Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ?hujij?

Ile jecie słodyczy dziennie?

Polecane posty

Gość ?hujij?

I czy słodzicie herbatę?

Gość bnusfasfda
nie słodzę herbaty, słodyczy dziennie? ja moge ci powiedzieć, że jem kilka cukierków albo kawałek ciasta na miesiąc a nie na dzien :P

Gość ?hujij?
ja codziennie coś wpieprzam, to chyba źle?

Gość Eowyn
Ja słodzę 1 łyżeczkę, nie lubię gorzkiej. A słodyczy prawie nie jem bo nie lubię.

Gość Edyciaaaaaaaaak ^^^^^
nie slodze kawy ani herbaty , cukier jest okropny . Ale czekolada nie pogardze. Jem cos slodkiego prawie codziennie . Oczywiscie nie jest to zdrowe , ale nie przejmuje sie tym za bardzo . :D

Gość huihui
nie slodze herbaty, a slodycze jem codziennie

Nie słodzę herbaty ani kawy, ale codziennie jem coś słodkiego. 3 kostki czekolady, albo jakiegoś cukierka. Jak nie zjem to mi się zaraz słabo robi, niedobory cukru mam.

Gość ?hujij?
A ja zawsze muszę zjeść za dużo, nie mogę zjeść trzech kostek tylko zjem tyle ile mam nawet jak mi się chce rzygać

Gość fikumikkku
nie lubię słodyczy , więc zdarzy mi sie 1raz na pół roku organizm domaga się trochę kostek czekolady :)

Gość fikumikkku
ale do herbaty 1 płaską łyżeczkę, ale tylko zimą pije i nie co dziennie

Gość yfuyfufu
Herbatę słodzę dwiema łyżeczkami cukru, wypijam dziennie trzy do pięciu filiżanek, gdy jestem chora to więcej. Słodyczy jem od kilku lat mało, raz w tygodniu czy rzadziej. Ale kiedyś jadałam co najmniej po 5 wafli w czekoladzie dziennie (absolutne minimum), i tak całymi latami, a różnicy w samopoczuciu czy zdrowiu i wyglądzie nie zauważam.

Gość kiedyś całkiem sporo
do tego słodzona herbatka od jakiegoś miesiąca nie słodzę i nie jem słodyczy do dziś, wkurzyłam się i w nerwach, pomimo diety i dobrych rezultatów zjadłam 2 cukierki i z 20 dkg wędliny :O żałuję, ale ta wpadka mnie nie złamie, nie porzucę diety z powodu głupiego błędu

Gość ?hujij?
Jestem uzależniona w takim razie, za karę zrobię sobie gorzką herbatę. Zjadłam pół tabliczki czekolady, która była tak słodka że po trzem kostkach mnie zmuliło a i tak wcisnęłam resztę. Gdyby nie to że muszę się podzielić z bratem zjadłabym całą

Gość hdgfdgfd
?hujij? hahaha :D to niezły z ciebie łakomczuch :D

Gość ten sam,
nie jem słodyczy, a herbatę słodzę 3-4 łyżeczki

Gość wannika1
kurwa wychodzi na to ze niby polowa wiary nie je slodyczy, pierdolicie glupoty wszyscy jemy slodkie, moze was nie stac, ale jak by wam dal to byscie zarli az byscie sie porzygali :)

Gość ten sam,
nie jem

Gość Grycanki
W tonach czy w wywrotkach?

Gość tewqaz
Qrka jak mozna nie lubic slodyczy ??!! Ktos powie ze nie je slodyczy , ale widze mnostwo ludzi ktorzy sie opijaja slodkimi herbatkami colami fantami jakimis redbullami i innymi syfami , ja za to nie slodze nie pije napojow slodzonych ale wpieprzam slodycze bo jest ich mnostwo na polkach i mozna wybierac do woli ostatnio kupuje zdrowsze slodycze