Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to samo tyczy sie ludzi

jest tu jakiś psycholog albo psychiatra? czy mam schizofrenie?

Polecane posty

mam totalnie rózne poglady na kilka spraw (a raczej na wszystkie) tylko skrajne jednego dnia jestem zwolenniczką wolnego seksu i puszczalstwa kobiet drugiego dnia brzydze sie tym jednego dnia jestem wyzwolona i nowoczesna innego z kolei purytańska, pruderyjna na żaden temat nie mam jednego sprecyzowanego poglądu :(

mój były - raz go kocham i wspominam jako ideał innym razem ciesze sie że sie rozstalismy i nienawidze go w duchu kolezanki - czasem sie ciesze że je mam i jestem szczesliwa a czasem mysle że to takie kurrwy...

alenajgorsze jest moje życie...czasem złapie mnie ta pustka, i czuje straszny bol mysle wtedy o śmierci, mam dosc życia chociaż wiode normalne życie ostatnio jestem głownie szczesliwa, nie mam powodow do zmawrtwien czesto jestem poirytowana a czesto spokojna jak diabli

jak to leczyc? dodam, że drażnią mnie psychologowie (chodzilam do wielu) leków tez nie chce brac

no możliwe, że nerwica :) lepsze to niż schizofrenia. a możliwie, bo dostaje strasznych nerwów ot chocby jakiegos cichego dzwieku zwlaszcza wkurza mnie klekot w radiu (mama słucha) ale też odkurzacz... nienawidze tego dzwieku, nie wyrabiam gdy czuje chlor, zapach po paierosach oraz mandarynki... jestem przeczulona na zapachy i dzwieki

troszkę choroba dwubiegunowa. Z drugiej strony - masz okazję widzieć rzeczy z różnych perspektyw. Ale żaden ze mnie psycholog :P Jeśli z tym Ci źle, naprawdę odważ się odwiedzić specjalistę. Nie zje Cię, a może pomoże ?

Gość wujek tadek
powinnas odwiedzic najblizszego specjaliste

ale jeszcze gorzej,że nawet na kafeterii do niektórych osob czuje zarazem sympatie i złość - lubiąc kogos, bedac lubianym...to takie miłe uczucie, z drugiej strony kontakty z ludzmi nie sprawiają mi przyjemnnosci...moge calymi dniami sie nie odzywac...tv, intenrt to mi zastepuje wszystk..