Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seffks,.

kto doradzi pomozcie bo nie moge

Polecane posty

Gość seffks,.

mam straszne odlezyny od dlugotrwalej jazdy samochodem...to jest moja praca wiec musze jezdzic..jak to wyleczyc czym smarowac

Gość probowalemm,,
juz sudokrem nie pomaga...na dodatek sa jeszcze rany od noszena pampersow w czasie jazdy..poprostu jezdzac przez autostrady musze wyrobic sie w czasie i nie moge sobie pozwolic na przerwy..wiec czasem okidany jade pare godzin,,wiem ze to smiesznie brzmi ale to prawda

Gość probowalemm,,
juz sudokrem nie pomaga...na dodatek sa jeszcze rany od noszena pampersow w czasie jazdy..poprostu jezdzac przez autostrady musze wyrobic sie w czasie i nie moge sobie pozwolic na przerwy..wiec czasem okidany jade pare godzin,,wiem ze to smiesznie brzmi ale to prawda

Gość probowalemm,,

Gość probowalemm,,
czasemz knotem pol dnia musze jezdzic,,az przyschnie ,fakt ze sie wykroszy po spodniach reszta pojdzie z pielucha no ale tylek zaschniety ,czasem w czasie jazdy tre o siedzenie ale to nie duzo pomaga..gdy minuta czasu podmywam sie na siedzeniu woda i chusteczkami no ale rany sa...juz nie wiem co robic..moze jest tu jakis lekarz lub pielegniarka

Gość probowalemm,,
raz ktos mi powiedzial na forum ze to atopowe zapalenie moszny..fakt ze owlosienie mi wyszlo lonowe,ale myslalem ze to od tarcia po siedzeniu

Gość probowalemm,,
czy moge isc na zwolnienie i pomalu moge sie starac przejsc na rente? Pomozcie powaznie pytam choc wiem jak to brzmi

Gość probowalemm
moze dzis ktos pomoze