Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrrllllllllll

SEX!!!

Polecane posty

Gość karrrllllllllll

nie mam ochoty na seks, mam 20 lat. Jestem w związku od 4 lat i w ogóle nie sprawia mi to przyjemności. Boję sie co z biegem czasu stanie sie z moim związkiem. Seks jest dla mnie mało przyjemny, mógłby nie istenieć kiedys tak nie było ale od roku zero przyjemności z seksu;( strasznie mnie to martwi. Nie wiem czy moj partner jest złym kochaniem czy to ze mna jest cos nie tak... PS: NIE OCZEKUJE ODPOWIEDZI OD OSÓB, KTÓRE BEDĄ TO WYSMIEWAĆ LUB CHWALIC SIE SWOIM OSIĄGNIĘCIAMI W ŁÓŻKU NIE INTERESUJE MNIE TO!!!!!!!! OCZEKUJE ODPOWIEDZ OD OSÓB Z PODOBNYM PROBLEMEM;*

Gość etewtyet
może jestes poprostu jedną z tych osób aseksualnych czy jak to tam się nazywa, jak zawsze tak było z każdym partnerem to niestety, musisz poszukac kogos kto jest podobny do siebie, sątez tacy faceci i z nim stworzyć zwiażek

Gość tam też poszukaj
wypad na erotyczny zboczeńcu

Gość koloroo0waaa
ja tez mam podobnie. Tylko moj partner jest moim pierwszym i nie mam porównania niestety :(

Gość kasia!!!!!1
jako doświadczona żona powiem wam, że po prostu nie trafiłyście na odpowiedniego kochanka lub szczerze nie rozmawiacie o swoich potrzebach z obecnym.

karrrllllllllll nie mam ochoty na seks, mam 20 lat. Jestem w związku od 4 lat i w ogóle nie sprawia mi to przyjemności. Bo za wcześnie zaczęłaś. I jeżeli nie bedziesz miała tego szczęscia,ze spotkasz jakiegoś niesamowitego kochanka, to bedziesz jedną z tych wielu kobiet, dla których seks to przykra koniecznosc :(

Gość koloroo0waaa
ale ciężko zostawic kogos kogo kochasz.. a jak to wina budowy mojego ciala

Gość karrrllllllllll
Dziekuje Wam za porady;)) I

Gość bvfgtyhnuj
po prostu masz niski temperament, nie wszyscy muszą mieć libido jak byk rozpłodowy i nie dla wszystkich seks jest jak powietrze no chyba ze twój facet jest może jakiś beznadziejny i cię nie jara?

Gość korzystając z anonimowości...
Ja myślę, że niekoniecznie chodzi o niski temperament... Może seks Wam spowszedniał, może brakuje urozmaicenia, może coś się wypaliło w związku, może rzeczywiście facet nie jest najlepszym kochankiem, ale jeżeli jesteście dla siebie pierwszymi, to po prostu trzeba się tego nauczyć:) wszystko przed Wami. Kupcie sobie jakieś książki, filmy, pobawcie się. Niekoniecznie tylko seks, gra wstępna, gadżety, jest dużo możliwości. Erotyczny masaż, pieszczoty, dotyk... Jesteś jeszcze młoda i wcześnie zaczęłaś, ale to nie znaczy, że jeszcze nie będziesz się cieszyć seksem. A może taka zabawa: facet Cię dotyka, a Ty mówisz mu, co czujesz, gdzie dotyk jest przyjemniejszy, gdzie Twoje nerwy są podrażnione:) każdy ma swoje strefy erogenne:) ja np. lubię za uszami i masaż pleców, za to piersi mam niezbyt wrażliwe, ale to mój fetysz, bo są duże i podobają się facetom:)

Gość sasssssssssssssssssss
ale skoro wcześniej Ci się podobało, to może Ci się znudziło po prostu? Spróbujcie jakieś inne pozycje, może przebieranki, inne miejsca, długa gra wstępna? Może niech facet zrobi striptiz? A potem Ty?