Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

De Monik

Złamana Oyster card

Polecane posty

Złamała mi sia oyster card. Ładuję sporadycznie, ale było na niej prawie 10 funtów :/ Szukałam na stronie, moga zrobić mi replacement, ale skasuję 10 funtów. Czyli się nie opłaca. Mam drugą, nową.... Czy myslicie że mogę poprosić w punkcie obsługi klienta na stacji żeby tę kasę ze złamanej przelali mi na tę nową? Szkoda żeby prawie dycha poszła sie huśtac...Obie karty są zarejestrowane na mnie.

Tak, będę...bo to moja dycha o transport w Londynie jest wystarczająco drogi żeby im tę dychę darować.

Tak będę, bo to moja dycha a transport w Londynie jest już wystarczajaco drogi. Nie widzę powodów żeby im tę dychę darowac :) Jestem z tych skner co w lokalnym sklepie na roku wyciągają ręke po pensa reszty :P

A w którym miejscu napisałam ze to wina TFL? Napisałam tylko że się złamała. To ze Ty nie masz szacunku dla własnych pieniędzy to Twój problem. Ja do swoich mam, nie będę wyliczać co mogę zdobić z dychą, ale mogę wiele. Dycha to tez pieniadze. Jeśli masz jakiś problem z tym że założyłam temat, proponuję przyjrzeć się setkom debilnych tematów pozakładanych na kafeterii. Na nich możesz się poudzielać jesli masz ochotę, na moim nie musisz. Zapytałam bo po to jest forum. Tak sie składa, ze do stacji metra gdzie mogę o to zapytać mam 10 mil. Wybacz ze zajęłam Twój cenny czas, ze musiałeś/musiałaś to czytać. Następnym razem poczytaj sobie o czyiś pierdach, zapewniam ze będzie ciekawiej... No...tudzież o dopier*****niu się do ZDZ, bo to przeciez też takie fascynujące jest... Miłęgo dnia życzę

Gość napisalas.......
Nie widzę powodów żeby im tę dychę darowac ...

...darować...podarować...dać w prezencie...zapłaciłam...nie wykorzystam...zostawię prezent dla TFL...datek dla TFL...jarzysz?????

Gość numerowaaaa
No pewnie, ze szkoda dychy, najlepiej zapytaj sie na stacji metra, bo tu Cie tylko zjada na tym forum zamiast sie wypowiedziec na temat.

Gość ja nie wiem co z tymi ludzmi./
A niby czemu autorka ma im dać swoją dychę??? Oni jej za darmo coś dają?

Niestety, pieniadze przepadna. Tez tak kiedys mialam. Powinnas zalozyc sobie konto na www.tfl.gov.uk i tam zarejestrowac swoja karte. Ja nie rejestrowalam, ale facet z TFL powiedzial, ze gdyby byla zarejestrowana, wtedy mozna by bylo wydac nowa karte z kwota, jaka byla na starej. Sproboj. Powodzenia.

Gość rancho londyn
moze zadzwon do nich i sie zapytaj jak masz do stacji daleko, zawsze to info z pierwszej reki, a nie z kafe