Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 lamblie-pomocy!!!

lamblie-pomocy!!!

Polecane posty

Go艣膰 lamblie-pomocy!!!

czy ktos zna skuteczny sposob na pozbycie sie ich? chodzi o dziecko, 2 lata. byl 2 razy leczony, i dalej to ma. czy ktos slyszal o ojcu grzegorzu? prosze o rady...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Gienek Bor贸wka
Kup sobie zapper i b臋dzie po lambliach raz na zawsze. Bez wydwana kasy na jakie艣 specyfiki, b臋dziesz mia艂a zapper zawsze pod r臋k膮 w razie nawrotu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lamblie-pomocy!!!
nie wiem, co to jest, ale zobaczylam tylko kosmiczn膮 cen臋:-(. a czy cos tanszego ktos poleci?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gienek Bor贸wka
zappery s膮 bardzo skuteczne a odrobacza膰 si臋 trzeba 4 razy do roku na allegor mo偶na kupi膰 za 100 z艂 najatanszy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gienek Bor贸wka
Przecie偶 na te kuracje odrabaczajace wydasz o wiele wiecej niz jednorazowo na cos takiego a przynajmniej bedziesz miec pewnisc ze juz ich nie ma bo wszytsko wyleci w kale.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ble ble bleee,,,,,,,,,,,,,,,,,
jaka cz臋stotliwo艣膰 na robale???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lamblie-pomocy!!!
kurcze, ja kompletnie nie wiem, co to jest:-? zaraz o tym poczytam, 100 zl moge dac, ja zobaczylam 2500! naprawde skuteczne? a czemu lekarz tego nie polecil, jak myslisz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lamblie-pomocy!!!
szok, nie mialam pojecia, ze takie cos istnieje. ale dla 2-letniego dziecka? pisze, ze to na wlasna odpowiedzialnosc..........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gienek Bor贸wka
lekarz ma ci poleci膰 zapper ? dla niego to szata艅ski przedmiot bez warto艣ci do tego pan doktor jakby chcia艂 poleca膰 zappery to musia艂 by zrezygnowa膰 z posady bo kto by do niego chodzia艂 jakby wszyscy si臋 leczyli zapperami czy te偶 natur膮. Zappery s膮 dla dzici i dla doros艂ych. Czestotliwosci powinny byc w instrukcji przy zaperze ale jak nie ma to wam moge podeslac e-booka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gienek Bor贸wka
tylko dla dzieci inne czetotliwosci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lamblie-pomocy!!!
jestem zafascynowana, ca艂y czas o tym czytam, ale przyznam,偶e troche sie tego boje....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lenka_32
Ja jestem 艣wie偶o upieczon膮 w艂a艣cicielk膮 zapper. I codziennie si臋 nim zabawiam ;D ;D ;D I jestm b. zadowolona. Osobi艣cie pozby艂am si臋 tasiemca i opryszczki, Wszystkim polecam ksi膮zk臋 Huldy Clark "Kuracja 偶ycia", jest naprawd臋 dobra i wiele z jej pomys艂贸w i uwag wdro偶y艂am w swojej rodzinie. Zacze艂am te偶 zapperowa膰 dzieci ale tu trzeba byc b. ostro偶nym, bo zapper moze os艂abia膰 serce. Ale ja mam ju偶 du偶e dzieci wie膰 "przemiatam" im czetotliwo艣ci glist, tasiemc贸w i owsiki i lambie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lamblie-pomocy!!!
dziekuje za informacje, tylko, 偶e ja sie boje takich eksperymentow, nie wiem, co o tym myslec..... ten drugi artykul mnie rowniez zainteresowal, jest dla mnie mniej rewolucyjny-sklepik ziolowy. tylko, ze ja bylam w 2 sklepach ziolowych, i nikt mi czegos takiego nie polecil......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dorianka.
a ja slyszalam, zeby unikac slodyczy w czasie leczenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamila897
Moje dziecko tak偶e mia艂o lamblie i lekarz poleci艂 mi Transfer Factor Classic. Koszt moze nie najni偶szy (najtaniej na allegro jest po ok 150 z艂) ale za to pomog艂o ju偶 po pierwszym opakowaniu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 5-10-15
Jasne, 偶e warto kupi膰. Kto艣 na tym nie藕le zarabia, bo to przecie偶 taka nowo艣膰 i og贸lnie lekarze to barany. 艢miech na sali - niech ten m膮dry co to zachwala puknie si臋 w cz贸艂ko.R臋ce opadaj膮, jak ludzie 艂api膮 kazd膮 reklam臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beata 65736
zapper aby dzia艂a艂 kosztuje w granicach 1500-1800z艂 , te za 150-300z艂 na allegro to podr贸by, nie dzia艂aj膮, kupi艂am kasa wyrzucona w b艂oto a zwr贸ci膰 nie chc膮 :( posz艂am z dzieckiem na terapi臋 zapperem do gabinetu i po 6 sesjach problem znikn膮艂, i dopiero wtedy przekona艂am si臋 ze na allegro zosta艂am oszukana i 300z艂 posz艂o si臋 ... no ale c贸偶 polak m膮dry po szkodzie.nie kupujcie tego szajsu.. kto wie czy to nie zaszkodzi bo kto wie jak to dziadostwo jest zrobione jaki艣 chi艅ski szajs :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Politechnik Wawa
I nale偶y wiedzie膰 jak go u偶ywa膰 aby dziecku nie wyrz膮dzi膰 krzywdy!!Pami臋tajcie o tym !! Lepiej p贸j艣膰 do gabinetu gdzie przeszkolony lek czy lek med naturalnej pod艂膮czy i ustawi cz臋stotliwo艣ci. Ludzie nie b膮d藕cie pazerni to chodzi o wasze dzieci ! A na forach wypowiedzi jak czytam to w艂os si臋 je偶y. Jak wy偶ej pani napisa艂a "chi艅ski szajs z allegro" - no i zgadza si臋, wszystko podrabiaj膮 i sprzedaj膮 za marne grosze. Aby tylko wam nie zaszkodzi艂o. I racja, dobry Zapper to wydatek rz臋du 2 ty艣 z艂. i wy偶ej.

Udost臋pnij ten post