Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobieja30

czy naprawdę zyczyłam mamie śmierci?

Polecane posty

Gość takasobieja30

pomóżcie mi rorzstrzygnąć czy to ja jestem podłą córka czy to z moja mamą jest coś nie tak. Moja mama ma nieuregulowane sprawy spadkowe, na wsi stoi riuna domu i niszczeje. Mama niby chce to załatwić ale zabiera sie za to jak sójka za morze. Powiedziałam jej że w końcu i tak to trzeba załatwić bo kiedyś spadnie to na mnie i siostrę. Chodziło mi tylko o to, że prędzej czy poźniej problem trzeba bedzie rozwiązać a im poźniej tym trudniej. Na co moja mama rzuciła sie do mnie z wrzaskiem ze zycze jej smierci, dybie na jej spadek i zebym pewna nie byla ze to ona umrze pierwsza! Przeciez ja wcale jej smierci nie zyczylam! kto tu jest nienormalny?

ona jest zestresowana, pewnie w kolo mysli o tym spadku ale nie wie jak sie do tego zabrac, a Ty powiedzials 1 zdanie, ktore bylo zaplnikiem i ona po prostu wybuchla nie mozesz po prostu zaproponowac jej pomocy przy tych sprawach?

Gość afasfafaghf
Ty rozsądnie podchodzisz do sprawy, a Twoja mama to nieporadna kobieta, która nie potrafi niczego załatwić i jeszcze się ciska gdy mówisz jej prawdę.

Gość takasobieja30
ale ja jestem urzedniczką znam się na tym i proponuję jej pomoc już od wielu miesięcy. tylko że jej sie po prostu chyba nie chce tego załatwiac. no to sobie znalazła powód zeby tego ostatecznie nie robić bo życze jej smierci i juz

Trzeba o takich sprawach myśleć, nigdy nie wiadomo kiedy przyjdzie na nas czas. Wcale nie życzyłaś mamie śmierci.

Gość takasobieja30
dzięki za głos rozsądku, moja siostra staneła po stronie mojej mamy więc zaczełam sie już zastanawiac czy to ze mna jest cos nie tak