Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zwolnic gosposie?

Jak zwolnic gosposie????

Polecane posty

Zauwazylam ze ona ostatnio robi sobie kromki w moim domu. Robi sobie te kromki z mojego chleba, z mojego masla i z moich szynek oraz serow oraz nutelli. I jak ja mam sie nie denerwowac, ostatnio jak gotowala obiad to robila tez porcje dla siebie. Jestem wkurzona i wsciekla, nie wiem jak sie zachowac. Ona pracuje u nas od 7-21 codziennie 7 dni w tygodniu.

Gość Załamany Mąż86
dyspycplinarka

14 godzin co dzień przez cały tydzień. To jakaś głupia ta gosposia. A gdzie ma swoje prywatne życie jak wam poświęca cały swój czas. Powinniście ją na rękach nosić że wam dom prowadzi bo byscie sobie palcem w dupe nie trafili.

Ta gosposia nie ma rodziny, niby starsza mila pani(ma 56 lat) a tu zauważyłam że je i je. Ciągle sobie robi coś do jedzenia ale ja się pytam kto za to płaci???? ja i mój mąż. Ona sobie wyjada wszystko co najlepsze.

Gość Wymysl cos lepszego marniaku
Poszukajcie anorektyczki takie sa najlepsze. Wymysl cos lepszego marny prowokatorze

Gość co za chamstwo
no czy wy jestescie nienormalni?? ta koieta caly dzien u was siedzi i zjesc nei moze?? pierwsze slysze... sama powinna odejsc od takich burakow... na gosposie 7 x w tygodniu stac a chleba zaluja... idioci...

Gość 1293812903811
wy na serio jesteście tak tęp[i że ni e widzicie że to prowokacja?

Gość hihihihih
kobieto nie powinnas pisac takich rzeczy,ty nie masz rozumu,dziewczyna siedzi cały dzien u was i chleba jej żałujesz? powinnas dziekowac Bogu ze łapie sie tylko za chleb ,a nie za twojego męża,bo ty bys musiała pewnie isc do kogos jako gosposia

Gość mnie to zakrawa
potracic z pensji wyzywnienie

Gość lidka m
nie odpisujcie prowokatorce:O

a jak bylo ustalane na poczatku - byla mowa o tym, ze nic nie moze Waszego zjesc?? ja sobie tego nie wyobrazam zeby ona wracala do domu ok 22 i gotowala sobie obiad na 2i dzien, a pozniej w dzien dla Was. a przeciez cos cieplego powinna zjesc

Gość lidka m
ludzie czy wy jesteście tak tępi?nie widzicie,ze to prowo?

Gość ddsfsfdsfdfsdfsdfsd
prowo A jeśli nie, to Ci powiem że moja Gosposia, też starsza Pani, je codziennie u nas, "nasze" jedzenie, kupuje więcej, żeby starczyło i dla niej, bo taki jest charakter tej pracy Ester, też jem nutelle, bo ją lubię. Gusta kulinarne nie zależą od zawartości portfela