Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jo-------anna

Ubranka jakiej firmy uważacie za...

Polecane posty

Gość Jo-------anna

niezniszczalne, bardzo wytrzymałe,dobrze uszyte? Chodzi mi o ubranka dla noworodka.

Gość dietacuddietacud
Joanna nie przesadzasz, w ktorym tygodniu jestes 15? naprawde nie masz nic do roboty? dla dziecka to tez chyba niezbyt dobrze,, jak tyle czasu siedzisz przed kompem. moze idz na spacer chociazby. A ty juz ubranka wybierasz - uwazaj, bo zapeszysz.

Gość co jej piszecie
Mothercare. Kupuje tam na wyprzedażach bo wtedy rzeczy są śmiesznie tanie np teraz kupiłam 3pack body za 29 zł. A ciuszki po wielu wielu praniach są jak nowe ze sklepu.

Gość może nie niezniszczalne
ale na pewno bardzo dobre jakościowo coccodrillo - kupuj w outletach albo na wyprzedażach tesco - bodziaki przynajmniej jakiś czas temu były bardzo fajne jakościowo

Gość może nie niezniszczalne
ale na pewno bardzo dobre jakościowo coccodrillo - kupuj w outletach albo na wyprzedażach tesco - bodziaki przynajmniej jakiś czas temu były bardzo fajne jakościowo

ja dla swojej 3 miałam body tylko i wyłacznie z C&A i były super. A tak w ogóle to NEXT! Może H&M.

Gość mothercare, coccodrillo,endo
moim zdaniem też nr 1 mothercare, potem coccodrillo nie ma sensu kupować rzeczy w h&m ( mam troche i wszystkie cechuje dość słaba jakość), fajne są też rzeczy z endo i dla ciut starszych reserved. ale jednak mothercare bije wszystkie pod względem jakości bawełny, kolory sie trzymają, nie blakną a ubranka nawet po praniu w 90 stopniach są jak nowe. i rzeczywiście można kupić sporo rzeczy w okazyjnych cenach. ja na promocjach kupuje nawet na przyszły rok. problem jest tylko taki, że jak już tam wchodze to nie moge się powstrzymać ide po 3pak body i pajacyków a wydaje 400zł...

Gość xyzzzzzzzzzz
Joanno jesteś w 11 tyg a codziennie powstaje kilka wątków związanych z twoją ciążą, czy ty aby nie przesadzasz>?!?

Gość mothercare, coccodrillo,endo
boże dziewczyna sie cieszy, ma dużo pytań co w tym złego??

Gość Lisaebt S.
Nie wiem czy jeszcze jest ta firma, ale kiedy ja byłam dzieckiem tzn jakieś 10 - 12 lat temu mama kupowała mi ciuchy firmy Hac@Hac i były super wytrzymałe, dobre gatunkowo i ładne. Po mnie dostawały je moje kuzynki troche młodsze ode mnie - trzy siostry i jedna po drugiej je nosiły. A najlepsze jest to że ich najmłodsza siostra nosi niektóre do teraz np kurtkę po mnie widziałam w tym roku zupełnie w dobrym stanie i wcale nie wygląda na starą rzecz.

Gość xyzzzzzzzzzz
nie, nie ma w tym nic złego, pod warunkiem, że pytania te nie są tak infantylne jak w niektórych wątkach, a swoją drogą większość wątpliwości można rozwiać korzystając z wyszukiwarki- ona nie gryzie :)

Oj nie zauważyłam że chodzi o noworodka :) teraz podobają mi sie te z Wójcika, nie niszczą się, ale trudno powiedzieć czy są trwale bo taki noworodek niczego nie nosi dłużej niz dwa miesiące, ma dużo ubranek więc każde zakłada sie najwyżej ze 20 razy.

Gość mnie tez sie podobaja
Coccodrillo.Mothercare i Tesco. W takiej kolejnosci jak podalam, z tym,ze kupuje w odwrotnej, ze wzgedow ekonomicznych. Mothercare dla noworodka maja u mnie duuuzy plus za zintegrowane niedrapki. A i jeszcze odziedziczylam po kims body firmy Pinokio i tez fajna jakosc.

Gość Jo-------anna
Czy ja gdzieś napisałam, że już zamawiam te ubranka? Albo, że nie wychodzę? Jestem na L4,sporo czytam,to zbrodnia, że chcę mieć jakąś wiedzę?

Gość Jo-------anna
Xyzzzzzzzzzz,jeśli jakieś z moich pytań uważasz za infantylne, to nikt Cię na wątkach siłą nie trzyma i nie musisz mnie uraczać swoją obecnością nie wnosząc nic nowego w rozmowę,a tylko mnie irytując. Cieszę się,wolno mi - pytam, też mi wolno.Od tego między innymi jest to forum. Jak zmienię nick na każdym wątku to będziesz zadowolona? Poza tym nie powstaje ich kilka dziennie.

Gość mnie tez sie podobaja
Joanna, i dobrze robisz. Glupimi komentarzami sie nie przejmuj, ja tez wczesnie sie rozgladalam za wyprawka, troche rzeczy kupilam w polowie pierwszego trymestru (bo byly wyprzedaze), czesc sobie wczesniej upatrzylam i polowalam na okazje. I teraz jestem zadowolona, bo stosunkowo niewiele wydalam na wyprawke, a moje Malenstwo ma ladne rzeczy.

Gość Jo-------anna
Chyba ubranka dla dzieci nie są w kolorach różowym i niebieskim,mogękupić jakieś żółte, zielone. Co do zapeszania - nie wierzę w to, jak cośma się stać to stanie się niezależnie od tego czy kupi się śpioszki nienarodzonemu dziecku czy też nie ;)

Gość Jo-------anna
Aaa i dziękuję osobom, które wypowiedziały się na temat.:)

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Joanno ja polecam mothercare. Teraz można coś jeszcze na wyprzedaży kupić. Tylko nie kupuj duzo w małym rozmiarze.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
A i h&M.

Gość Aśka87
blue moon -piore i wciąż nowe tak że można wyprasowac ,przypiąć metkę i sprzedac jako nowe.

Gość Aśka87
Ale marek wyżej wymienionych też używaam żeby nie było że nie Ale one sie spierały jak przeciętne ubrania Bo tobie chodzi o to żeby nie było widac śladów użytkowania tak? No to tylko blue moon mi sie nie spiera tkanina nie tknięta nie zdeformowana i poprostu stan idealny.

Gość Jo-------anna
Zeby się nie niszczyły np. po 10 praniach :)

Gość kryytykantkaa
a jaka ksiazke ostatno przeczytalas Joanno ?

Gość dziś na pomarańczowo
11 tydzień i L4 :D więcej pytań nie mam i zapewniam, iż nie będę więcej odwiedzać ani udzielać się w Twoich tematach, tym samym nie irytując Twojej jakże zacnej i nad wyraz leniwej osoby. pa

Gość Jo-------anna
Cieszy mnie to bardzo.Powodzenia w życiu.