Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olgaaaaaaaaaaaaa23

Jestem strasznie chuda :(

Polecane posty

Gość olgaaaaaaaaaaaaa23

i nie wiem co mam z tym zrobić.. zawsze byłam chuda od dziecka mniej lub bardziej.. jem tyle ile mi potrzeba nigdy sie nie odchodzałam. a mam wrazenie ,ze moje ciało jest obrzydliwe niby mam powodzenie ,ale to tylko mnie ratuje ,ze mam ładną twarz mam biust 70 B , w talii mam 60 , w biodrach jakies 90, ale rece mam chude i cała jestem wiotka.. nosze rozmiar 34 , 36... i co ja mam zrobić ? czesto słysze jaka to jestem chuda i nic na to nie moge poradzić jeszcze mnie tym bardziej dołuje jak czytam o kobietach ,ze puszyste to sa sexy ,a chude obrzydliwe itd albo jak pisza o jakis aktorkach ,ze są chude i to takie obrydliwe to też nie czuje sie z tym najlepiej ,a ja wyglądam tak jak one własnie naprawdę chude to takie obrzydliwe ?

Gość poka fote ....
!

Gość kokardka czerwona
ja tez jestem chuuuuuudaaaaaaa i blizej mi do Anji Rubik albo do Freji Beha niz do normalnej Foremniak no może biust mam odrobinę większy niz modelki, ale za to jestem mniej zgrabna.

Gość JakJakKajak
Nie przesadzaj! Foremniakowa ma 50 lat. Wogóle ja bym sie cieszyła na Twoim miejscu. Po co z tym cośrobić jak jets dobrze.

Gość ale nudzisz
Tak, tak dziecko jesteś piękna. Yhy... seksi i w ogóle naj. Już ci lepiej?

Gość verbener
Szukasz problemu tam, gdzie go nie ma. Teraz tak wiecznie narzekasz, ale po 30 metabolizm znacząco zwalnia... wtedy będziesz wciąż szczupła i mogła się cieszyć świetną figurą. Poza tym, tak naprawdę jak zaczniesz coś kombinować to przegniesz w drugą stronę i zaczniesz tyć. Kobiet... Tak źle i tak niedobrze. Zastanów się na wielką powagą swojego problemy:P

Jesli jestes postury podobnej do Foremniąk to jest w porzadku. Powiedz prosze, ile masz wzrostu i ile wazysz? Ja mam ten sam problem. 182cm/63kg. Probowałem z tym walczyc jedząc jak "swinia" ale nic nie pomapalo. Mi osobiście takie chude wcale nie przeszkadzaja :p

Gość JakJakKajak
Poza tym lepiej być bardzo szczupłym niz bardz grubym.

Gość JakJakKajak
a nwet lepiej być bardzo szczułym nić choc troche grubym, o skrajnej otyłości nie mówię

Gość frg
heh chude jak deska to nie ideał, ale lepiej być chudą niż grubą pzdr

Gość frg
heh chude jak deska to nie ideał ale lepiej być chudą niż grubą pzdr masz jakieś inne atuty to je uwydatniaj włosy oczy twarz płaski brzuch fajnie wyglądasz w obcisłych jeansach uśmiech poczucie humoru

Gość verbener
Młody - myślałeś nad siłownią? Ja ważyłem też tyle, co Ty. Ale to w wieku 16 lat... i trenowałem jeszcze bieganie. Teraz mam 95kg, z czego ludzie mi nawet 85 z wyglądu nie dają.

Kiedys zabieralem sie za silownie. Chodzilem przez tydzien po czym nie wydolilem finansowo.Diet równiez probowalem i nic.

Gość bvfgtyhnuj
a waga i wzrost?

Gość kajhdgui
tylko moze ci pomoc silownia. Ja bylam tez strasznie chuda i mialam takie gietkie cialo ale zaczelam cwiczyc i teraz mam takie super jedrne i jestem wieksza ale nie tluszcz tylko miesnie.I wcale nie mam takich jak faceci miesni ale jedrne cialo aha i musisz sie zdrowo odzywiac wiem ze na poczatku trudno ale oplaca sie.