Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adriana.....

Propozycja pracy ,przyjąć czy nie ??

Polecane posty

Gość Adriana.....

Nie wiem czy przyjąć propozycję pracy ,to praca moich marzeń ale właśnie jest jedno wielkie ale . Szefa tej firmy dawno temu poznałam , ale nigdy nie utrzymywałam z nim jakiś kontaktów bo twierdziłam że jest za stary (ma 44 lata ). Zaproponował mi tą pracę jeśli się z nim zacznę spotykać i się z nim prześpię praca jest rewelacyjna , ponieważ studiuje ten kierunek jestem na ostatnim roku . Tylko ja nie wiem czy ja tak potrafię , nie wiem czy to dobry pomysł . Poradźcie z góry dzięki .

Gość bronka stonka .
idz na calosc!!!! idz na całośc!!!!!

skoro sie nad tym zastanawiasz to znaczy że nie masz honoru ani oleju w głowie....prześpisz sie z nim raz, bedziesz musiała to robić kiedy tylko zechce bedziesz jego dziwką...bedzie miał Cie w garści i kopnie Cię w dupę i wywali z pracy kiedy mu sie znudzisz

Gość bronka stonka .
albo go nagrasz w akcji i potem ty bedziesz go szantazowac, rusz glowa

Gość Adriana.....
Właśnie się tego boję , ale do tej pracy mnie tak bardzo ciągnie pewnie nie znajdę już nigdy takiej , a po studiach będę musiała i tak iść do pracy wiem że to głupie że się nawet nad tym zastanawiam ale wiem że taka propozycja się już nie powtórzy proszę nie krytykujcie tylko poradźcie

Gość 8u89uo8i
ale chociaż w cv coś wpisze potem, zdobycie doświadczenia jest ważne, że przez łóżko, będzie trochę przyjemności z tego, takie czasy

Gość bugatttti
zaraz się zlecą święte katoliczki, powiem ci tak, mam podobne doświadczenia, nie miałam z szefem żadnego układu tylko jak już pracowałam to po jakiś 2 latach zaczęliśmy się do siebie zbliżać, i stało się, byliśmy razem 5 lat, w tym czasie awansowałam 3 razy, jestem zadowolona z pracy, ukłąd z nim już się skończył, jesteśmy teraz starymi przyjaciółmi, już razem nie pracujemy, dużo mu zawdzięczam bo w gruncie rzeczy (mimo, że zdradzał swoją żonę) to był/jest dla mnie mega dobry, wyrozumiały i wspierający

Gość fiordy jadły mi z ręki
a chociaż ładny jest?

Gość Adriana.....
jezu nie piszcie tak że przez łóżko to tak strasznie brzmi nawet nie wiecie jak mi głupio

Gość ogladnij sobie film
the girl with the dragon tattoo i bedziesz iwedziec co zrobic.

Gość zamieniam się w kamień
a koleś ma rodzinę? czy ma czy nie nie jest to etyczne i moralne...ale z drugiej strony czasy trudne, jeśli nie jest oblechem to czemu nie

Gość Adriana.....
on jest fest przystojny i właśnie sama nie wiem z jednej strony taka propozycja może się już nigdy nie powtórzyć a z drugiej sama nie wiem czy chce

Gość fiordy jadły mi z ręki
oj to możesz się z nim przespać, nikomu korona z głowy nie spadnie

Gość ej no nie przesadzajmy
wiekszosc dziewczyn uprawia sekx z nowo poznanuymi facetami w klubie i nawet nic z tego nie ma . a ty choc dostaniesz prace.

Gość Adriana.....
Ma żonę i nawet się z tym nie krył i chyba ma córkę albo syna ale nie jestem pewna

Gość Adriana.....
wiem o tym tylko ja do takich nie należę za bardzo i dlatego mam taki problem z podjęciem decyzji

Gość żonatażona
"nie piszcie, że praca przez łóżko" ale to jest praca przez łóżko, to jak mamy pisać? ja bym w życiu takiej pracy nie przyjęła przez szacunek do swojego ciała, ale jeśli nie będziesz się potem czuła źle sypiając z nim regularnie jak już Cię przyjmie (o ile Cie przyjmie, bo może się z Tobą przespać i olać sprawę) to bierz.

Gość Adriana.....
sama nie wiem co z robić strasznie ciężka decyzja

Gość raaaaaaaaany
hmmm, no ok, dam ci 3/10 🖐️

Zgodzisz się raz,bedziesz musiała robić co zechce inaczej Cię kopnie w dupę.Praca przez łóżko to chyba najgorsza opcja z mozliwych bo szef będzie miał Cię w garści - będziesz jego dziwką jakby nie było. Poza tym pomyśl czy sumienie pozwoli ci zyc ze swiadomoscią że załatwiłaś sobie pracę przez łóżko.

Gość Adriana.....
już dłużej nie mogę, zrobiłam was w choooja jak trzeba z tym tematem:) idioci z foruma

Gość Adriana.....
sama już nie wiem ale się wpakowałam gorzej być nie może

Kochana, ja Ci powiem tak: to co Ci ten facet propo nuje to prostytucja zakamuflowana pod podszywką pracy, ale zawsze prostytucja. Wiedz że bardzo wysoką cenę się płaci za bycie prostytutką. To się nosi do końca życia, tego się nie da z siebie zmyć. Jakbyś miała się prostytuować to mogłabyś nic więcej nie robić. Wiesz ilu jest starych chętnych do utrzymywania młodej kochanki? Miliony. I taka to już na pewno nie musi pracować. Ten facet chce Cię wykorzystać podwójnie: do łóżka a potem do roboty. Nie daj się!

Gość Adriana.....
wiem że to tak wygląda ale tak bardzo mi zależy na tej pracy kurcze mam taki mętlik w głowie biję się z własnymi myślami . A może on chce tylko raz a potem da sobie spokój

Gość żonatażona
po co ma dać sobie spokój z darmową dziwwwką? bo chyba nie myślisz, że będziesz kimś więcej, np pełnowartościowym pracownikiem?

Gość Adriana.....
przecież ja nie jestem dziwką i tylko on by to wiedział a nie inni

Gość żonatażona
eh, jesteś naiwna jak 12-latka...