Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kto pyta, nie błądzi.

Możecie polecić jakąś książki typu ,,Saga Zmierzch"? :)

Polecane posty

Właśnie skończyłam czytać całą sagę i powiem tak - lepszych książek nie czytałam! Tak bardzo, bardzo mi się one podobają i jak sobie pomyślę, że już nie ma więcej części, to aż mi się smutno robi... :/ Znacie jakieś książki podobne do tych? Chodzi mi najbardziej o to, żeby była napisana tak, jakby to dziewczyna właśnie opowiadała o swoich losach, oczywiście o miłości głównie i problemach z nią związanych, ale nie chcę jakich Harlequinów i.t.p. Mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi? :P Bardzo proszę o podanie choć kilku propozycji...

Gość hfhfhfhfhf
Pamiętniki wampirów :) ja nawet wole od zmierzchu..

Gość dvgfds
książki Mastertona :classic_cool:

Dodam, że w literaturze szukam emocji, wnikliwego opisu uczuć, ucieczki od szarej rzeczywistości i pociechy, ale także niesamowitych przygód i mocnych wrażeń. :)

Gość mmmdmdmmdmmdm
jakas mercedes mechanik samohodowy zmieniała sie w kojota, były też tam wampiry i wilkołaki

Dokopałam się do 5 części sagi ,,Zmierzch" - widzianej oczami Edwarda ,,Midnight Sun"! :D Jest do szkic powieści nielegalnie opublikowany w internecie. W związku z zaistniałymi okolicznościami Stephanie Meyer postanowiła udostępnić ten materiał na swojej stronie internetowej, gdzie każdy ciekawski może się z nim zapoznać. :) Niestety książka ta nie zostanie dokończona, ale mam chociarz tyle! :D :D :D :D

Gość 129381290381
Saga o ludziach lodu miała tego typu klimaty

Gość kasandraa6
Wampiry z Morganville Miasto zagubionych dusz Mechaniczny anioł Dary anioła Miasto kości