Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie H&M

co wy widzicie w ciuchach z H&M?

Polecane posty

Gość nie lubie H&M

ja jak wejde do tego sklepu to sie czuje jak w wielkim lumpie. wszystko wygniecione, porozciagane, szmatowate... do tego ceny nieadekwatne do wygladu i jakosci ciuchów. a z tego co slysze to wiekszosc osob uwielbia ta sieciowke.

TO TAM NIE WCHODŹ🖐️ MAMY CIĘ TERAZ PRZEKONYWAĆ ŻE JEST INACZEJ ? LICZYSZ NA JAKĄŚ ZAŻARTĄ DYSKUSJĘ ?

Gość Misty;)
moja mama tez tak mówi ;P nie to co na rynku, wszystko się swieci, cekiny i te duperele, nie? hm to po prostu moda i tyle;P moze nie high fashion, ale już cos ;P

Gość ja jak mialam jakies 6 lat
jest tam sporo ubran typu basic - takich, od ktorych normalny czlowiek zaczyna kompletowac garderobe. a ze zyjemy w biednym panstwie, zwykle na podstawie sie konczy. Linia takich zwyczajnych rzeczy jest fajna, ale te kolekcje z udziwnieniami, niby artystyczne to dnoooo

Gość nie lubie H&M
po prostu pytam z ciekawosci. po co sie od razu bulwersujesz

Gość sialala la la la la
Ja tez omijam ten sklep szerokim łukiem. W dodatku panuje tam straszny nieład, nic nie można znaleźć, bluzki są w 40-stu róznych miejscach, tak samo inne rzeczy. Pare razy weszłam tam ale wyszlam z niczym, to nie na moje nerwy ;)

Gość ja jak mialam jakies 6 lat
ach i co do jakosci, mam rzeczy z h&m ktore maja wiele lat i naprawde nie traca na jakosci. Czesto noszone czarne rzeczy bledną - ale to raczej normalne po 5 latach

Gość kup serduszko :)
faktycznie tanie ;p nie wiem czy wiekszość tu udaje bogaczy, bo wypowiedzi / tematy na tym forum raczej nie byłyby adekwatne do przypuszczalnej ilości pieniędzy.

ja tez nie lubie hm! ich ubrania kojarza mi sie z powyciąganymi szmatami. Co nie zmienia faktu ze inne sieciowki takze sprzedaja byle co, jakosci to nie ma wcale i na dodatek miesiacami zalega na magazynach i jest zapleśniałe :/

a to błąd, że przyjmujecie to tak spokojnie, bo nawet nie wiecie a placicie ciezka kase za noszenie grzyba na sobie :P

ja też jak wchodzę do hm to widzę tam same szmaty, więc przeważnie omijam. z sieciówek to reserved najbardziej lubię

Gość mieszkałam
w nl i tam ciuchy z h&M są naprawdę dobre jakościowo i fajne, a u nas niestety porażka - nie trafiłam na nic fajnego i wartego swojej ceny

jeansy po ok 120zł, zwykły t-shirt ostatnio kupiłam za 39 zł a 100% bawełna. no to chyba nie jest drogo?:O