Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;nmeq;lfngqel

ech tak ciezko byc kobieta w polsce:/

Polecane posty

Gość ;nmeq;lfngqel

po wnikliwej analizie kafe, cosmopolitanu i wizazu stwierdzam ze kobieta kazda musi!! -byc wydepilowana-brak depilacji moze usprawiedliwic zdrade -byc zawsze chetna-inaczej zdrada -byc szczupla-jak po ciazy przytyjesz licz sie ze zdrada! i zniecheceniem partnera gruba kobieta--jest niewidzialna dla facetow -byc zawsze umalowana-bo... -pracowac-takie czasy z jednej pensji sie nie utrzyma domu -byc matka polka ale kiedy pachnie sie niemowlakiem maz moze stracic toba zainteresowanie(zrodlo kafeteria -forum erotyczne) -powinnas wtedy celem rozpalenia mezczyzny zostawic niemowlaka na dwa dni (weekend)u babci zeby ogien namietnosci nie wygasl-aczkolwiek jesli cos sie stanie niemowlakowi nie licz ze unikniesz publicznego linczu:( -kobieta prawdziwa MUSI uprawiac kazdy rodzaj seksu jaki preferuje ukochany bo wiadomo jesli nie obciagnie on pojdzie do tej co obciagnie:) -kobieta ma w domu miec czysto!! i zdrowo ugotowane--bo tesciowa skomentuje te braki moze cos jeszcze o czym zapomnialam?

Gość ;nmeq;lfngqel
up

Gość sdfefer
racja i dodaj ze jesli nie uprawiasz analu, nie obciagniesz z polykiem, na zawolanie nie obciagneisz to facet cie zostawi jak psa:)

Gość ;nmeq;lfngqel
jeden z punktow brzmi-kazdy rodzaj seksu

Gość el chulo
Nie przesadzajmy,że od razu zdrada ale w tym co piszesz jest dużo prawdy,zgadzam się z tym.

Gość ja dodam wiecej
nawet jak obciagniesz z polykiem i praktykujesz anal to i tak cie zostawi jak psa...

Gość ;nmeq;lfngqel
mnie to denerwuje ta koniecznosc ciaglej depilacji łona-serio:o kobieta niewydepilowana to juz jakis cud natury ktory jest wstretny, oblesny itp:o taki 2 tygodniowy zarost to cos strasznego??:o ja co 2 tyg sie depiluje bo codzienne machanie tam maszynka nijak mi nie podppada

Gość ;nmeq;lfngqel
up'_

Gość sdfefer
codziennie nie ma jak tma machac maszynka , ranisz swoja cipke

Gość ;nmeq;lfngqel
;/

dobrze ze mnie to nie dotyczy, nie musze robic wiekszosci z tych rzeczy :P a moj m i tak mnie kocha ;)

Gość different***
Nie nazwałbym tego cudem natury tylko raczej wynaturzeniem.

Gość ;nmeq;lfngqel
dobrze ze twoj ojciec tak nie myslal:o bo raczej dzisiaj nie zaszczyciłbyś nas tym wpisem

mi sie w ogole gola cipa nie podoba i nie sadze by prawdziwym facetom sie to podobalo

Gość ;nmeq;lfngqel
mi sie podoba ale rowniez 2 tygodniowy zarost nie jest zly nie mowie o stalym niedepilownaniu

Gość Jakajaglupia
Super hiper prawda, autorko zgadzam sie. Dodalabym jeszcze tylko ze wiek do 25 lat MAX potem to juz sie jest babcia wg polaczkow. Mieszkam w anglii i tu kobieta po 30tce jest uwazana za mloda i kwitnaca a jak niezamezna to nikomu nawet nie przyjdzie do glowy nazwac ja stara panna. Ja widze roznice bo mam porownanie i rzeczywiscie w polsce panuje jakis chory stereotyp idealnej kobiety, tu nie ma czegos takiego tylko trzeba uwazac zeby nie trafic na polaczka. Mam nadzieje ze temat przetrwa

Gość sdfefer
ze mna zerwal bo nie chcialam lykac i anala. kurwa czas sie w kncu najebac

Gość sdfefer
a Ty lady love jak mozesz byc zarosnieta/ Gola cipka jest fajna. lepsze doznania a nie wlochary b;e

Gość different***
Ta,jasne baba po 30stce kwitnąca,chyba nie widziałaś nagiej 30stki.

tam gdzie mam miec wydepilowane to mam, gola cipke maja dzieci, soryy dzieckiem nie jestem

tam gdzie mam miec wydepilowane to mam, gola cipke maja dzieci, sorry ale ja dzieckiem nie jestem

Gość Do different
To chyba Ty nie widziales ZADBANEJ 30stki

Ja też się tam nie depiluje na zero, bo w moim przypadku to jest po prostu nie do wykonania :P Mam strasznie wrażliwą skórę i jak się ogolę to potem przez 2 tygodnie nie mogę chodzić, a co dopiero golić się tam znowu. Na szczęście mój facet nie jest pedofilem :) Ps: Zgadzam się niestety z autorką. Chociaż wszystko zależy od tego jaki jest facet.

Gość fajna_brunetka
Chyba zgadzam się z Tobą tylko ...facetom wolno wszystko... ach bez komentarza...

Gość Prawda niestety
Zgadzam sie tylko co to zmienia? Moze wyprowadzmy sie do hiszpanii i docenia tam nasza slowianska urode?

Gość kfnwkfnk
;/

Mi po prostu wystarczy żeby Kobieta była inteligentna. Reszta z wymienionych punktów jest negocjowalna :)

Gość kfnwkfnk
tak tak