Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juhufyt

Nosi ktoś z was pierścień Atlantów?

Polecane posty

Gość głosy w głowie
ten tekst w linku jest nieźle pojebany, że też komuś chce się coś takiego pisać 🖐️

A przechodzenie pod słupem przynosi pecha :D i pod drabiną i miedzy dwoma dziewczynami. I 13 jest pechowa, zakonnica z wiadrami, panna młoda na rowerze. A w zimie to w ogóle przejebane bo nie ma koniczyny. :(

Gość z czarnym to nie sztuka
nosiłem go i mi nagle kutaas z 14 cm zrobił sie skurczony do 9 cm! co robić? :(

Gość juhufyt
chciałabym taki kupić jak ma moja koleżanka jest srebrny i między przerwami ma czarne kreski. ale nie wiem gdzie taki znajde. Jak kupie go w zwykłym sklepie to też bęzie działał? :D nie ma znaczenia gdzie sie go kupi?

Ma znaczenie i to fundamentalne. Sklep musi mieć wyjście w kierunku południowym. Pierścień musi być okrągły w połowie obwodu i lekko spłaszczony w drugiej połowie. A jak go przekręcisz na palcu jak Arabella to powinny sie spełniać życzenia. :D

Gość juhufyt
czlonekwwzwodzie wypierdalaj mały członku, szukam kogoś inteligentnego.

kup sobie srebrny, nie czyść go i sam się zrobi czarny między przerwami :) ja swój kupiłam na takich targach bioenergo u takiego pana co się znał na rzeczy. Pomachał wachadełkiem, powiedział, że jestem znerwicowana i mam go nosić na środkowym palcu :)

Gość gaga500
nosiłam go ale kolezanka powiedziała mi ze to dzieło diabła i boje sie go nosic nie wiem dlaczego bo ludzie rozne amulety noszą a uparli sie na ten