Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitka2528

kto zdawal lub zdaje prawo jazdy

Polecane posty

Gość lolitka2528

boziu zaplacilam z gory i teraz jezdze 1 gora 2 razy w tygodniu,,jestem wkurzona bo chcialabym nawet codziennie lub ewentualnie co drugi dzien....maja tylko 2 auta a instruktor juz 3 razy sie wymigal,,raz zepsulo sie auto.2 kogos musial wsadzic na mojee miejsce a 3 przelozyl jazde...ale jestem kur

Zdarza się. Ja już miałam pierwszy egzamin. aJk na razie teoretyczny zdałam, praktyczny oblałam. Czekam na następny.

Gość lolitka2528
powodzenia ,ja teorie juz tez zdalam a jazdy dopiero 10 h chodze juz od polowy grudnia i konca nie widac ,,masakra

Gość ffhyjyukuyr
czasem sie tak zdarza, po prostu powiedz im ze chcesz jak najszybciej wyjezdzic te godziny... powinni zrozumiec ;)

Ja jeździłam od października i wyjeździłam w styczniu. Nie mogłam niestety wcześniej zdawać, bo urodziny miałam pod koniec grudnia.

Gość bongo...
No trochę leca sobie z Tobą w kulki. Ja jeździłem kilka razy w tygodniu. To Ty im płacisz i musisz żądać swego, takie moje zdanie.

Gość lolitka2528
tez tak mysle,,teraz sie nie dam..a wyczytalam ze moge zadac zwrotu kasy za niewyjezdzone godziny i maja prawo dac zaswiatczenie i zwrocic kase

Gość lolitka2528
zaswiadczenie sorki

Gość lolitka 2528
bylam dzis na 2h jazdy..nastepny termin za 2 tygodnie na 2h nie dobrze mi

Gość dzasss
ja wszystie jazdy wyjeździłam w 3 tygodnie, i jeszcze dostałam 3 godz gratis dzień przed egzaminem, ale ja nie płaciłam z góry

Gość lolitka 2528
i to byl moj blad..lae jestem stuknieta ze zaplacilam...nie dosyc ze jeszcze nie umiem dobrze jezdzic to na dodatek jeszcze taki odstep