Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lamblie-pomocy!!!

lamblie-pomocy!!!

Polecane posty

Gość lamblie-pomocy!!!

czy ktos zna skuteczny sposob na pozbycie sie ich? chodzi o dziecko, 2 lata. byl 2 razy leczony, i dalej to ma. czy ktos slyszal o ojcu grzegorzu? prosze o rady...

Gość Gienek Borówka
Kup sobie zapper i będzie po lambliach raz na zawsze. Bez wydwana kasy na jakieś specyfiki, będziesz miała zapper zawsze pod ręką w razie nawrotu.

Gość lamblie-pomocy!!!
nie wiem, co to jest, ale zobaczylam tylko kosmiczną cenę:-(. a czy cos tanszego ktos poleci?

Gość Gienek Borówka
zappery są bardzo skuteczne a odrobaczać się trzeba 4 razy do roku na allegor można kupić za 100 zł najatanszy.

Gość Gienek Borówka
Przecież na te kuracje odrabaczajace wydasz o wiele wiecej niz jednorazowo na cos takiego a przynajmniej bedziesz miec pewnisc ze juz ich nie ma bo wszytsko wyleci w kale.

Gość ble ble bleee,,,,,,,,,,,,,,,,,
jaka częstotliwość na robale???

Gość lamblie-pomocy!!!
kurcze, ja kompletnie nie wiem, co to jest:-? zaraz o tym poczytam, 100 zl moge dac, ja zobaczylam 2500! naprawde skuteczne? a czemu lekarz tego nie polecil, jak myslisz?

Gość lamblie-pomocy!!!
szok, nie mialam pojecia, ze takie cos istnieje. ale dla 2-letniego dziecka? pisze, ze to na wlasna odpowiedzialnosc..........

Gość Gienek Borówka
lekarz ma ci polecić zapper ? dla niego to szatański przedmiot bez wartości do tego pan doktor jakby chciał polecać zappery to musiał by zrezygnować z posady bo kto by do niego chodział jakby wszyscy się leczyli zapperami czy też naturą. Zappery są dla dzici i dla dorosłych. Czestotliwosci powinny byc w instrukcji przy zaperze ale jak nie ma to wam moge podeslac e-booka.

Gość Gienek Borówka
tylko dla dzieci inne czetotliwosci.

Gość lamblie-pomocy!!!
jestem zafascynowana, cały czas o tym czytam, ale przyznam,że troche sie tego boje....

Gość lenka_32
Ja jestem świeżo upieczoną właścicielką zapper. I codziennie się nim zabawiam ;D ;D ;D I jestm b. zadowolona. Osobiście pozbyłam się tasiemca i opryszczki, Wszystkim polecam ksiązkę Huldy Clark "Kuracja życia", jest naprawdę dobra i wiele z jej pomysłów i uwag wdrożyłam w swojej rodzinie. Zaczełam też zapperować dzieci ale tu trzeba byc b. ostrożnym, bo zapper moze osłabiać serce. Ale ja mam już duże dzieci wieć "przemiatam" im czetotliwości glist, tasiemców i owsiki i lambie.

Gość lamblie-pomocy!!!
dziekuje za informacje, tylko, że ja sie boje takich eksperymentow, nie wiem, co o tym myslec..... ten drugi artykul mnie rowniez zainteresowal, jest dla mnie mniej rewolucyjny-sklepik ziolowy. tylko, ze ja bylam w 2 sklepach ziolowych, i nikt mi czegos takiego nie polecil......

Gość dorianka.
a ja slyszalam, zeby unikac slodyczy w czasie leczenia

Gość Kamila897
Moje dziecko także miało lamblie i lekarz polecił mi Transfer Factor Classic. Koszt moze nie najniższy (najtaniej na allegro jest po ok 150 zł) ale za to pomogło już po pierwszym opakowaniu :)

Gość 5-10-15
Jasne, że warto kupić. Ktoś na tym nieźle zarabia, bo to przecież taka nowość i ogólnie lekarze to barany. Śmiech na sali - niech ten mądry co to zachwala puknie się w czółko.Ręce opadają, jak ludzie łapią kazdą reklamę.

Gość beata 65736
zapper aby działał kosztuje w granicach 1500-1800zł , te za 150-300zł na allegro to podróby, nie działają, kupiłam kasa wyrzucona w błoto a zwrócić nie chcą :( poszłam z dzieckiem na terapię zapperem do gabinetu i po 6 sesjach problem zniknął, i dopiero wtedy przekonałam się ze na allegro zostałam oszukana i 300zł poszło się ... no ale cóż polak mądry po szkodzie.nie kupujcie tego szajsu.. kto wie czy to nie zaszkodzi bo kto wie jak to dziadostwo jest zrobione jakiś chiński szajs :(

Gość Politechnik Wawa
I należy wiedzieć jak go używać aby dziecku nie wyrządzić krzywdy!!Pamiętajcie o tym !! Lepiej pójść do gabinetu gdzie przeszkolony lek czy lek med naturalnej podłączy i ustawi częstotliwości. Ludzie nie bądźcie pazerni to chodzi o wasze dzieci ! A na forach wypowiedzi jak czytam to włos się jeży. Jak wyżej pani napisała "chiński szajs z allegro" - no i zgadza się, wszystko podrabiają i sprzedają za marne grosze. Aby tylko wam nie zaszkodziło. I racja, dobry Zapper to wydatek rzędu 2 tyś zł. i wyżej.