Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to normalne???

Dziwna sytuacja rodzinna! Czy to nie jest patologiczne?

Polecane posty

Gość czy to normalne???

Czy to normalne ze rodzice maja jednopokojowe mieszkanie z 17letnim chlopakiem. Chlopak ktory na imprezy nie chodzi, nie ma kolegow ani dziewczyny tylko siedzi w domu. Tak zyja moi znajomi i zastanawiam sie czy to nie jest przypadkiem patologiczne. Matka nie pracuje, ojciec pracuje na czarno zbierajac zlom a ten chlopak uczy sie na samych dopach.

Gość rodzina biedna nie musi
byc patologiczna ale moze warto byloby powiadomic opieke spoleczna ze w tej rodzinie mogloby sie dziac cos niepokojacego

Gość czy to normalne???
No awantury tam calymi dniami slyszec ale ten chlopak jednak nic nie mowi na ten temat co sie u niego w domu dzieje, zreszta wogole jest jakis malo rozmowny.

Gość do Mrs Brovary
Bo sie boi,byc moze jest zastraszany,moglabys powiadomic opieke spoleczna?chocby telefonicznie i anonimowo? podjada tam w najmniej oczekiwanym momencie i sprawdza jak ma sie ta sytuacja

Gość czy to normalne???
Ten chlopak ma 17 lat za rok dokladnie 1 stycznia skonczy 18. Slyszalam ostatnio jak mowil do kogos ze sie za rok wyprowadzi, tylko z tego co wszyscy wiedza on nie ma sie gdzie wyprowadzic. Zreszta juz teraz deklaruje czasami w rozmowach z innymi ze wlasnych dzieci on wogole nie chce miec.

Gość do Mrs Brovary
Pytam czy moglabys kogos powiadomic poki nie stala sie jakas tragedia?Bo jesli nie to podaj dane i miejscowosc i ja to zglosze w najblizszej placowce MOPSu

U Maciascyka sie 5 dzieciorów uchowało na jedyj izbie i jednym tapcanie. Jak beło gorunco to stary Maciascyk kołdrom wachlowoł - taki beł opiekuńcy. I Maciascykowe dziecioki tyz po 5 dzieciorów majom. :classic_cool:

Gość czy to normalne???
Ja tam mam własny pokój, czasami tylko w nocy dzielę go z wujkiem...

Gość tytus adnrogynicus
Wszyscy wypowiadający się tu jak rozumiem mają własne mieszkania, za gotówkę kupione, gotówkę zarobioną samodzielnie, nie od rodziny. :O

No patologia, bo kłótnie są i chłopak "zdziczały". Chociaż wg mnie samo mieszkanie w jednym pokoju z rodzicami to patologia, w każdym razie ja chyba popadam przez to w chorobę psychiczną :P