Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszulllka25

Czy mogę leciutko rozjaśnić włoski córce?

Polecane posty

Gość Myszulllka25

Moja córcia jest bardzo blada z natury i niestety ma do tego ciemne brązowe włoski. W marcu mamy wesele siostry, chrzestnej mojej córeczki. Czy moge jej leciutko, dosłownie o ton-dwa rozjaśnić włosy? Teraz wygląda troszkę jak topielec :( Ma 6 latek.

Gość cos mu wystaje na dupie
ty tak na serio?:O

Gość aaaaaaannna
pojebało cie???????????????????????????? Czy wam się już naprawdę w dupach poprzewracało, idź jej machnij od razu tatuaż, taki malutki, prawie niewidoczny. Kolczyk w pępku też będzie nie od parady

Gość Myszulllka25
Pamiętam że jak chodziłam do szkoły to w 3 klasie podstawówki jednej z koleżanek mama zrobiła pasemka. Raczej na zdrowiu jej sie to nie odbiło :)

Gość Myszulllka25
ludzie, przeciez ja pisze o lekkim rozjasnieniu. a wy od razu o tatuażach! nie popadajmy w skrajności! moja córcia nigdy się nie maluje, nawet paznokci, a chcę jej naprawdę lekko rozjaśnić włosy, by zamiast ciemnego brązu miała taki średni brąz.

Gość Lepiej ją wysmaruj samoopa
laczem:D

Gość dreeeeeeddddd
Dziecko już tak chcesz krzywdzić??? A co w takich włoskach wstydzisz się jej? Przestań matko nieroztropna ...

Gość polh
niektóre 25ciolatki są od ciebie mądrzejsze

Gość Myszulllka25
Nie wstydzę się jej!!!! ale chciałabym żeby wyglądała jeszcze ładniej, zdrowiej. Karotki pije ale to jej niewiele daje. Czemu niby mamy chodzą z córeczkami do fryzjera, czemu wybierają ładne ubrania? Bo każda mama chce aby jej dziecko prezentowało się ładnie!!!!

Gość kjsajhsjhshjs
Ale są granice kobieto!!!

dziecko jak dziecko, moze jeszcze make-up jej zrob? moze nie bedzie wygladala jak utopek jak zrobisz jej ladna fruzyrke

Gość Myszulllka25
Chce jej tylko lekko rozjasnic kolor włosów a wy od razu ataki w stylu "może jeszcze tatuaż, makijaż" ludzie, opanujcie sie proszę :O czy to, że chce jej delikatnie zmienic kolor włosków oznacza wg was że od razu będę z niej robiła lalunie?!

Gość mama w wieku 29
już mi żal Twojego dziecka że ma taką głupią matkę. ...

Gość dreeeeeeddddd
No ubranko to nie farbowanie włosów. Daj jej samej zadecydować jak będzie starsza. Ja dostałam pozwolenie na zrobienie sobie pasemek po skończeniu gimnazjum.

Gość fewfefe
No to może na solarium z nią? Yyy.... stój! Żartowałam.

Gość co za czassy
A cycków nie ma za małych? Może już czas na operację? :O

Gość opiopi
Na TLC jest taka masakryczna seria "mała piękność" czy jakoś tak o dziewczynkach startujacych w konkursach piękności w USA, co te matki z nimi wyprawiają to się w głowie nie mieści.Aż chce sie płakać a do autorki - daj spokój, ona ma swój dziecinny, dziewczęcy urok. Po co chcesz jej go odbierać. Na poprawianie urody jest jeszcze czas. Dla mnie Twój pomysł jest szokując.

Gość ale mochery tu siedzą
tak możesz rumiankiem z wodą to zupełnie bezpieczne :) I nie słuchaj tych dewotek :)

Gość ale mochery tu siedzą
tak rumiankiem z wodą i nie słuchaj tych dewot :)

Gość zordonowka
Nic sie nie stanie zapewne, ale dziwi mnie twoja motywacja, bo corcia wyglada jak topielec :|

Gość lidyta
Moze zacznij od tego zeby pójść z córką do lekarza,zrób jej morfologie krwi.Skoro ma nienaturanie bladą cerę to jest powód do niepokoju.

"Każdy ma prawo być głupi,ale niektórzy nadużywają tego przywileju" I to jak nadużywają .... autorko tego durnego tematu,czy Ty masz zamiast mózgu siano??? Mam lepszy pomysł-po co rozjasniac dziecku włoski,odrazu na solarium ją zaprowadz,na początek to tak na 30 min. hahahaha Pierdolnij sie patelnią w łeb,pusta kobieto

Gość żabieudko
spróbuj popłukać rumiankiem najpierw, to zawsze pomaga. jeśli to na jeden dzień, to są farby w piance, które schodzą po jednym myciu-idealne na jedno wyjście.

Gość catalinai90
autorka się chyba z własną peezda na rozum zamieniła

Gość dziwne to
w Niemczech nie wolno farbowac wlosow dzieciom do lat 16.Farby maja niebezpieczny skladnik alergizujacy.Zmarla nastolatka.Na farbach do wlosow sa ostrzezenia,a fryzjerzy powinni pytac o wiek.

Jeśli ma bardzo nienaturalnie jasną cerę, udałabym się do lekarza. Choć podejrzewam, że to jedynie Twoja, subiektywna ocena. Co do farby, czy Ty farbowałaś kiedyś sobie włosy? Skoro tak, to z pewnością wiesz, jakie są tego konsekwencje. Nawet farbując tak zwaną "szaponetką" nie unikniesz odrostów, które pewnie będą Ci przeszkadzały w dziewczynce wyglądające, jak topielec. I co zamierzasz regularnie farbowałaś włosy 6-latce i niszczyć jej naturalne włosy? ;/ Btw, pewnie prowo.

Gość Myszulllka25
Dobra, bardzo mi pomogliście, a teraz wypierdalać, i tak jej pofarbuję włoski, nie będą za nią świecić oczami na weselu. Użyje dobrej farby np. z pallette

Gość j[ofsaj[oadjo[asf
pamietam jak widzialam dzieci z kolczykami malenkie, to sie stukalam w glowe, takie male a juz ma kolczyki