Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche zniesmaczony 19

Podoba mi sie pewna dziewczyna , ale ona nie ma... ajfona

Polecane posty

nie ma ajfona, tabletu, nie ma nic. Komórke ma jakomś przed potopową, czy warto zabiegać o taką laske? :O

lepiej zacznij się uczyć gramatyki i ortografii zamiast się za dziewczynami oglądać :]

88remady dokładnie :D do autora, w sumie możesz jej kupić tego 'ajfona', na pewno zaplusujesz w jakiś sposób bo błyskotliwością jej raczej nie porazisz

Gość mala56
ja tez nie mam ani ajfona ani tabletu i co z tego? Czy to znaczy ze mam sie czuc gorsza od innych?? Zastanow sie troche czy zalezy ci na dziewczynie czy na modnych jak dla mnie zbednych bajerach...

aha a mozecie mi powiedziec szczerze tak mi radzicie a pewnie same byscie sie nie umówiły z kimś kto nie ma gadzetów :O

tu nie chodzi o zbędne bajery ( co jak co ale tel z netem jest niezbedny!) tylko o styl życia! o standard w jakim sie dana osoba wychowuje

Gość mala56
Standard? O czym ty mowisz? Jestes kompletnym ... jezeli oceniasz kogos tylko po tym jaki ma telefon. Ja i moj przyszly maz mamy zwykle przedpotopowe telefony bez neta i nie uwazam ze zyjemy w jakims gorszym standardzie

niezbędny to jest net w domu. ale jakbym była od niego tak uzależniona, że musiałabym go mieć w telefonie poza domem, to chyba by mnie szlag trafił. jeśli dzisiejsza młodzież myśli w ten sposób, to mają nieźle wyprane mózgi.

Gość mala56
Standard? O czym ty mowisz? Chcesz sie umowic z nia czy jej telefonem? Jezeli masz tego typu watpliwosci to jestem zwyklym piep... materialista i daj Boze zeby ta dziewczyna cie nie chciala,w zyciu sa powazniejsze problemy niz to czy ktos ma telefon z netem ale zrozumiesz to jak dorosniesz dzieciaku

Gość trollo
po co wy w ogóle odpowiadacie na takie słabe prowo, aż takie głupie jesteście, że tego nie widzicie???

Gość mala56
Standard w jakim dana osoba sie wychowuje.. Dobre......... Zdaje mi sie ze ten standard w ktorym zyjesz zalezy od zamoznosci portfela twoich rodzicow a nie twojego wiec sztuka byloby gdybys sam sobie na tego AJFONA zarobil

Gość mala56
Standard w jakim dana osoba sie wychowuje.. Dobre......... Zdaje mi sie ze ten standard w ktorym zyjesz zalezy od zamoznosci portfela twoich rodzicow a nie twojego wiec sztuka byloby gdybys sam sobie na tego AJFONA zarobil

no wiecie pojechaliscie po bandzie żebym jej kupował fona za 2 kafle :D po prostu to sie wiąze z tym - ona nie ma kasy jaka nas przyszłosc czeka? np. chciałbym jechać po maturze na super wypasione wakacje, w rózne kraje, to nie są wycieczki za 700 zł za tydzien tylko drozsze, no a ją nie bedzie stac to co? pojadę z nią na mazury i złapie kleszcza? albo pojade sam?

dobra nie oszukujmy sie, widzieliscie kiedys by super elegancko ubrany facet chodził z lumpeksiarą? albo na opak, dziewczyna mega wylansowana z pasztetem i szmaciarzem? nie. fajni dobierają sie z fajnymi przecietni z przecietnymi.

Gość ciekafffy
autorze, szkoda że mózgu nie dostałeś w standardzie - bo przecie ważny jest standard w jakim się ktoś wychowuje ...