Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabinkaaaja

30 letni prawiczek

Polecane posty

Gość sabinkaaaja
zmiana nicka nic Tobie nie da mądralo zza monitora

Gość sabinkaaaja
zmiana nicka nic tu nie da mądralo zza monitora

autorko jesli nie dasz szansy facetowi tylko dlatego ze jest starym prawiczkiem to on nadal nim bedzie i bedzie z nim jeszcze gorzej

Gość sabinkaaaja
taki głupio mądry pseudo inteligentny dzieciak, który tylko tutaj może odgrywać role inteligenta

Gość manio ciekawski
Ależ ja jestem kimś innym :D Gość dobrze cię rozgryzł. Zareagowałaś złością, nie wyjaśniłaś, tylko się zirytowałaś.

Gość gigi1983
Poszukuję mężczyzn, którzy ze względu na swoja religijność, dochowuja czystości do ślubu. Chodzi o program TV. Zainteresowane osoby proszę o kontakt pod numerem telefonu 660-764-210 lub droga mailową: g.inglese@tvn.pl Czekam z niecierpliwością!!!!

Gość gość
A ja mam 40 i jestem prawiczkiem. No śmiało dokopcie mi jeszcze za życia. Nigdy kobiety nie pozwalały przeżyć tego 1 razu, a potem poniewierają, że jeszcze jesteś prawiczkiem. Na forach kobiety takich jak ja wyśmiewają, poniewierają i potem wmawiają, że wszystko to moja wina. Tak kobiety czerpią rozkosz z wywoływania u takich jak ja najtragiczniejszych myśli. Miałem zgwałcić, ale wtedy powiesilibyście mnie i wykastrowali, więc pozbawiłem się płodności. Zadowoleni jesteście, że już nie przekaże materiału genetycznego następnemu pokoleniu i jednego beznadziejnego nieudacznika będzie mniej. W młodości wykorzystywał mnie ksiądz pedofil i nie wiem który jest gorszy. Powiem jedno pedofilowi wystarczy wygląd, uczucia i NIE MUSISZ ZDAWAĆ EGZAMINU Z ROZMÓW TOWARZYSKICH, BAJEROWANIA I ZAWARTOŚCI PORTFELA. Dla kobiety natomiast jesteś zerem jeżeli źle ci idą rozmowy i portfel nie jest zbyt gruby. Dla kobiety wygląd, uczucia, umiejętności nic nie znaczą liczą się tylko rozmowa i pieniądze. No i kto tu jest gorszy? Pedofil przynajmniej bardzo szanuje partnera, ma gdzieś, że trudno nawiązać ci rozmowę i nie interesują go fundusze. Szkoda, że po tej przygodzie z księdzem nie zostałem pedofilem i pedziem, jaka to szkoda, że jestem dale hetero. Wygląd nic mi nie dał, teraz moje mięśnie zjedzą sobie mrówki 6 stóp pod ziemią. Dla kobiet liczą się tylko rozmowy i pieniądze trudno będzie tylko śmierć, gdyż nawiązywanie rozmów jest ponad moje siły. Doczekam tylko jeszcze aż moja mama żyje, potem opuszczam ten naród na zawsze. A wy zajmijcie się następnym prawiczkiem 40 letnim, gdyż własną podłością nigdy się nie nasycicie. Acha miałem jeszcze nadzieję, że chociaż starsze by mnie poratowały takie co ponoć płacą młodszym za sex. Niestety po rozpytaniu się okazało, że STARSZE TEŻ NIE POZWALAJĄ, a to niby płacenie za sex okazało się tylko oszustwem lub zasłyszaną plotką. No śmiało dokopcie mi jeszcze za życia, a potem zajmijcie się następnym prawiczkiem w moim wieku. Chcecie by tacy wymarli? Proszę bardzo, taka musi być selekcja naturalna. Tylko dlaczego gwałcicielem jest zawsze mężczyzna i dlaczego za sex bierze pieniądze tylko kobieta. Dlaczego w więzieniu cię zakatują, że dostałeś wyrok za gwałt, a jeśli jesteś prawiczkiem to więźniowie też cię zakatują, że jeszcze jesteś prawiczkiem. No śmiało wyzywajcie mnie, upodlajcie, ULŻYJCIE SOBIE puki jeszcze żyję.... A potem zajmijcie się następnym takim jak ja. Acha i czy za granicą kobiety też nie odczuwają popędu sexualnego do mężczyzn?? Trudno powiedzieć, ale bardzo możliwe, bo tam też za gwałty siedzą tylko mężczyźni, nigdy kobiety. TERAZ PRZYNAJMNIEJ WIDZICIE DLACZEGO WŚRÓD MĘŻCZYZN JEST 5x WIĘCEJ TARGNIĘĆ SIĘ NA ŻYCIE NIŻ WŚRÓD KOBIET.

Gość gość
Fajniejszy od klasycznego zaczyna byc telefoniczny seksik. Często korzystam z sex telefonu na stronie http://www.sextelefon.org.pl/ i mogę sobie bardzo polecić ten seksik telefon. Dziewczyny są na prawdę klasa.

Gość gość
Zamiast królewny, na początek weźcie jakąś k***wnę z http://bzykacz.pl i już po sprawie