Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arte133

Pojechała na orgię czy co? chyba to się posypie

Polecane posty

Gość arte133

W sumie to związek na odległość, ale moja laska wczoraj pojechała ze znajomymi w góry. Moja była kiedyś powiedziała "ja nigdy bez ciebie nie pójdę na imprezę". Obecna pojechała, mówi, że "jedzie", mnie nawet nie zaproponowała. Jest teraz na nartach, basenach termalnych, dzisiaj znowu narty. Jutro mamy lecieć na walentynki do Pragi, a mnie coraz mniej się chce. Wiem, że ma prawo mieć swoich znajomych. Ja jej nic nie pisałem, a ona do mnie smsy w stylu: jesteś zły, że pojechałam? A ja się pytam, czy mam powód, czy ma coś na sumieniu? Ona mówi, że nie... Nie znam tych znajomych. W sumie jesteśmy rok razem, a jakoś nie mogę jej zaufać ;/ Planuję jej dać serduszko w Pradze, a coraz mniej mi się chce... Pozdro :)

Gość Tereska1234
A czemu razem nie pojechaliście, dlaczego nie zaproponowała? Przeszkadzałbyś jej?

No najwyraźniej wyczuła, że masz jakieś "ale". Poza tym skoro to związek na odległość to może nie porównuj do swojej byłej?

Gość arte133
Nie proponowała. Powiedziała po prostu, że jedzie na 1 dzień. Ale ja od razu wiedziałem, że zostanie tam na noc. I została. Mówiłem, żeby uważała na basenach i się nie zaziębiła, bo jedziemy do Pragi. Nie uważała, zaziębiła się. Tak jak zawsze mówi, że idzie na imprezę do znajomych ale nie będzie piła, bo nie ma ochoty, a zawsze wiem, jak to się kończy. Pije i potem pisze smsy do mnie że tylko trochę wypiła i ma "banię". Ja teraz mam ochotę się jej odwdzięczyć i jechać z jakąś "koleżanką" gdzieś, ale wiem, że to do niczego dobrego nie prowadzi. Eh...

Gość Jan Trzeci
Bo to nie jest dobra kobieta. Ja nie tak dawno sporo rozmawiałem tutaj na blogu, gdyż chciałem się dowiedzieć. Zajrzyj proszę w mój temat, gdzieś tu go znajdziesz. Mój temat brzmi: " PO CZYM POZNAĆ ZŁĄ KOBIETĘ " Dzisiaj wracam z tematem