Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osinioreeee

ahahahaha ale jaja sluchajcie leje ze smiechu ahahaha

Polecane posty

Gość osinioreeee

Gadam se na skypie z kolesiem, ktorego juz poznalam kilka dni temu. On siedzial w jakiejs jakby bursie, bo nie pojechal po pracy do domu. A razem z nim w pokoju 2 chlopakow, ktorzy niby spali ale slychac bylo jak cos kaszla ahahahaha. on mial wlaczonal kamere a ja nie. I mowi do mnie, ze musi wlozyc pizame, no to ja dobra, ze poczekam. I nastawil tak ostentacyjnie kamere na siebie jak sie przebieral. I potem sciaghnal gacie a tam taki maly pindol mu wisial ahahahahahahahaha. GTo ja zaczelam wooow ale fajny a ten sie zaczal tam macac o fuuuuj a gten pindol jak flak ahahaha. I ktorys kolega sie odzywa, zeby zgasil swiatlo, on zgasil swiatlo zaslonil sie drzwiami od szafy i za szafa zaczal sobie dalej flaka mietoscic ahahahaha. I mowi, ze chce mnie tez zobaczyc w kamerce jak sie bawie. Na to ja jemu, ze mam lepszy pomysl i zeby przyjechal do mnie to sie zabawimy, ten glupi uwierzyl w to i pojechal, a jeszcze chcial moj numer telefonu to mu dalam numer mojego ex, o moj boze siedze i placze ze smiechu ahahahaha jakiego on mial miekkiego ptaka akhahaha

Gość turas pindol
a z jakiego on kraju?

Gość osinioreeee
z wloch ahahahahahaha, mowie wam jak sie polalam ze smiechu, jakiego mial fiutka sflaczalego, i jak sie chowal za szafa zeby koledzy nie widzieli jak se go ciagnie ahahahahahahahahahahahahaha

Gość WLOCH Z KAMERKA
TY SUKO JAK SMIESZ TERAZ MNIE OBRAZAC TU NA KAFE!

Gość dfgdfg545545
w zasadzie nic dziwnego w tym. czym się miał podniecić? ty sie na kamerce nie pokazalas, zdjec innych bab nie ogladal bo gadal z toba, a za szafa koledzy... nie sa to warunki sprzyjajace do podniecenia. co nie znaczy od razu ze jest impotentem.

Gość osinioreeee
bozeeeee chlopaki dzisiaj to normalnie oblechy, a wydawal sie taki na miejscu chlopak ahahahhaha. Jak on juz sie zaczal w ta pizamke stroic i przestawil specjalnie kamerke tak, zeby go bylo widac, to juz zcailam co sie kroi ahahahahaha. Mowie wam jak zyje tak sie nie osmialam az oplulam komputer, on kurva w tej bursie po cichaczu za szafa freda ciagnal aaaaaaaaaaaaaaahahahahahaha umarlaMMMM

buahahahha rozpierrdala mnie jak to opisujesz hahahaha :D:D:D

Gość osinioreeee
huuuj z tym czy jest impotentem czy nie, huuuj z tym ze mial sflaczalego pindola ktorego tarmosil, ale cala ta sytuacja w bursie gdzie obok spi dwoch kolegow, i on tak nie pewnie spogladal na nich czy go nie widza i zza tych drzwi od szafy ciagnal druta o bozeeeeeee az mnie brzuch boli, mowie wam byscie padly jakbyscie to zobaczyly ahahahahahahahahahaha

Gość dfgdfg545545
no racja, tez mnie wqrzaja takie bezmozgi co tylko fiuta wywalic i sie kaza masturbowac... dno i metr mułu

i chyba najlepsze jest to, ze on wcale nie uwazal ze z jego pindolem jest cos nie halo:D

Gość osinioreeee
on go tak mietosil a on taki miekki, a druga reke trzymal z tylu, ze mi sie az skojarzylo ze se dupke gladzi ahahahahahaha

faceci to zero samokrytyki nie mają. Ja na maila dostałam takiego penisa, że beke kręciłam tydzień. Z czym do ludzi :O:O

Gość dfgdfg545545
moze oddawal krew i ma niedobory? bo skoro nie bylo jej ani w mozgu zeby mogl prawidlowo funkcjonowac ani we fiutku- flaczek, no to znaczy ze gdzies musiala ujsc xD

Gość dfgdfg545545
12skizto hehe pokaz to sie posmiejemy tutaj

Ya tam myślę że on sobie kładł paletz w kiszke:-P Mała jak jeszcze masz to pokaz im mojego dorodnego grzyba:-P niech nacieszą oko:-D

Gość Autentycznie mam przekaz
12skizto Oni pewnie cisną beke z twoich forek podłuznej geby w pothoshopie ;) Kaleko