Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleopatra23443234

JAKI JEST NAJLEPSZY KREM NA CELULIT ?

Polecane posty

Gość kleopatra23443234

Kobitki pomozcie ;)

Gość frfffffffffff
najlepsza jest zimna woda, tzn zimny strumiena na przemian z letnim.. konczysz zawsze zimnym strumieniem...

Eveline taki srebrno zielony 3D wyszczuplanie plus antycellulit - czy jakoś tak fajnie modeluje uda, ja smaruję od 3 tygodni - całą pupe i nogi całe (nie tylko uda ale też łydki) no i mam smuklejsze nogi, bardziej sprężystą skórę

Gość Jennifer8787***********
A muj mąrz to kończy zafsze ćepłym strumieńem

Wiesz co mi pomogło? Nie tyle używanie kremu (w moim przypadku SORAYA z zielona kawą), ale ćwiczenia na rowerku stacjonarnym i picie dużej ilości zielonej herbaty. i wody Poza tym - masaże i peelingi! Żaden krem nie zadziała bez tego. Przez 3 miesiące smarowałam się TYLKO kremem/balsamem i NIC mi nie pomogło. Dopiero to o czym wspomniałam na początku - po miesiącu celluit mi prawie zniknął.

Gość hjkhkjlk
Miki Maus Eveline taki srebrno zielony 3D wyszczuplanie plus antycellulit - czy jakoś tak fajnie modeluje uda, ja smaruję od 3 tygodni - całą pupe i nogi całe (nie tylko uda ale też łydki) no i mam smuklejsze nogi, bardziej sprężystą skór po co cwiczyc wystarczy sie posmarowac:D:D:D

no nie chce mi się ćwiczyć - przyznaję nie jestem tłusta, ważę 54kg na 170cm więc krem który ujędrnia skórę mi wystarcza

nie trzeba być tłustym żeby ćwiczyć, co za prymitywne rozumowanie ;/ ćwiczenia są dobre na wszystko bez względu na wagę :D

a ja nie mówię, że trzeba być tłustym czytaj ze zrozumieniem po prostu nie chce mi się a jako że nie jestem tłusta to nie czuję potrzeby zrzucania kg i ćwiczenia w tym celu

poza tym ktoś pisał o cellulitis? wiec chodzi o tłustość nie mówimy o tym czy sport jest zdrowy czy nie, bo to akurat każdy wie

wiem, że byłoby lepiej ćwiczyć - bez względu na moją wagę :D ale bardziej kręcą mnie sporty letnie na świeżym powietrzu, np. jazda na rolkach, więc z utęsknieniem czekam na wiosnę zimą mi się nie chce ćwiczyć ;] wiem, jestem leniem ale by mieć jędrną skórę stosuję ten krem czy właściwie to jest serum - no i daje efekt, więc polecam autorce

Gość December 2011
Najlepszy to jest Elancyl. naprawde pieknie napina skore i wyszczupla. Troche ruchu/fitness i diety i efekt murowany. Zreszta nawet bez tego pomaga ladnie napiac skore. Ja go uzywam co jakis czas po 3-3 opakowania.

no to swoją drogą pytała krem to piszę o kremie ale kiedyś jak miałam większy cellulitis to ograniczyłam przetwarzane jedzenie (chipsy, batony, chrupki, krakersy, napoje słodzone itd) zaczęłam pić więcej wody i wcinać warzywa i to też pomogło!

Miki Maus - kiedyś tego używałam. To ten z efektem chłodzącym? Właśnie dlatego go przestałam używać, po prostu nie mogłam wytrzymać tego zimna. Ale jest też podobno ten ogrzewający i działa.

ogrzewający? oo to chętnie bym zmieniła bo to chłodzenie faktycznie jest straszne kiedyś zrobiłam sobie gorącą kąpiel a później wysmarowałam całe nogi, tyłek i brzuch myslałam, że umrę, serio :D czułam się jakbym była wsadzone w sopel lodu :D

Gość fghjf
Balsam Tołpy