Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maanam nocny patrol

Problem ze skladka na prezent, pomozcie

Polecane posty

Gość maanam nocny patrol

Temat blahy jak i problem - mam 2 znajomych, zostalismy zaproszenie na 30 ur wspolnej kolezanki, ja pytajac ja kika razy co chcen prezent slyszlama nic, wazne zebys przyszla.. A ona jest super wesola babka i powiedziala pewnego dnia "kupcie mi lizaki albo krowki", faktem jest ze lubi:) Ja ze srednio jestem przy kasie pomyslalam ze kupie jej 30 lizakow, a 2 znajomych upiera sie na bizuterie i wlasnie dzwonili z tekstem "skladasz sie z nami co nie" i az sie zagotowalam. Moze te moje lizaki ne sa zbyt fortunne, ale tez nie ebde sie zastawiac bo oni chca kupic jej bizuterie i nawet nie wiedza za jaka kwote dokladnie:O Ostatecznie powiedzieli "To dasz nam tyle ile chcialas na lizaki" i teraz nie wiem co robic:O

Gość maanam nocny patrol
wypowie sie ktos?

Gość ale nudzisz
A co, zgodziłaś się na zrzutę?

Gość ale nudzisz
To śmierdzące ma rację!

Gość maanam nocny patrol
No wlasnie nie, wlasnie po waszych wypowiedziach przekonalam sie, ze kupuje po swojemu i koniec. Zawsze jak sie godze na cos innego wychodzi bez sensu, skoro mam swoj rozum to robie jak chce. Napisalam im ze moga sie nawet obrazic, ale nie zrzucam sie. Ja tez nadostawalam bizuterii a teraz lezy i nikt tego nie nosi. Tylko tez oni uwazaja, ze to nie wypada na 30, bo powinna byc pamiatka

Gość ale nudzisz
Niby czego pamiątka? Tego, że się starzeje? Na 40-che zrzucą się jej na lifting twarzy? - to tez będzie pamiątka? Ona będzie się bała swojej 50-tki, bo a nuż kupią jej trumnę, bo praktyczne i tez pamiątka.

Gość maanam nocny patrol
Właśnie zastastanawiam się nad jednym a drugim, tj krowki czy lizaki:) Ale nudzisz- dzieki za wsparcie,masz sporo racji:) Poza tym chupa chups dochodza juz do 1 zł, wiec tez nie wydam na to jedynych 5 zł;p Gorzej ze bukietu z takiej ilosci nie zrobie bo bedzie za duzo.

Gość moniqqqque
ja też jestem za krówkami!! skoro je lubi to naprawde bedzie mega fajny prezent :))

Gość lakiras
ja bym się złożyła na biżuterię bo każda kobieta lubi błyskotki i zostaną jej na pamiątkę a lizaki zje i tyle. Ale rób jak uważasz.

Gość kafełe ełe ełe
w pierwszej chwilii jak przeczytalam , ze chcesz jej kupic lizaki to pomyslałam , ze se jaja robisz ... ale po dluzszym zastanowieniu mysle , ze to super pomysl zwłaszcza w formie takiego bukietu jak ktos wyzej wklejal. Bedzie miała dziewczyna zapas na cały miesiac , mysle , ze sie ucieszy skoro lubi :)

ja mojemu przyjacielowi kupiłam pare lat temu na urodziny tyle malutkich snickersów ile konczył lat (uwielbia je), kupiłam ozdobne, duże pudełko wsypalam do srodka na dno snickersiki, na to serpentyny, konfetti i tak, żeby nie bylo widac tych batoników. Jego radośc po tymm jak dokopał sie do snickersow- bezcenna :D:D