Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiaczkuuuu :*:*

Nie odzywa sie po seksie.... Czy to dlatego, że był kiepski?

Polecane posty

odpuść sobie... poważnie mówię szkoda twojego czasu....

Gość giggilia
ojej no, jak Ci tak zależy, to spróbuj jeszcze raz: zaproś go np na zimowy spacer, ale tak konkretnie, na jutro :) nie tak ogólnie, co tam jak tam, tylko wyjdź z propozycją i już. jeśli mu nie zależy, to oleje. I wtedy będziesz wiedzieć. I to nieprawda, że się kompromitujesz, przecież i tak go już nie spotkasz jakby co :)

Gość konfucja
Dziewczyno, facet Cię wykorzystał! A Ty uważaj na przyszłość z kim się zadajesz... bo możesz sobie życie złamać.. i nie mówią nawet o ciąży, ale o choróbskach różnistych. jak on tak sobie skacze po różnych laskach to może mieć niezły zestaw chorób w swoim organizmie. a guma dla hiva nie jest dostateczną barierą.

wspominal cos ze mial jakos laske, 1,5 roku temu. ja juz nie wiem co mam myslec.... on jest atrakcyjnym facetem, ale z tego co widzialam, wczesniej byl taki przecietny...

Gość konfucja
Ja nie wiem jak Ty masz odwagę iść do łóżka z kims kogo nie znasz:O Zobacz przy pękniętej gumie ciąża grozi Ci kilka razy w miesiącu tylko, a choroby każdego dnia miesiąca, roku. Myśl kobieto, bo potem będzie za późno :(

wiem, juz wiecej tego bledu nie popelnie. ale czasu nie cofne!!

Gość a taka jedna 264yy
LASKA ale ty tepa jestes facet cie wyruchał..po prostu spuscił sie, bo nawet tego seksem nie mozna nazwac..... i ma cie w dupie olej typa..nawet jak ktoś szuka tylko sexu..to mozna sie postarac i zabłysnac odrobiną finezji..a nie szukac otworu do wydalenie swoich pleminków bo to załosne, załosny typ a ty ejszcze rozkminiasz ze sex był niedobry ja bym koelsiowi od razu powiedziala ze tez chciałabym dojsc i zeby sie bardziej postarał

Gość a taka jedna 264yy
olej i nieodzywaj sie szanujemysie to inni beda nas szanowali sex po miesiacu nie ejst zly..... zalezy oczywiscie jeszcze z kim;)

Gość a taka jedna 264yy
a moge zpaytac ile go znałas i jak wasza znajomosc przebiegała, ilosc czestotliwosc spotkań etc

to byl totalny spontan, no ponioslo nas...... bardzo krotko sie znalismy...

kurde, wlasnie do mnie dotarlo ze jestem desperatka :/ :/ tak bardzo chcialam miec faceta na to wyglada, ale nie tedy droga... ;/ wczesniej nie dopuszczlaam do siebie tej mysli. byl okres ze sie przyzwyczailam do tego ze ejstem sama i bylo mi z tym dobrze. ale fajnie jest sie do kogos przytulic....

Gość konfucja
Miejmy nadzieję, że nie jest za późno.

Gość konfucja
Mechanizm biologiczny działa na ogół tak, że poprzez sex kobiety przywiązują się do faceta; a facet poprzez sam sex nie przywiązuje się do kobiety. WIęc ewidentnie nie tędy droga.

ale z czym za pozno?

Gość a taka jedna 264yy
wiesz króko to rzecz wzgledna z moim exem pszlismy do łózka po 4 tyg a był to moj pierwszy facet..a wiedziałam ze zwiazek bedzie dlaej trwał bo obojgu nam zalezało.... teraz znowu spotyakm sie z facetem od 3 tyg i nawet sie nie całowalismy chociaz juz dzis mam na to straszna ochote:D i boje sie ze jak sie zaczniemy całowąc to nie skonczymy:D czasem tak ejst ze porwie nas fala uniesienia sexualnego..nic w tym złego..kazdy ma swoje potzreby zenujace ejst to ze facet myslał tylko o swoich potrzebach a nie pomyslał o twoich:) nie przejmuj sie;) znajdziesz dobrego:)

Gość konfucja
Z tym, że czymś Cię zaraził. Czytalam kiedyś o badaniach (WHO?), że wirus hiv jest mniejszy niż plemniki i bez problemu przedostać się może przez pory prezerwatywy. I chyba nie połykałaś?

jestescie kochane :* my znalismy sie znacznie krocej. po prostu nie powinnam dopuscic do tej sytuacji ze pojechalismy do niego, wzbranialam sie przed tym na poczatku, a pozniej mu zaufalam.... ostatnia naiwna... najgorsze jest to ze ja jeszcze nie umiem pomyslec o nim jako o tym zlym, ktory mnie wykorzystal, ktory myslal tylko o sobie, ktory mnie olal. tylko zyje jakas zludna nadzieja.... ale przeciez nawet jak sie odezwie to co z tego... po dwoch tygodniach, a pozniej znowu zamilknie i to sie bedzie tak ciagnac... troche mnie podlamuje to ze jeszcze nigdy w zyciu nie spotkalam faceta ktoremu by na mnie na prawde zalezalo. mam nadzieje ze rozpoznam go wsord tych dupkow.....

konfucja - blagam nie siej paniki.......

Gość a taka jedna 264yy
nie słuchaj ludkzich głupot jasne wirusem hiv sie mozna zarzic i jasne ze ejst mniejszy...ale zarazamy sie przez krew... a nie przez sperme... raczej podczas seksu, mozna sie zarazic przez obtarcie naskórka itd spokojnie miałas gumke nic ci nie jest:))) wyluzuj:) a o nim zapomnij bo to bez sensu:)

Gość p.o.o.h
odezwać się już nie odezwie; widać, że obecnie Ty chciałabyś podtrzymać kontakt, ale on widzi się jak taki inwalida, znaczy się, że czuje iż nie sprostał swojemu zadaniu, bez względu na to że później ze sobą rozmawialiście; widać też, że podobał Ci się; jesteś młoda i jeszcze wiele ciekawych związków oraz wspaniałych przeżyć seksualnych, więc spokojnie; on zdaje sobie sprawę że szwankuje jego wytrysk, ale nie bardzo wie co z tym fantem zrobić; szukaj gdzie indziej, nie rób sobie nadziei

Gość konfucja
Nie sieje paniki. Taka jest prawda. I lepiej, żebyś to w końcu pojęła nim naprawdę wydarzy się tragedia. Żaden orgazm, żadna chwila razem w łóżku nie jest warta tego, co może ze sobą przynieść. Podchodź z rozumiem do tych spraw. Para odpowiedzialna, która zamierza razem żyć powinna wykonać wspólnie badania tak, aby mieć pewność, że nikogo niczym się nie zarazi.

nie slyszalam jeszcze o tym zeby para ktora ma sie bzyknac szla najpierw na badania.....

Gość konfucja
Boże, widzisz i nie grzmisz... Nie tylko przez krew można się zarazić... :O Wirus przebywa także w wydzielinie z pochwy i bynajmniej nie mam na myśli krwi menstruacyjnej.

kurde, to jest wlasnie moj problem. ja od pierwszej sekundy jak zobacze faceta to wiem czy mi sie podoba czy nie. serio. spotykalam sie z takimi ktory mi sie na poczatku nie podobali i nic nie iskrzylo. i z takimi ktorych jak tylko zobaczylam to serce mi szybciej bilo. nigdy nic pomiedzy.

Gość konfucja
MOże dlatego tyle ludzi choruje na aids np. Są też inne choroby. A potem bek, bo chce się dziecko i trzeba in vitro, bo choroba weneryczna zrobiła spustoszenie. Gumy niestety ale bywa , że się zsuwają czy pękają.

Gość konfucja
Dodam też, że dotąd nie powstał żaden lek ani szczepionka przeciwko hiv/aids. No, ale kto by o tym wszystkim myślał co będzie za 5 lat, gdy właśnie teraz podoba nam się facet ;)

Gość a taka jedna 264yy
konfucja i nie strasz dziewczyny sama sie przebadaj juz predzej sie zarazisz hcv niz hiv

Gość konfucja
Właśnie myśmy się przebadali z moim mężem kiedy zaczynaliśmy wspólną znajomość. Nie straszę nikogo, tylko uświadamiam. Co za ciemnogród:O