Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikikun

mobilizacja poloni w obronie TV Trwam

Polecane posty

"Rydzyk z pewnością nie jest świętą krową , mogę Ci to łatwo udowodnić. Wystarczy, że znajomych i rodzinę spytasz, czy mają pozytywne odczucia względem Rydzyka i go wspierają. Napisz jak wyszło. Ludzie jadą po nim jak po łysej kobyle, a ty twierdzisz, że jest świętą krową. Może używasz pojęć bezrozumnie? Nie wiesz naprawdę, co to święta krowa, co to oznacza. " oj laska ale sie ośmieszylaś:D to ty nie znasz znaczenia świeta krowa!!! co z tego ze ludzie po domach o nim zle gadaja , co to ma do rzeczy? świeta krowo jest dlatego bo publicznie nawołuje do łamania prawa... mało tego, za te antysemickie itd motywy pojawiające się na antenie to KAZDE radio w polsce miałoby już dawno odebraną koncesję!!! a rydzyk...jest nietykalny:D jego nawet biskupi sie boją bo ma dużo wyznawcó wielbiacych go bezmyslnie i bezwarunkowo spijający z jego ust wszystko co powie...

nawet jaroslaw sie go boi. sw pamieci żona lecha kaczyńskiego została nazwana publicznie czarownicą i co? cisza!!! lechu cisza bo wiadomo, nie wypada mu znizac się do poziomu rydzyka...ale yarosław? bronil brata honoru jego żony? gdzietam! i dlatego rydzyk jest świętą krową, nietykalny. imperium rydzyka - można o tym film nakręcic

Malena, bo w przeciwieństwie do Ciebie, ja ogladałem sprawozdanie z posiedzenia Rady w tv Trwam, i dokładnie widziałem, jak te pisowskie oszołomy zachowują się na posiedzeniach. A posłanka Kruk zachowuje sie tak jakby zażywała rydzyki halucygenne, tzn chciałem powiedzieć, grzybki halucygenne.....

Gość sdksldf
wolę Owsiaka :) to dopiero święta krowa :) krytykujesz go, to krytykujesz pomoc chorym dzieciom :D

dzięki owsiakowi mamy w polsce lepiej wyposażone oddziały w szpitalach niż sa w usa... a co mamy dzięki rydzykowi? le w sumie racja, z tym że krytykujesz wsiaka to krytykujesz chore dzieci. owsiak to też święta krowa ale on się nie miesza w polityke i widzisz i slyszysz go dwa razy w roku. a rydzyk co chwila wyplywa a sprawa polityków pisu

Gość MartaKrakow
akurat co do Polonii, to czasem dobrze, że coś robią i integrują się z nami, ostatnio udało im się uzyskać zakaz pisania „polskie obozy śmierci!!! nawet nie wiecie, jak wiele to dla nas znaczy! Wielu ludzi na świecie wierzyło już, że to my tworzyliśmy obozy zagłady! Kłamstwo powtarzane setki razy staje się prawdą, niestety! Dobrze, że mamy waleczną Polonię :)

Gość Malena2221
Jeszcze raz powtarzam: Niech ludzie, rynek zdecyduje, czy chcą oglądać tą, a nie inną telewizję! Tym bardziej, że koncesje przyznano nadawcom dopiero startującym na rynku. Oni to dopiero nie mają zaplecza finansowego. Te tłumaczenia, to wymówki. Jak ktoś nie chce, to i tak nie będzie oglądać! Tu co innego się kryje. Przejrzyjcie na oczy. Niech nie zasłania im wam nienawiść do Rydzyka.

wśród postulatów wypisanych na płocie Stoczni Gdańskiej, był postulat, o tym by było radio katolickie, w którym będą transmitowane msze św, dla ludzi chorych, nie mogących iść do kościoła. I powstało,takie radio, Radio maryja, nawet co chwila, nadają głos JP2, , ze dziękuje Bogu za takie radio....ale wśród postulatów na płocie Stoczni nie było tego, że ma to radio polityczne, dla jednej partii politycznej, o której napieszę PiS, bo uzywanie tych świętych słów prawo i sprawiedliwość, w stosunku do tej partii byłoby świętokractwem.

Gość Malena2221
tylko, że to utopia, to oddzielenie religii od polityki. Podam Ci przykład, człowiek wierzy w Boga, jest Chrześcijaninem, siłą rzeczy nie może być za partią, która jest za aborcją. Jak można to rozdzielić? Wychodzę z Kościoła i przestaję być Chrześcijanką? :D Tak właśnie robią tylko 'PsełdoChrześcijanie', tacy na pokaz. Jeśli religia oznacza pewna normy wg których żyjesz, to i w spojrzeniu na politykę je stosujesz, albo g... warta jest twoja wiara. To o czym mówisz, to utopia.

z tym kurat sie z melena zgadzam... ksiadz powinien móc normalnie legalnie bez zadnych problemów agitowac ile wlezie ludzi na mszy. tak jak ja załoze sobie stowarzyszenie wielbicieli bobzej nory to moge na spotkaniach ich namawiać do głosowania lub nie głosowania na pana x czy y... ksiądz ma prwo głosu , wolnośc słowa i pwinien normalnie bez krępacji agitwać politycznie tak jk kazdy inny obywatel (z wyjątkiem ciszy wyborczej)

oczywiście, że oddzielenie religii od polityki, jest utopia, Religia jest narzędziem w ręku polityka. Ja to widze, tak, jeśli doktor Rydzyk, chece uprawiać politykę, to niech nie wymaga, by traktowac go jak duchownego, kapłana jakiegos kościoła. Robi interesy z biznesmenami, to nie jest księdzem, tylko osoba prawną, a miec fory tylko dlatego, że jest ubogim zakonnikiem, to każdy by chciał, nie uwazasz?

Gość AsiaGAPPA
ludzie moherowa propaganda robi słabym ludzio wode z mózgu:(

Gość skolko ugodno..
żydostwo dąży do zniszczenia wszystkiego co Polskie

Gość AsiaGAPPA
no tak antysemityzm to już pokazuje wasz poziom :)

i znowu stado mundrusiow pierdoli swoje madrosci o tym to jak to rydzyk ma konta za granica ale na platforme go nie chca wpuscic bo nie spelnia wymogow finansowych to jak to w koncu z tym rydzykiem jest :D?

Gość AsiaGAPPA
tak jestem żydówką z pochodzenia i nie mam nic wspólnego z rządzeniem i mnie to obraża i uważam to za antysemityzm!!!

jak dobrze ze kaczynski zamknal ryj :D teraz w koncu glupi narod widzi jak jest dymany ale jak to szybko nastapilo:D:D jest moze dzis jakis temacik zastepczy??

Gość kanapka z szynka
Jasne już wyjdę. Telewizja trwam szerzy nietolerancję i zaściankowe poglądy

ano są rydzyki , grzybki halucynogenne, a jak działają było widać na Krakowski Przedmieściu, pod krzyżem.

Gość AsiaGAPPA
mysliecie, żed takie teksty o żydowstwie nie obrażają osób z żydami w rodzinie??

Gość skolko ugodno..
AaronHersztajn haha

Gość ffhdeeiw
skolko ugodno.. jesteś zakałą Polskości

Gość kanapka z szynka
niech zrobią porządek bo już za bardzo kościół wtrącał się do polityki. chwała tobie Panie za brak tv trwam

Gość AsiaGAPPA
to jest promocja antysemityzmu i ktoś sie powinien tym zająć:(

ano są rydzyki , grzybki halucynogenne, a jak działają było widać na Krakowski Przedmieściu, pod krzyżem. a jak zachowywali sie ci ludzie co codziennie tam przychodzili ci mlodzi ludzie i dokuczali tym starszym ludziom? moze o tym napiszesz pederasto sflaczaly zreszta po co ja do ciebie pisze jak ty jestes zaraz po shatynie najbardziej popierrdolona gnida na tym forum

Gość Balbinka..33
Moja ciotka zakochała się w żydzie ale nie wiem co z nią się dzieje bo rodzina się jej wyrzekła :-D chyba gdzieś wyemigrowała do usa

Gość ffhdeeiw
Prawdziwi Polacy są tolerancyjni o szerokich horyzontach, wyznawcy Rydzola to polaczki