Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość redinex

Najlepszy zapach męski FM.

Polecane posty

Gość redinex

Witam. Jak w temacie, co moglibyście polecić, tak żebym mógł kupić w ciemno i nie żałować? Chodzi mi o taki orzeźwiający długotrwały i bardzo wyczuwalny zapach, Na allegro patrzyłem po ilości ofert, ale nic mi to ni dało bo jest bardzo dużo różnych perfum z tej firmy :) Na próbki nie chcę już wydawać pieniędzy, bo zamawiając przez internet różne perfumy które chciałbym wypróbować to zapłacę minimum tyle ile kosztuje jeden pełny perfum. Ostatnio z FM miałem próbkę nr 199, ale mi nie pasował, jest za słodki i za ciepły. Doradźcie.

Gość yyyyy7
Pamiętaj dla kobiety nie liczy się zapach,tylko długość twojego wacka

Gość żona spod ogona
niezawodny C.Klein Eternity

Gość moj facet ma
Zamiennik w Fm Hugo Bossa:)

Gość zielony Lacoste
ścina z nóg wszystkie laski, idź do super pharmy, tam wszystkie perfumy maja powystawiane testery, można wypróbowac za darmo a potem zamówic gdzie indziej przez internet jeśli uznasz ze w super pharmie jest za drogo

Gość redinex
A co myślicie o FM 56 - Fahrenheit ? Na innym forum polecily mi go 2 osoby.

Gość zielony Lacoste
idź do super phramy oblej się raz jednym raz drugim i sam oceń

Gość zielony Lacoste
nie znam, http://www.perfumeria.pl/p,tonino-lamborghini-forza-woda-toaletowa-100ml-spray-94578,14509,5.html tu masz coś tańszego z Rosmana, zapach jak dla mnie bombowy i nie kosztuje fortuny

Gość żona spod ogona
ja nie znoszę Farenheit'a. Kojarzy mi się z sandałami i skarpetami frotte.

Gość redinex
Do super phramy napewno bym zajrzał, gdzyby była bliżej-do najbliższej mam 100km.

Gość zacznijmy od tego ze FM nie ma
trwałych zapachów :O po chwili zapach sie rozmywa i pozostaje dziwaczny ...odór .Ale wy pewno tego nie czujecie ;

Gość zielony Lacoste
ło matko, ja chyba nie doceniam swego miasta :D widziałam na forach, ze dziewczyny wymieniają się próbkami przepsikanymi do małych fiolek, może gdzies tak kogoś ubłagasz o próbkę ?

Gość redinex
A fm 134 ? Kilka osób go polecało, jest to odpowiednik GIORGIO Armani - Aqua Di Gio. Chyba, że jest coś fajniejszego, to z chęcią skorzystam :)

Gość redinex
A znacie jakiś porządny odpowiednik Dolce&Gabbana pour homme. Jest polecany, ale w FM-ie tego nie mają, przynajmniej ja nie znalazłem nigdzie.

Malizia rewelacyjny stary sprawdzony zapach, niestety jest tylko woda po goleniu i dezodorant i mydełko, od czasu do czasu lubię do tego wrócić, a poza tym oczywiście eternity C.Klein.

Gość perellkajjjjj
64.- armani black code

Możesz też wejść na stronę perfumeria.pl tam można za 2 lub 3 zł zamówić próbki różnych markowych perfum i przetestować my z mężem tak zrobiliśmy. Za 20 sztuk różnych próbek zapłaciłam ok 60 zł z przesyłką potem można coś z tego wybrać. Mój mąż skusił się na XS Paco Rabanne a ja na Lady Milion . No i potem nie szkoda wydać kasy bo wiesz, że trafiłaś w zapach.

Gość redinex
Czytając inne fora, zrobię tak jak pisze bardzo dużo osób-kupię tańszy perfum a zaoszczędzoną kasę odłoże, żeby uzbierać na jakiś konkret. Najczęściej wymieniane były takie perfumy Chanel Homme Sport, Hugo Boss Orange, Fahrenheit i Acqua di gio. Który wg was jest najlepszy ?

Gość gość
Najlepszy to Hugo Boss - Energize :)

Gość gość
Ja mogę wam polecić perfumy męskie że strony galeriazapachow.pl są tam wszystkie popularne w ostatnim czasie zapachy w niskich cenach i mają o wiele lepszą jakość niż te z FM