Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;((((((

moj chlopak podlizuje sie moim niektorym kolezankom-

Polecane posty

Gość ;((((((

hej wszystkim:) pisze bo jestem wsceikla po naszym dzisiejszym spotkaniu-chodzi o to ze moj chlopkak podlizuje sie kolezankom-ale nie ze wszystkim tylko takim dwóm. Powiem wam ze napoczatku sobie tlumaczylam no okej to sa moje kumpele itd. napewno chce byc mily..ale jakos ciezko sobie wytlumaczyc to znowu, ktorys z kolej. Co robi? np skupia sie tylko na jednej kolezance, siada nawet naprzeciwko niej zamiast kolo mnie- tak sie podlizuje typu wszystko pierwszuy jej podaje zamiast mnie ja czuje sie na prawde na drugim planie- i nie jestem jakas ksiezniczka ze musi mnie i tylko mnie wyjatkowo traktowac ..ale wiecie ja bardzo dziwnie sie wowczas czuje-jakas taka pominieta jest mi bardzo przykro...gadalam z nim o rtym ale on problemu nie widzi..

Gość zawiedziony1410
naprawdę piszemy razem, a na pewno osobno

Gość ;((((((
\bardzo was prosze o rade... co byscie zrobili w takiej sytuacji i czy mnieliscie kiedys tak?

Gość ;((((((
no wiem wiem ze osobno ale ja pisze to pod wplywem emocji jeszcze sie nie uspokoilam- a wlasnie moze z meskiego pukntu widzenia- jak to Wy faceci rozumiecie?

Gość ffhyjyukuyr
mialam tak, tez mnie to strasznie denerwowalo. w sumie to i nadal mnie denerwuje to ze inaczej zachowuje sie wobec mnie przy moich kolezankach a inaczej w domu...

Gość AptekawBiedronce
kopnij go w 4 litery jak nie widzi problemu, pomysl co bedzie dalej/później. ;/zal

Gość ffhyjyukuyr
może jak jest kumaty to zorientuje się ze ci to przeszkadza ;)

Gość ;((((((
wiem naprawde zastanawiam sie czy to ma sens- nawet wylaczylam tel;efon bo tak mnie tym zdenerwowal... obiecal mi poprawe i nici z niej;(

Gość ffhyjyukuyr
to aż tak to źle wygląda ?

Gość ;((((((
ffhyjyukuyr tez tak mialas ze do wybranych kolezanek sie tak zachowywal?- wlasnie mnie to zastanawia dlaczego do tych dwoch.... drazni mnie nawet sama ta mysl i choc troche sie zmienil;)?

Gość ;((((((
ffhyjyukuyr zle znaczy czuje sie jakby mnie lekcewazyl - i woglole tyez troche mnie to mimo moich tlumaczen wkurzylo ze - jak ostatnio dzwonilam z jego tel.( bo nie mialam nic na karcie) do tej wlasnie kumpeli to on zostawil i zapisal ten numer... no niby wiem ze nic to nie powinno oznaczac ale wkurza mnie to ze dowiedzialam sie przez przypadek;(

Gość ffhyjyukuyr
wiesz co , ja jestem przyzwyczajona ze moj chlopak mnie lekcewazy przy znajomych, ciagle ma jakies ale ze cos zle zroboilam, albo sobie przypomni co zrobilam i sie ze mnie nabija przy znajomych... a tak mial wybrane i w sumie ma ejszcze wybrane kolezanki moje dla ktorych jest strasznie mily... koedy ja sie pytam go czemu tak si ezachowuje wobec nich , on ciagle powtarza , ze chce zeby go lubily i dlatego tak sie zachowuje. co w konsekwencji on mysli ze to fjne. a potem one nabijaja sie ze on tak sie zachowuje...

Gość a ładna ta koleżanka
?

Gość ;((((((
jej najbardziej mnie trAPI JEDNA MYSL- CO TO MA DO LICHA ZNACZYC- czy mysli ze im sie podoba( bo jest taka opcja po pewnym dziwnym incydencie) czy one mu sie podobaja- do licha!!! wkurza mnie to niesamowicie

Gość ;((((((
?- wiem ze nie powinnam tak pisac ale ogolnie to ja jestem ta atrakcyjniejsza...mam mowic szczerze i prosze nie zrozumncie mnie ze jestem jakas zarozumialska

Gość ffhyjyukuyr
mi kiedys powiedzial ze jest ladna i dlatego tak sie zachowuje, i ostatnio mi wygarną jak mu powiedzialam zeby tak si enie zachowywal. ze jak mi nie pasuje to mam zerwac z nim, a nie ciagle sie czepiac o takie rzeczy... yhhh tez nie wiem co mam robic... :(

Gość ;((((((
ffhyjyukuyr eeh szkoda gadac tylko czasami nawet takie powiedzenie ze chce zeby go lubialy nie wiem ale dokonca w takie tlumaczenie nie wierze..ale nie mowie ze tak jest w Twoim przypadku bo napewno nie ale w moim;(

Gość ffhyjyukuyr
uwierz że ja głupia nie jestem i też w takie rzeczy nie wierzę, może dużo nie przeszłam w życiu, bo jestem jeszcze młoda ale co nie co wiem...

Gość ;((((((
ale mamy nieciekawie;( wiem cos o takiej treakcji bo jak sie znim o to nawet kloce to on mowi ze to moj problem i zebym mu dala spokoj z tym tematem a ja czuje sie olana no bo nawet juz mu sie niechce tlumaczyc z niczego-tylko wzrusza ramionami wiem co czujesz;(

Gość ffhyjyukuyr
a ile chłopak ma lat ?

Gość dlaczego ludzie są tacy głupi
a może po prostu... zerwiecie z nimi? nie liczą się z wami, nie szanują was, nie obchodzą ich wasze uczucia ja pierdolę, jakby mnie facet tak traktował to już dawno kopnęłabym go w dupę no chyba, że lubicie jak się was szmaci, wtedy miłej zabawy :)

Gość cóz ...
atrakcyjniesza moze jestes w swoich oczach ale nie w jego, faceci mają ózne upodobania, moze akurat ona jest bardziej w jego typie? A moze jej charakter go przyciąga? jest jakaś chemia miedzy nimi itd. kto wie. a może tylko sprawdza na nich swoją męskość i się dowartościowuje

Gość ;((((((
naprawde gdyby to zmienil bylabym przeszczesliwa:)!

Gość ffhyjyukuyr
dokladnie tez tak mam .. ehh facetów nigdy nie zrozumiemy chyba :(

Gość ffhyjyukuyr
jasno powiedziane ejst ze tylko przy znajomych tak sie zachowuje, to ja nie widze powodu do zeszmacenia nas ? w domu wszystko ejst super fajnie.. a jak gdzie juz ze znajomymi wyjdizemy to tak jest. yh. łatwo mowić zerwij..

Gość poranny kac
skoro czujesz się olana i źle Ci to dlaczego z nim jesteś?!

Gość skoro to
skoro to twoje kolezanki, to nie musisz sie po prostu z nimi widywac w jego towarzystwie

Gość poranny kac
"skoro to twoje kolezanki, to nie musisz sie po prostu z nimi widywac w jego towarzystwie" jasne niech najlepiej w ogóle nie wychodzi z domu bo może przypadkiem spotkać dziewczyne która mu się bardziej podoba. A tak na serio to on Cie nie kocha przykro mi...

Gość ;((((((
dziewczyny jestem zdolowana wlasnie popijam piewem swe smutki a chlopak ma 28 lat -stary a glupi;( a a do coz-pewnie masz racje i to ona moze mu przypasowala nie wiem -mam tylko nadzieje ze tak nie jest- ale on mnie nie szanuje dlatego postanowilam wylaczyc telefon i zobaczymy kiedy ja pozwole mu sie do mie odezwac- ma jak chcial!