Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwiona naiwnością

Faceci są

Polecane posty

bardzo naiwnymi istotami... Wystarczy powiedzieć kilka banałów i już się stajemy ideałami kobiet na które czekali całe życie.... ciekawe dlaczego tak jest...

Gość One two potato
Faceci wyczuwaja takie suki na kilometr i tylko udaja, ze jestescie ich "idealami". Tak na prawde jestescie dla nich workiem na sperme bo nikt z takimi "ksiezniczkami" sie nie bedzie wiazal na powaznie 🖐️ No chyba ze jakis zjebany desperat ktorego zadna nie chce. Dlaczego to faceci czesciej zdradzaja ? :)

A kto powiedział, że suki? Wystarczy powiedzieć, że się zgadza na każdy seks i że to na takiego faceta się czekało całe życie... A faceci lecą z językiem na wierzchu... Oczywiście nie wszyscy panowie tak mają, ale niektórzy lubią puste laleczki...

Gość One two potato
Leca z jezykiem na wierzchu bo maja okazje zamoczyc, nie ma w tym zadnej wielkiej filozofii. A naiwne to sa kobiety ktore graja w glupie gierki i probuja manipulowac facetami, a koncza jako ich worki na sperme :D

Gość One two potato
Zaden facet o zdrowych zmyslach nie bedzie stawial kobiety na piedestale. Znam pare takich "ksiezniczek" i kazda z nich ma beznadziejnego faceta, tzn. stereotypowego polaczka w obsranych spodniach i przepoconej koszuli. Dla mnie to swiadczy o tym, ze porzadni faceci nie wiaza sie z byle czym.

No masz rację, ale jednak istnieją dalej tacy którzy jak im się obieca złote góry to są tak podjarani, że gotowi brać sśub...

Nie jestem taka, ale zrobiłam wczoraj eksperyment i się potwierdziło niestety... Głupota ludzka nie zna granic....

Gość One two potato
No takich facetow naiwniakow jest wiecej, widze po kolegach :o Takie zachowanie jest wynikiem desperacji.

Wiesz, tylko że ja wysłałam temu kolesiowi zdjęcie zajebistej laski jako niby swoje. Czemu wolicie panny puste ale ładne? Albo inaczej czemu Ci naiwni wolą piękne puste panny?

up

Gość i vice versa
niestety :( wystarczy głupi bajer i nogi rozkłada :O

Gość One two potato
Nie mam pojecia o czym mysla naiwni biorac sobie pustaka za dziewczyne. Mialem pare adoratorek ktore byly puste ale ladne, i tez probowaly grac ze mna w te chore gierki. Nie uleglem i je olalem. Jedna nawet wydzwaniala do mnie po nocach po tym jak jej powiedzialem, ze nic z tego :o Normalny facet bierze madra i przecietna/ladna. Takie tez istnieja.

Ja wiem, że laski też są naiwne... Dziwi mnie tylko, że dorośli faceci nabierają się na oklepane texty i wymalowaną buźkę

Wiem... Powiem Wam, że jak patrzę na to jacy teraz ludzie są i w co grają to bardzo się cieszę że mam swojego jednego jedynego faceta bo teraz ciężko by mi było komuś zaufać... Nigdy nie wiadomo czy mówią prawdę czy nie i czego tak naprawdę chcą...

Gość One two potato
W tych czasach o porzadnego faceta jest tak samo ciezko jak o porzadna dziewczyne 🖐️

święte słowa