaś. Szukałam jakieś pół roku temu ubrań dla córeczki i widziałam dokładnie te same zdjęcia. Bo szukałam akurat ciuszków z ZARA. Ta kobieta to zwykła handlara. Kupuje na promocja i sprzedaje. Non stop wstawia te same fotki dziewczynki. Wiadomo ze dziecko moze mieć kilka takich fajnych dopracowanych zestawów na jakieś wyjścia ale bez przesady zeby mialo ich aż tyle. Tego nie sposób ubrać zanim się nie wyrośnie. Ludzie jej licytują a fotki pojawiają się ciągle i aukcje ciagle wystawia wiec albo handluje ubraniami albo podstawione osoby licytują i towar wcale się nie sprzedaje bo jak to inaczej wyjaśnić? Dam sobie glowę uciąć za te zdjęcia że to identyczne co je widziałam bo ta dziewczynka w botkach zary tak mi zapadła w pamięć bo chciałam właśnie takie dla córki a w sklepie kosztowały 270 zł.

Gość to ja aaautorka tego topikuu
powiem wam ze to wcale nie takie głupie np ja kupiłam pare rzeczy z next w regularnej cenie (na wiecej mnie nie stac) i sprzedałam je w cenie zakupu! wiec wlał- wylał jak ktos ma tego mnóstwo to ludzie sie zabijają i przeppłacAJĄ Z tego co widziłam to ceny były duuuuzo wyzsza niz nówki

Gość mi mała niezalogowana
tylkomyyyyy napisałas jesli kogos stac,a jesli nie?Jesli rodzice tak jak wiekszosc ludzi w naszym kraju ledwo wiąze koniec z końcem,splaca kredyt i reszta pensi idzie na zycie i opłaty? ale czy to mój problem? i czy w zw z tym, ludzie lepiej sytuowani nie mają prawa ubierać siebie i dzieci w drogie ciuchy wysokiej jakości? jeśli ktoś uczciwie pracuje i uczciwie się dorobił to wydaje na to, na co tylko ma ochotę:) a co do tego wiązania końca z końcem i kredytów... nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. jest mnóstwo ludzi, którzy potrafią dobrze zarobić i nie żyją od 1 do 1.

Gość blumarine
Ja tez wystawiam ubranka corki... rowniez takie ogromne ilosci. Corka we wszystkim chodzi. A kupuje, bo sie nie moge oprzec. Sprzedaje 2 razy w roku. Tydzien temu sprzedalam garderobe wiosenno-letnia. W sumie nie dosc, ze mi sie wszystko zwrocilo, co wydalam, to jeszcze zarobilam na tym 4 000 zl. Konto sie zapelnilo i moge - w sumie za darmo - kupic nowe ubrania- czego dusza zapragnie. Corka znowu ubierze 2-5 razy i znowu je sprzedam z zyskiem. Nie jestem zadna handlara. Ja po prostu kocham mode dziecieca. Dziecko jest super ubrane, a mnie to nic nie kosztuje. Ale jest rowniez mozliwe, ze niektore mamy chodza po wyprzedazach i kupuja hurtem co popadnie. Potem wystarczy zrobic dziecku kilka fotek i juz interes sie kreci. P.S. Nie jestem autorka podanych na tym topiku aukcji.

Gość blumarine
W ramach ciekawostki: Co do kolekcji Wojcika, to firma ta kopiuje kolekcje ekskluzywnych firm zachodnich. Wiec- ze tak powiem - gustowne te kolekcje sa i na pewno na czasie. ;) Przyklad: Monnalisa: http://www.ebay.de/itm/170780354194?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Wojcik (chodzilo mi wlasciwie o kolekcje "Dziewczyna i gwiazda" - moze ktos znajdzie linka) http://allegro.pl/wojcik-bajeczna-podroz-3-cz-komplet-na-lato-110-i2113386921.html

do teneryfaa-- nie wiem , moze ona wczesniej sprzedawała buty ? A teraz wykorzystała te samo zdjęcie przy sprzedaży sweterka ? Jak pisałam wcześniej ubranka są śliczne , ale jak w tym dziecko puścić do przedszkola czy podwórko ? Ubranka w rozmiarze 92-98 , czyli dziecko 2-3 letnie. No chyba że dziecko wychodzi na dwór i siedzi cały czas przy mamie , bo np. moja 3 latka w lato po placu zabaw przychodziła i wyglądała nieraz jak dziecko wojny , bluzka brudna , bo się zalała itp, spodenki brudne bo rysowała kredą po chodniku itp. W przedszkolu to samo , dzieciaki w ogrodzie wariują , włażą na drabinki .

Gość DG.............
do mi mała- uczciwie pracując to jeszcze nikt się nie dorobił:(

Gość mimuskowa
mała mi-pokaz mi to mnóstwo ludzi dobrze zarabiajacych,bo ja NIGDZIE w swoim miescie nie widziałam dziewczynki która ma tak drogie ubranka,moze w wielkich miastach jest wiecej takich dzieci ale powiem Ci ze osobiscie nie znam nokogo kogo by było stac na taki szaleństwo zakupowe a dodam ze mam wielu znajomych i w slamsach nie mieszkam ;-)