Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemny blondynn

Czy zgadzacie się z powiedzeniem że mężczyźni uwelbiają inteligentne kobiety?

Polecane posty

Gość sraka_ praptaka...
Znałem ludzi z wyższym wykształceniem, którzy nie przeczytali w życiu ani jednej książki. Więc??

Gość sraka_ praptaka...
Mnie też w sumie to ciekawi.

Gość ciemny blondynn
cenienie i uważanie że są seksi mądrych dziewczyn to nie marzenie o nich.

Gość kjbjhvhg
męskie tematy to takie, o których kobiety nie mają pojęcia i dlatego chodzi tak wielu prawiczków na świecie bo nie umieją gadać o babskich głupotach.amen

przecietny facet (w polsce) nie szuka kobiety inteligentnej - tylko "zgodnej i wygodnej" - oczywiscie musi mu pasowac fizycznie i zyciowo itd. ale "bez przedsady" ;-)) wazne zeby to co mu do zycia/wspolzycia potrzebne ogarniala - a ni zeby prowadzila z nim dysputy na temat Locka - a le to tez nie, bo to akurat by wskazywalo na wiedze i oczuyanie - a mowa o inteligencji;-)) wydaje mi sie ze niewielki procent facetow - zwykle samodzielnie odnoszacy sukcesy - szuka bardzo inteligentnych lasek kt sa dla nich wyzwaniem, a ci mezczyzni - to moim zdaniem - tacy smakosze;-))

SCISLY KIER OCHRONA SRODOW-FAKTYCZNIE PRACY JAK NASRAL(SRAKA-POZDRAWIAM)...POZYCJA GWARANTOWANA!

Gość ciemny blondynn
"sraka_ praptaka... Powiedziałbym odwrotnie. Sama wiedza, to jeszcze nie inteligencja." wiedza nie, ale ta wiedza daje zawód i niezależność. No chyba że kobiety wolą być zależne od facetów.

Temu ja inteligencję swoją odkrywam po kawałku, żeby przypadkiem nie wystraszyć delikwenta, ostatnio umawiałam się z takim jednym, to myślałam, że się zesra pod siebie z zachwytu nad moją mądrością, byliśmy na 3 randkach i od pierwszej robił wielkie oczy jak to możliwe, że taka dziewczyna może być tak inteligentna, wiem, że wyglądam prędzej na jakąś lachonkę bez mózgu, ale w sumie to miłe, że ktoś docenia inne moje atuty niż tylko wygląd. Swoją drogą ja ogromnie cenię sobie męską inteligencję, dlatego nie umawiam się z tym facetem, bo kilka razy powiedział brzydkie słowo:P I zrobił kilka błędów ortograficznych w smsach hehe:P

A TY DALEJ NIE ROZUMIESZ O CO CHODZI W TEMACIE,KTORY SAM ZALOZYLES... SIADAJ.JEDYNKA.

zeby miec dobra prace nie trzeba byc inteligentnym tylko zaradnym tzn. nie trzeba byc niesamowicie inligentnym - to mialam na mysli. Ba! sa zawody kt sie opieraja na smykalce do penych czynnosci a nie na inteligencji

Hanej - ty mylisz inteligencje z dobrymi manierami;-))) poza tym poznalam w swoim zyciu kilka naprawde mega-inteligentnych osob z dorobkiem i zadna z nich nie pozwolilaby sobie na taki nietakt jak mowienie o sobie samym ze jest inteligentna;-))

Gość sraka_ praptaka...
Nie ma czegoś takiego jak męskie i damskie tematy. Albo masz o czym rozmawiać, albo nie. Zależy to właśnie od wiedzy i inteligencji. Przez wiedzę nie rozumiem wąskiej specjalizacji, tylko szeroką znajomość spraw powszechnych. Oczywiście, że psychiki kobiet i mężczyzn są odmienne, ale rozum pozostaje rozumem. Wykluczam tu sferę emocjonalną.

HANEJ--NOOOOOO,LUBIMY TE PODDTEKSTY I NIEDOPOWIEDZENIA...NIEKONCZACA GRE SŁÓW...A WSZYSTKO SPINA TA NASZA KOKIETERIA;)I ZEBY TYLKO JESZCZE SMSY PISAL POPRAWNIE ....;)

Gość annclairee
Inteligentny facet zapewne woli pogadac z inteligentną dziewczyną a nie z jakimś pustakiem. Natomiast ktoś mało rozgarnięty nie znajdzie wspólnego języka z inteligentną dziewczyną bo niby i oczym mieli by rozmawiać?. Myslę, ze to działa w obie strony :)

A i uwazam, ze jak ktos ma troche oleju w glowie to sie nie ruga bez zadnego powodu przy nowopoznanej dziewczynie:P

tiaaaaaaaa................Hanej "zalutuje" od ciebie inteligencja na kilometr;-)))))

Gość sraka_ praptaka...
A powracając do tematu wątku - zależy jacy mężczyźni.

Wlasnie, ze inteligentny czlowiek pogada z kazdym i sie nawet dogada, tylko, ze wieksza radoche, bo i mozgu sie bardziej wtedy uzywa, ma sie z rozmawiania z ludzmi na swoim poziomie intelektualnym i mysle, ze nie ma tu znaczenia plec ;)

Gość kjbjhvhg
heh mam kolegę bardziej wykurwistego kolesia nie znam powie ci każdą datę historyczną opis jakiegoś zjawiska wie chyba wszystko, a jak podchodzi do dziewczyn to jest największym głąbem

Gość sraka_ praptaka...
No to dobra. Zadajmy fundamentalne pytanie. Co to jest inteligencja?? Jak ją definiujecie??? (bez wiki proszę)

Bo sa rozne rodzaje inteligencji, miedzy innymi inteligencja emocjonalna, ktorej ten Twoj kolega nie ma niestety

Ja mysle, ze inteligencja to pojecie wzgledne, dla jednego inteligentna laska to taka, ktora nie pluje na chodnik, dla drugiego taka, ktora jest w stanie rozkminic zagadnienia fizyki molekularnej.

Gość sraka_ praptaka...
Co to znaczy inteligencja emocjonalna??

Gość moja wersja....
inteligencja - to jak pojmujemy i przetwarzamy rzeczywistosc?

" powie ci każdą datę historyczną opis jakiegoś zjawiska wie chyba wszystko, a jak podchodzi do dziewczyn to jest największym głąbem" to nie jest inteligencja tylko wiedza - z reszta bardzo prosta do wykucia na pamiec;-))) "Zadajmy fundamentalne pytanie. Co to jest inteligencja?? Jak ją definiujecie??? (bez wiki proszę)" otoz to !!! ;-)))

Gość moja wersja....
emocjonalna - wrażliwosc, empatia i takie duperele, którymi kobiety tłumaczą sobie wyższosc nad facetami :classic_cool:

Gość kjbjhvhg
heh inteligencja emocjonalna to bzdura bo twoje zachowanie może zniszczyć jedna sytuacja życiowa np. rozwód rodziców i brak wtedy ojca albo długi brak przyjaciela