Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

świnka pepa:)

facet ma mnie gdzies;((

Polecane posty

Co mam zrobic mam faceta ktory niema jeszcze rozwodu jego zona dawala na prawo i lewo i od 6 lat ma innego a ja z nim jestem 5 lat. On ma z nia dziecko ja tez i razem mamy wspolne ale od jakiegos dluzszego czasu ma mnie gdzies liczy sie dla niego tylko tamta corka i zauwazylam ze teskni za zona i ze pomimo tylu krzywd ktore jemu wyrzadzila to on nadal ja kocha a na mnie sie ciagle drze niechce sie zemna kochac nawet juz niepamietam co to calowanie i przytulanie powiedzial ze jest zemna tylko dlatego ze mamy dziecko i ze niemam dokad isc. Mam dopiero 26 lat jestem atrakcyjna co mam robic jest mi zle i serce mi peka z zalu;(!

Gość samotny42latek
znajdź sobie innego faceta który cię bedzie kochał i szanował .pzdr.

Gość Dreamed I was an eskimo
Kobieca intuicja po raz kolejny zawiodła. Nie my Ci wybieraliśmy ojca dla Twoich dzieci.

jeśli wolisz być z byle kim, niż sama, to masz rację, obawiając się, że nikt Cię nie zechce... ale nie przez "dwie pociechy". Kobieta z takim podejściem bez szacunku do siebie, bez znania swojej wartości, raczej nie jest atrakcyjną partnerką na całe życie...

Gość samotny42latek
nie mów tak, że nikt .jest wielu facetów ,którzy są związani z kobietami z dwójką dzieci .no chyba że ważysz ze 120 kg i jesteś bardzo brzydka chociaż to też nie jest regułą

wiem jak sobie poscielisz tak sie wyspisz ale on byl kochany wszyscy mi zazdroscili dopiero po urodzeniu pokazal jaki jest naprawde

Gość samotny42latek
na przykład ja byłbym chętny na związek z kobietą z dwójka dzieci

mam 165cm waga 48kg niejestem brzydka chce zeby facet pokochal mnie i dzieci. Brak mi milosci;( siedze i wyje jak glupia

Gość samotny42latek
dziewczyno głowa do góry i weź się garść i olej tego dupka jesteś młoda i atrakcyjna więc na pewno sobie znajdziesz faceta i dobrego ojca dla dzieciaków

Gość samotny42latek
jeśli chcesz to dawaj gg i rozpoczynamy znajomość ,przyjaźń a moze i coś wiecej

dzieci, to już chyba mają ojców, tak przynajmniej przypuszczam... Dziewczyno, dzieci szybko rosną, nawet, gdybyś miała kilka lat być sama, to lepiej teraz się wyrwać i nie męczyć, niż trwać przy nim kolejne 5 lat, młodsza i ładniejsza nie ędziesz, a czasu nie cofniesz... złe doświadczenia też nie pomogą Ci w przyszłości. Uciekaj, bo to wstrętny, nieczuły chuj. Nie masz o co nawet walczyć. Poradzisz sobie, poszukaj pomocu u znajomych, nie zostawią Cię z tym samej.

Gość rzucili suchary?
bo szczerbaty jestem

jestem mila spokojna mam poczucie humoru wierna kocham dzieci nie lubie sie klucic a on tego nie docenia jak tu nie plakac jak zycie mi sie rozpada nikt mnie niechce i moich dzieci. Czasami mam ochote sie zabic ale niemoge bo mam dzieci

jestem mila spokojna mam poczucie humoru wierna kocham dzieci nie lubie sie klucic a on tego nie docenia jak tu nie plakac jak zycie mi sie rozpada nikt mnie niechce i moich dzieci. Czasami mam ochote sie zabic ale niemoge bo mam dzieci

Gość samotny42latek
no widzisz ja też nalezę do bardzo spokojnych i również nie lubię się kłócić ,ale cóż jestem za stary

Gość ajamam35lat
nieudany związek za soba bo nie mogę miec dzieci i chętnie poznałbym kobietę taką jak ty

Gość ajamam35lat
z lublina ,a ty?

Gość ajamam35lat
no to kawał drogi . jeśli byśmy sobie przypadli do gustu to musiała byś się przeprowadzić do mnie

a potem bys powiedzial ze juz mnie niechcesz i znowu bym cierpiala a ja juz niemam sily jestem zmeczona psychicznie. Kazal mi zrezygnowac z pracy a teraz mi wygaduje ze musi mnie i dzieci utrzymywac

to wynajmij nianię i wróć do pracy, albo sama dobierz sobie dziecko, którym będziesz się opiekować u siebie w domu za jakąś, niewielką nawet, sumkę. Dlaczego, kobiety, dajecie się doprowadzić w takie miejsce? Jak cielęta na ubój, a co tam...

Gość ajamam35lat
nie wszyscy faceci mają zamiast mózgu próżnię .ja prowadzę własny biznes i nie mogę się przeprowadzić .w tej sytuacji straciłbym klientów a z kolei zdobycie nowych na obcym terenie graniczy z cudem .a z drugiej strony ja nie każe ci się jutro przeprowadzać najpierw musielibyśmy się poznać i upewnić się czy pasujemy do siebie a później kto wie

Gość ajamam35lat
zawsze mogę sie wybrać na wycieczkę do grudziądza

Gość ajamam35lat
dla chcącego nic trudnego .przede wszystkim ty musiała byś chciec mnie poznać wtedy wspólnie możemy do czegoś dojść. a kobiety dlatego nie mam iż jestem pół roku po rozwodzie i do tej pory nie szukałem