Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nelly1987

Weight Loss + 500kcal

Polecane posty

Gość Nelly1987

Dzisiaj po południu zjadłam pierwszą tabletkę. Od jutra zaczynam też dietę 500 kcal. Będę dokładnie zapisywała co zjadłam... Dodam, że w tym roku skończę 25 lat, mam jedno dziecko i ważę 102kg.

Gość 8u89uo8i
nelly- czy ty kobieto oszalałaś? Przy tej wadze powinnas jesc ok. 2000 kacl na diecie, a itak bys chudła. na diecie 500 zarżniesz sobie metabolizm, schudniesz na początku kilka kilo, potem wszystko się zatrzyma, a nastepnie będzie jo-jo.

Gość przeciez tez tabletki sa
dla naiwnych, a dieta nie jest potrzebna, wystarczy ze bedziesz chodzic 3 razy w tyg na aerobik plus basen

Gość dreeeeeeddddd
500? Padniesz po tygodniu bo to za mało...

Gość Nelly1987
Dzień drugi... Dzisiaj jetem na dwóch bułka pełnoziarnistych z odrobiną masła i serem... Do tego szklanka mleka i kawa rozpuszczalna z mlekiem. Mam zamiar zjeść dzisiaj jeszcze jabłko i to na tyle.

byłam kiedyś na 500kcal dosyć długo i pozbyłam się połowy włosów i ciągle spałam :D:D zły pomysł!

Gość Nelly1987
Posłuchałam waszych rat i zmieniłam dietę na 1000kcal. W ciągu czterech dni zgubiłam 1.7kg Czasami pobolewa mnie głowa, ale jest to też związane z moim stresującym życiem :/ Pozdrawiam i życzę udanych Walentynek...

przy takiej wadze przejdz na straznikow wagi albo dukana.nie ma sensu od poczatku za bardzo ucinac kalorii.

Gość gruszyna
to zależy ile tej czekolady chyba raczej. pączek słyszałam że ma 200 kcal. ale to też nie pamiętam, z jakimi dodatkami (lukier, marmolada itd). przy takiej diecie 500 kcal dwa pączki akurat - rano i wieczorem. :] masakra... nie można normalnie jeść, tylko akurat pączków i czekolady unikać? jak ktoś bardzo lubi słodycze, to pewnie z początku będzie miał trudniej, no ale to może wtedy ten chrom z WL pomoże? :)

Gość jemsiebie
gruszyna: bardzo możliwe. poza tym pamiętajcie, że przecież oprócz tych wszystkich tabletek musicie się ruszać. jesteśmy zwierzętami, nasi przodkowie musieli sobie upolować sobie jedzenie! więc jak jedli mamuta, następnego dnia spalali kalorie, żeby złapać następnego!

Gość czarujący pizdryk
Ja na przykład upolowałem wczoraj niezłą laskę. Zaliczyłem ją 10 razy w ciągu ostatniej nocy. A rano prosiła o jeszcze. I co na to powiecie?

Gość pąpą
i co? spaliłeś kalorie żeby nastęną upolować ?:D

Gość czarujący pizdryk
Od 19 kwietnia zaliczyłem już wiele. Zapraszam do współpracy.

Gość serek_w_serek
Hahaha :) Ale typ z ciebie, co ty wypisujesz na tych forach... tu jest gadka o preparacie, który odchudza, a nie o seksie... :D Ty chyba z takich, którym wszystko z dupą się kojarzy :D