Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olgaaaaaaaaaaaaa23

Jestem strasznie chuda :(

Polecane posty

Gość olgaaaaaaaaaaaaa23

i nie wiem co mam z tym zrobić.. zawsze byłam chuda od dziecka mniej lub bardziej.. jem tyle ile mi potrzeba nigdy sie nie odchodzałam. a mam wrazenie ,ze moje ciało jest obrzydliwe niby mam powodzenie ,ale to tylko mnie ratuje ,ze mam ładną twarz mam biust 70 B , w talii mam 60 , w biodrach jakies 90, ale rece mam chude i cała jestem wiotka.. nosze rozmiar 34 , 36... i co ja mam zrobić ? czesto słysze jaka to jestem chuda i nic na to nie moge poradzić jeszcze mnie tym bardziej dołuje jak czytam o kobietach ,ze puszyste to sa sexy ,a chude obrzydliwe itd albo jak pisza o jakis aktorkach ,ze są chude i to takie obrydliwe to też nie czuje sie z tym najlepiej ,a ja wyglądam tak jak one własnie naprawdę chude to takie obrzydliwe ?

ja tez jestem chuda i dobrze mi ztym. prawdziwe kolezanki mowia ze wygladam super i tylko te grubsze zazdrosnice mowia jaka to jestem chuda. kiedys sie przejmowalam a teraz sie ciesze wole byc mega szczupla niz zeby mi sie brzuch wylewal ze spodni. waze 49-50 kg przy 170cm i mowcie co chcecie:)

Gość takajednapiegowata
nie nie jest obrzydliwe,nie martw sie!ciesz sie, ze mozesz sobie jesc co chcesz i nie martwisz sie, ze utyjesz! moze z czasem przybedzie Ci troche cialka.ja bym chciala byc taka chuda i moc jesc co chce!pozdrawiam

Gość pogielo cie lala
lepiej byc chudym niz grubym

Gość wielbiciel kobiet
nadinn - anoreksja, tylko tyle powiem 🖐️ 49 kilo to ważą dzieci w 5 klasie.

Gość lord stront;
Eeeeeeeee coś mi się zdaje, że się nakręcasz

Gość wielbiciel kobiet
Zgodnie z BMI Ty nią jesteś :classic_cool: BMI 17 a norma to 18,5

Gość olgaaaaaaaaaaaaa23
tyle ,ze jej nóg nie widać ,a nogi tez mam chude

Gość wielbiciel kobiet
dolna norma 18,5 oczywiście.

Gość olgaaaaaaaaaaaaa23
no może aż tak zle nie jest żeby wołali za mna na ulicy ,, patrz anorektyka" ,ale mnóstwo ludzi mi mowi ,ze jestem chuda

Gość olgaaaaaaaaaaaaa23
no ja ważę 48 kg przy wzroscie 162 . nie wiem ile to bmi ,ale chyba w dolnych granicach normy ,albo niedowaga wszystkie wynika badan i morfologii mam w normie co dziwne

wiesz bmi to sobie mozna liczyc wazne jak sie wyglada ja wygladam jak ta dziewczyna http://alemodelki.pl/id,3002,galeria,backstage.html wiec do akoreksji mi daleko :)

Gość Lotta 123
Dziewczyno Ty się ciesz!!!!!!!!!! Sama jestem chuda, 173/52 kg i za nic w swiecie nie chcialabym przytyć !!!!!!! Prztylam w ciąży i wyglądalam strasznie, dobrze ze wrociłam do swojej wagi. Dodam, że nie jestem anorektyczką, od malego bylam szczuplutka i owszem nasmiewali się ze mnie, podajrzewali, że choruję na anoreksje a teraz patrze ze polowa kolezanek chocby z podstawówki ma nadwagę a ja super zgrabna, szczupła i słyszę mnóstwo komplementów. Ni daj sie tym tłustym świoniom, one to mówią z czystej zazdrości, bądź pewna siebie bo to Twj atut a nie wada. Ubieraj sie w miunóweczki, szpilki, podkreslaj to co masz najfajniejsze:)

Też jestem chuda:) Mam 163cm wzrostu,ważę 48kg a moje wymiary to: 65D biust talia 65 biodra 86:)I dobrze mi z tym - mam taką przemianę materii że mogę jeść tony słodyczy,mięcha a i tak nie tyje:)Wiesz jak mi zawsze koleżanki zazdrościły tego?Ja sobie na wykłady reklamówę żarcia zawsze a im tylko ślinka ciekła:P Idziemy na obiadzik do restauracji one jakieś sałatki,zieleninę i chude mięsko a ja pełne dwudaniowe obiady plus deser i nic - zero tycia:)Ot taka uroda moja:P A jem niesłychanie dużo:P

Gość zawsze beda ludzie ,ktorzy
cie skrytykują . jak byś była modelką to by ci nawet mogli powiedzieć że jestes za gruba. a jakbys byla grubsza napewno byś tez komus nie przypasowała. ludzie są rózni , nikt nie jest ideałem moim zdaniem lepiej być troche za chudym niz za grubym w dzisiejszych czasach bo wtedy może ludzie ci nie powiedza tego wprost ,ze jestes pulchna ( choc nie wiadomo) ale sobie pomysla

Gość zawsze beda ludzie ,ktorzy
zreszta jakbys była za gruba to bys zobaczyła jak to jest . wtedy byloby jeszcze gorzej

Wiele osób pisze, że powinnaś się cieszyć i ja tez tak mysle, jednak jeżeli sparwia Ci to problem to pomyśl o ćwiczeniach i odpowiedniej diecie.

Gość hm............................
Ale Autorko, czym się przejmujesz? Wagę masz ok, możesz zjeść i nie tyjesz -super:) Mi tez dużo osób mówi, że chuda, że można mnie złamać w pasie, a mój mąż mówi na mnie Venus z Milo:) Jem dużo... właściwie to jem cały czas. Oprócz podstawowych posiłków zawsze coś podjadam, nie tylko owoce i warzywa, jogurty, lody, ale także chrupki, chipsy,paluszki. Gdybym miała tendencję do tycia to pewnie dawno utyłabym już 30kg:) a tak.. nic:) Tyle,że ja tylko jestem wąską i szczupła w pasie, no i mam drobne kości, ale piersi mam akuratne (65G), talia 61, a biodra 93 - bardzo szerokie w stosunku do talii, ale proporcjonalne do piersi i ramion. Ja mam figurę bardziej Halle Berry niż modelek, taka coca cola ze mnie. I też słyszałam: chuda, ale jakie cycki (w domyśle pewnie sztuczne), albo chuda, ale jaka dupa! (w sensie, że duża) Zawsze znajdzie się ktoś kto skrytykuje, dlaczego się tym przejmujesz? Ważne, żebyś sie dobrze sama ze sobą czuła. A dobrze ci w swojej skórze?

Gość gość
Nie wiem czy ktos tu wchodzi jeszcze czy nie , ale pomoge wam dziewczyny. Bylam okropnie chuda , wsztydzilam sie wkladac nawet bluzke na ramiaczkach .To trwalo latami mialam ogromne kompleksy czulam sie brzydka gorsza.. Az w koncu miarka sie przebrala kupilam syrop mega ce i to zmienilo moje zycie. Chcecie sie dalej meczyc ? Tracic najlepsze lata? Po co? Nie kazdy moze wie o tej metodzie ale pisze bo chce pomoc sama wiem jaka to udreka. Syrop kosztuje 200/ 150 zl ale odmieni wasze zycie.