Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale fajnie było

jestem samotna i przespałam sie z kolega syna

Polecane posty

Gość ale fajnie było

a raczej nie protestowałam kiedy,kiedy on wyznał mi co czuje a potem zaczął mnie całować a następnie uprawialiśmy sex Teraz mi głupio on mnie kocha ja uważam że związek ponad 40letniej kobiety i 20 latka to rzecz nierealna głupio mi tez przed synem, nie chce żeby się dowiedział jak by co

Gość ciekawska:)
tera zto juz po ptakach ,trzeba było myślec zanim sie rozbierałas! a efekt tego bedzie taki ze syn jak sie dowie to Cie znienawidzi razem z mężem który odejdzie albo stanie sie tragedia!masz co chiałas!

Gość ale fajnie było
nie mam męża, on mnie rozbierał i nie myślałam bo byłam podniecona

Gość ciekawska:)
wcale sie nie dziwie ze nie masz męża!tak czy inaczej nie protestowałas a teraz masz wyrzuty?! z czy do ludu?? oby sie syn nie dowiedział ze ma matke....bo sie ostro wku****i!

Gość co za idiotka
teraz ten gość będzie się śmiać za plecami z twojego syna że ruchał jego matke, albo komuś nawet powie, gratulacje

Gość ale fajnie było
To, ze się z kimś przespałam nie znaczy,że jestem .... żałosne Lepsze od samego sexu z 20 latkiem jest tylko ta obawa,że w każdej chwili może syn wejść i trzeba to robić szybko, momentami bardzo szybko i jeszcze zachować cisze to jest najbardziej podniecające

Gość Matkojebca
;)

Gość Syn.
Kolego, powiedz, że to nieprawda? Jak mogłeś bzykac moja stara?;/

Gość jakie przespałam się?
dałaś dupy chłopakowi, gdy twój syn a jego kolega był za ściana, skoro mówisz że mógł wejść, podręcznikowa definicja kurwienia się

Gość Kolega syna
A daj spokoj, raz mi sie tylko zdarzylo, bo juz jajca nie wytrzymywaly cisnienia;/ Prawie mi sie rozsypala, próchno.

Gość Syn.
Ty dupku! Nie masz swojej?

Gość Kolega syna
Sprzedalismy ją z ojcem 3 lata temu. Jeszcze nie ruchalem, ojciec juz nie mogl, a droga w utrzymaniu ;/

Gość Anony mouse
Wybacz małolatom, tylu na jednej stronie jeszcze nie widziałem. Nie kontynuuj tego związku, będą parę problemy. Spróbuj mu się jakoś obrzydzić, żeby sam się odczepił. Nie tłumacz racjonalnie, bo to nie ma sensu. Na przyszlosc: jak chcesz przespać się z młodym facetem, to poszukaj w necie.

Gość no ale zdajesz
sobie sprawe ze ten małolat na bank pochwali sie wszytkim kolegom a Twój syn bedzie pośmiewiskiem;-) o ile juz nie jest.

Gość ale fajnie było
kurwwa jestem

ja myślę że nikt się nie dowie o tym że bzykneliscie się,on nie ma przecież 15lat tylko 20a to duża różnica.dłuższy związek napewno wyjdzie na jaw ale gdybys to mądrze zrobiła to mogłabyś jeszcze kilka razy sobie poużywać :-) nie przejmuj się wypowiedziami niektórych idiotów tutaj i rób co uważasz za słuszne

Gość duchownyd
nie ma czego żałować.....jak było fajnie, trzeba to powtórzyć....

Jak 40-sto latek przeleci duzo mlodsza to jest bohaterem, a jak zrobi to kobieta to jest qrwa? Na jakim Wy swiecie zyjecie hipokryci:)

Gość lowen prise
k***a! jesli uwazasz ze zrobilas dobrze i jest to powod do dumy to gratulacje, ale gdybys tak uwazala to nie szukałabys aprobaty na forum. Facet jest bohaterem bo to jego swiadoma decyzja i potrafi sie ptem z ta sytuacja zmierzyc , a duza czesc kobiet nie ma chyba za bardzo systemu wartosci skoro nie wiedza czy zrobiły dobrze czy zle i szukaja potwierdzenia w komentarzach jakichs innych c*p na forach. chyba goebbels powiedzal kidys ,ze"' klamstwo powtorzone 1000 razy nabiera znamion prawdy', ale moim skromnym zdaniem dalej jest nie prawda

Gość autorko a anal?
c*pka byla ogolona czy owlosiona?

Gość gość 11111111111111111111
Powiem Ci że postąpiłaś paskudnie w stosunku do syna gdyby to był przypadkowy facet i zrobilabyś to bez zobowiązań(oczywiście jesli nie masz męża) to ok ale w tej sytuacji nie spisałaś się w roli dobrej matki.