Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowamalinowka

otulacz wallaboo, czy macie dla dziecka?

Polecane posty

Gość gunegunga
kupiłam, nie używałam, strata pieniędzy, chyba że na wiosnę to może będzie w użytku mi sie zimą nie przydało w ogóle

Gość malinowamalinowka
no wlasnie, jest z polaru, jest z barankiem i z kwiatkimi - czyli bawelka od srodka.. mysle, ze barenk na dziekco urodzone wiosna to odpada, a znowu na zime za cienkie..

Gość hkjw
kompletnie nieprzydatna rzecz, mam dwojke dzieci - ani razu mi sie nie przydał ani przy jednymani przy drugim dziecku. chyba ze do wozka jak dziecko spi - do noszenia dziecko albo sie wykopie albo przekręci w tym - totalna masakra

Gość malinowamalinowka
to widze, ze w polsce nie jets to takie dobrze przyjete, bo widzialam to za granica, popularne sa tam e otulacze

Gość Słuchaj, mój sposób jest taki
NIe mam takiego otulaczka, ale kupiłam Wallaboo taki "spiworek" do fotelika samochodowego. Miałam Maxi cosi, ale ten jest o niebo lepszy rewelacyjny. Ja mam dzieci jesienno - zimowe, więc takie rzeczy się przydają. NIemniej chciałam powiedzieć, że Wallaboo jest rewelacyjnej jakości. Używam dobrych rzeczy i do tego już przy drugim dziecku, ale z czystym sumieniem mogę powiedzieć, ze Wallaboo ma jakość naprawdę z najwyższej półki, a nie spodziewałam się, bo wczesniej nie słyszałam o tej firmie.

Gość Igonka
Ja miałam z wallabo i jednak jakośc nie była za dobra. Wbrew pozorom akurat u nas otulacz się przydaje, zawsze można go zastosować jako kocyk... teraz mam z la millou kupowałam w kinderland24 i zdecydowanie widać dużą różnicę.

Gość Jaśkalala
nie wiedziałam, że aby dziecko było spokojniejsze pediatrzy radzą ciasne otulenie. Ograniczenie ruchów i delikatny ucisk tkaniny na całe ciało przypomina bowiem noworodkowi pobyt w brzuchu mamy.