Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edyciaaaaaaaaak ^^^^^

Niektóre osoby to jednak hieny. Sprawa Magdy

Polecane posty

Rozwalaja mnie wypowiedzi niektorych psychologów , którzy mówią , że ojciec dziecka zachowuje sie podejrzanie , nie płacze , nie ma na twarzy emocji. Mówią : ,, Widzialem wielu ojcow , którzy stracili dziecko i oni zupelnie inaczej reagowali. A zachowanie Bartka nie jest normalne " LUDZIE !! to ja was pytam : Jakie zachowanie jest normalne ? Co w ogóle to słowo znaczy ? Czy jest w ogóle jakis wyznacznik normalnosci zwłaszcza w sytuacjach tak "ekstremalnych" ? Nie sądze... Oskarżacie go, bo udzielil kilku wywiadow .Mówicie : ,,Jakby mi umarlo dziecko to bym w zyciu nie udzielal wywiadów, zamknalbym sie w domu,a nie robił show'' Tylko zrozumcie jedno : w pewnym sensie nie jest to juz tylko i wylacznie ich sprawa rodzinna , prywatna . Wielu ludzi zaangazowalo sie w tą historie juz na samym poczatku . Patrzy na nich cala Polska, wiec Bartek pomyslal zapewne , ze po prostu jest cos tym wszystkim ludziom (ktorzy pomagali szukac Madzi) winien ! Dlatego to robi ! Ale z tego co widzicie juz przestał , bo zobaczył , ze to przynosi mu jeszcze wiecej przykrosci z waszej strony ! Jesli po calej sprawie unikalby mediow , wywiadów zapewne na kafe zaraz pojawily by sie tematy : " ten Bartek cos ukrywa bo nie chce nic mowic na ten temat " Wam sie nigdy nie dogodzi. A, ze nie placze i zareagowal tak jak zareagowal to jest indywidualna sprawa kazdego . Skad wiecie jak wy byscie zareagowali , no skad !!? Moze tak samo? Albo jeszcze inaczej? Moze tez '' podejrzanie'' ? Mam nadzieje , ze nigdy nie bedziecie musieli sie o tym przekonac !

Zasrałam striny z uniesienia, zaraz odpisze na posty

marny podszyw , wysil sie bardziej

Gość ptasiek nastroszony
to na chuj zakładasz kolejny temat , nie rucha Cie nikt , że w weekend ta tragedia cię kręci?

ptasiek nastroszony po pierwsze : za wczesna pora na ruchanie . A po drugie : nie zakladam kolejnego tematu . JA Zakładam pierwszy i ostatni temat odnosnie tej sprawy . Czaisz?

poznanski kwiatku To nie jest temat o Magdzie tylko o Bartku . Czytac nie umiesz?? Czy wypowiadasz sie bez wczesniejszego przeczytania?

Gość tereferefeeerre
Ulżyło ci?????

tak ulzyło nawet nie wiesz jak bardzo :D

Gość tereferefeeerre
No to zajebiście.Chyba nie masz swojego życia skoro aż tak cie to zadręczało że aż musiałaś temat założyć:-D